Warrior Epic

Jak zapewne wiecie WE wszedł w faze OB . Mam takie skromne pytanko , a mianowice czy ktoś z forumowiczów ma ochote pograć? Po kilku chwilach gry moge pochwalić grafike , oraz system rozwoju postaci , UWAGA : to gra roomowa

Ja zamierzam zacząć grac w Warka, jak coś podaj termin kiedy zaczynasz itp.

W sumie możemy zgadać się na gg.

Konto stworzone i już zasysam.

Ja z chęcią zagram :P

Juz usiłuje grać ale mam spory problem z tą grą , bardzo szybko robi mi sie w niej transfer rzędu 2-3kilo , to juz chyba pograłem :/

MI ja narazie ściąga sie z prędkością 129 kb/s ;)

To to jest OB?! hip hip hura

Z chęcią z wami pogram, pałencje ;)

Ja pogralem chwile i mi sie gra srednio podoba... zdenerwowalo mnie to ze gra domyslnie wybrala mi warriora... a chcialem grac rogue.... Co do twojego transferu broda... swoja droga to dziwne bo mi szlo normalnie :). Moze masz bloki na porcie z ktorego kozysta ta gra? No ale jak jest faza OB mozesz mi oddac konto... zassam ponownie i pogram z wami. Jak ktos bedzie umial wybrac inna postac niz warriora z checia poslucham jak to sie robi. :)

Też mogę pograć. Grę zassałem wczoraj teraz leci update ;)

Spawn konto jest twoje ( znaczy te twoje :D) , ja zasysam tego nowego launchera może to przez to :)

Ja już zacząłem grac, narazie jest świetnie, lecz nie rozumiem tego, że sam postaci stworzyć nie mogłem....

Ja już zacząłem grac, narazie jest świetnie, lecz nie rozumiem tego, że sam postaci stworzyć nie mogłem....

Też to rozkminiam...

Przylacze sie do was ;) Juz sciagam.

Dobra już wiem jak postać zmienić. W Roomie stoi taka pani i u niej robimy nową postać :)

Zaraz obczaje :)

A jak stworzyć, możesz powiedzieć?

A ja myślałem że ta pani od czegoś innego :rolleyes:

Room... hmm. Pewnie coś roomy jak w lunii.

Dungeony może jak w cabalu... się zobaczy ^

Wiem, że przeciwko nic nie masz, zagram z wami ^

Room... hmm. Pewnie coś roomy jak w lunii.Dungeony może jak w cabalu... się zobaczy ^Wiem, że przeciwko nic nie masz, zagram z wami ^

Hehehehe... broda :)

Co do rozkminienia jak dzialaja postaci... dzieki :)

Expienie to masakra , jakby co mam nick broda i ciągle 1 lvl :/

Jak w roomie na tą babe nacisnąć <_<

Ja się skuszę będę miał nick Jofred