Warrior Epic

A ja już Brodę poinformowałem że będę grał,a więc informuję wszystkich że będę Grał w Warrior Epica.

Aktualnie Ściąganie.

@Dixell,down

Wiesz czemu??

Bo...JESTEM HARDCOREM :P

A ja już Brodę poinformowałem że będę grał,a więc informuję wszystkich że będę Grał w Warrior Epica.Aktualnie Ściąganie.

Dziwnie to zabrzmiało, jakby to był NEWS roku ^^

Gra jest boska !

Ci którzy nie grali, niech zasysają już teraz :D

Ja gram Archerem, i jest super.

Ps. Może Channel 2 czy Lobby2 czy jakoś tak, może tam będziemy się logować, żeby się spotkać :P

Ja gram pod nickiem Sheyed

Mi się nie spodobało takie nijakie mi się wydało wracam do Cabala trzeba wyexpić wreszcie 130 lvl :P

Nie wkręcajcie sie zabardzo skoro po OB ma być wipe :P Co do gry to taki średniak niezbyt spodobał mi sie klimat.

Gram z wami panowie. Nie wiem czemu ,ale dosyć słabo mi ściąga ,lecz wieczorkiem powinienem zacząć grać. ;D

Siemka mam problem z Laucherem nigdzie nie widze play tylko jakieś ogłoszenia i pisze Direct X 9.0c required nie wiem o co chodzi

Siemka mam problem z Laucherem nigdzie nie widze play tylko jakieś ogłoszenia i pisze Direct X 9.0c required nie wiem o co chodzi

ZABIJCIE MNIE !!

Required=Wymagany

Już rozumiesz dlaczego nie działa ? :)

ZABIJCIE MNIE !!Required=WymaganyJuż rozumiesz dlaczego nie działa ?

Tylko że ja już mam DX 9.0c

A jak wam chodzi gierka?? Bo ja od 2h mam problemy z zalogowaniem.

chodzi dobrze , lvl leci

ej a ja mam taki problem ze jak wlaczam launchera to mi pokazuje sie to okno i pisze checking...pod tym moge wybrac klase i jezyk ale to checking pisze i pisze i nic sie nie dzieje.Pobralem gre z glownej strony.

PS:CZemu mi pisze close beta w lewym gornym rogu?

Po pierwsze primo tam się nie wybiera klasy w tym okienku po drugie secundo Closed Beta jest napis bo to jest za drobny błąd by go poprawiać są ważniejsze rzeczy dla firmy i po trzecie jakieś tam pobierz jeszcze raz może poskutkuje

Gra bardzo ciekawa mam 2 lvl i jest fajnei

A ja mam taki problem. Mialem woja i podczas misji stracilem te 3 zycia i czekalem jako "duch" az oni dokoncza. Pozniej wchodze do nastepnego pokoju i zamiast woja mam lucznika. Wszedlem w warrior i reviev czy cos takiego i kliknelem na woja i znikl i nie mam wiecie o co biega???

Musisz go przywrócić w sanktuarium, troszke to kosztuje.

witam mam problem z gra wyskakuje mi komunikat You Dropped frominterface server co toznaczy ??nie moge pograc a gra bardzo fajna komunikat wyskakuje czasem jak mnie zaloguje do misji czasem przy loadingu postaci róznie co zrobic

PS o co chodzi z ta zielona strzalka to upload czy jak mam 55,4%

witam mam problem z gra wyskakuje mi komunikat You Dropped frominterface server co toznaczy ??nie moge pograc a gra bardzo fajna komunikat wyskakuje czasem jak mnie zaloguje do misji czasem przy loadingu postaci róznie co zrobic PS o co chodzi z ta zielona strzalka to upload czy jak mam 55,4%

TO znaczy ze cie rozlaczylo...

sama gra... nie wiem jakasa taka niby fajna.. ale mnie nie kreci... ostatnio MMO w ogole mnie nie kreca... same klony :). Ja chce OFP2 :(

Wiecie ja juz nie wyrabiam z tej gry. po dzisiejszym patchowaniu do wersji 3 kiedy chce wlaczyc gre i klikam na ikonke to komp sie resetuje xd

ja bym z bardzo miłą chęcią pograł ale gra nie może mi się włączyć

http://www.mmorpg.org.pl/forum/index.php?showtopic=4174

pomóżcie :)