A ja już Brodę poinformowałem że będę grał,a więc informuję wszystkich że będę Grał w Warrior Epica.
Aktualnie Ściąganie.
@Dixell,down
Wiesz czemu??
Bo...JESTEM HARDCOREM
A ja już Brodę poinformowałem że będę grał,a więc informuję wszystkich że będę Grał w Warrior Epica.
Aktualnie Ściąganie.
@Dixell,down
Wiesz czemu??
Bo...JESTEM HARDCOREM
A ja już Brodę poinformowałem że będę grał,a więc informuję wszystkich że będę Grał w Warrior Epica.Aktualnie Ściąganie.
Dziwnie to zabrzmiało, jakby to był NEWS roku ^^
Gra jest boska !
Ci którzy nie grali, niech zasysają już teraz
Ja gram Archerem, i jest super.
Ps. Może Channel 2 czy Lobby2 czy jakoś tak, może tam będziemy się logować, żeby się spotkać
Ja gram pod nickiem Sheyed
Mi się nie spodobało takie nijakie mi się wydało wracam do Cabala trzeba wyexpić wreszcie 130 lvl
Nie wkręcajcie sie zabardzo skoro po OB ma być wipe Co do gry to taki średniak niezbyt spodobał mi sie klimat.
Gram z wami panowie. Nie wiem czemu ,ale dosyć słabo mi ściąga ,lecz wieczorkiem powinienem zacząć grać. ;D
Siemka mam problem z Laucherem nigdzie nie widze play tylko jakieś ogłoszenia i pisze Direct X 9.0c required nie wiem o co chodzi
Siemka mam problem z Laucherem nigdzie nie widze play tylko jakieś ogłoszenia i pisze Direct X 9.0c required nie wiem o co chodzi
ZABIJCIE MNIE !!
Required=Wymagany
Już rozumiesz dlaczego nie działa ?
ZABIJCIE MNIE !!Required=WymaganyJuż rozumiesz dlaczego nie działa ?
Tylko że ja już mam DX 9.0c
A jak wam chodzi gierka?? Bo ja od 2h mam problemy z zalogowaniem.
chodzi dobrze , lvl leci
ej a ja mam taki problem ze jak wlaczam launchera to mi pokazuje sie to okno i pisze checking...pod tym moge wybrac klase i jezyk ale to checking pisze i pisze i nic sie nie dzieje.Pobralem gre z glownej strony.
PS:CZemu mi pisze close beta w lewym gornym rogu?
Po pierwsze primo tam się nie wybiera klasy w tym okienku po drugie secundo Closed Beta jest napis bo to jest za drobny błąd by go poprawiać są ważniejsze rzeczy dla firmy i po trzecie jakieś tam pobierz jeszcze raz może poskutkuje
Gra bardzo ciekawa mam 2 lvl i jest fajnei
A ja mam taki problem. Mialem woja i podczas misji stracilem te 3 zycia i czekalem jako "duch" az oni dokoncza. Pozniej wchodze do nastepnego pokoju i zamiast woja mam lucznika. Wszedlem w warrior i reviev czy cos takiego i kliknelem na woja i znikl i nie mam wiecie o co biega???
Musisz go przywrócić w sanktuarium, troszke to kosztuje.
witam mam problem z gra wyskakuje mi komunikat You Dropped frominterface server co toznaczy ??nie moge pograc a gra bardzo fajna komunikat wyskakuje czasem jak mnie zaloguje do misji czasem przy loadingu postaci róznie co zrobic
PS o co chodzi z ta zielona strzalka to upload czy jak mam 55,4%
witam mam problem z gra wyskakuje mi komunikat You Dropped frominterface server co toznaczy ??nie moge pograc a gra bardzo fajna komunikat wyskakuje czasem jak mnie zaloguje do misji czasem przy loadingu postaci róznie co zrobic PS o co chodzi z ta zielona strzalka to upload czy jak mam 55,4%
TO znaczy ze cie rozlaczylo...
sama gra... nie wiem jakasa taka niby fajna.. ale mnie nie kreci... ostatnio MMO w ogole mnie nie kreca... same klony . Ja chce OFP2
Wiecie ja juz nie wyrabiam z tej gry. po dzisiejszym patchowaniu do wersji 3 kiedy chce wlaczyc gre i klikam na ikonke to komp sie resetuje xd
ja bym z bardzo miłą chęcią pograł ale gra nie może mi się włączyć
http://www.mmorpg.org.pl/forum/index.php?showtopic=4174
pomóżcie