Warrior Epic

1 post ^^ Siemka. Tez zacząłem grac w WE (wczoraj) niewiem oco jeszcze w niej chodzi ale lvl 3 :D.

Używaj przecinków! - Kubox66

Przecinki!!?? bez obrazy ale na Polskim nie jeste a zaloze sie ze nikt tu ich i tak nie czyta lub wstawia sobie gdzie chce :P

//Zawsze znajdzie się jakiś upierdliwy admin. - Mr. Hania

Zassałem:}

Zrobilem juz 2 misje xD

Gram Archerem

Nick HidouHiPL

Gra zajefajna :D

Wczoraj zacząłem.Naprawdę fajne i godne polecenia mmo.Gam Stalkerem.Jakby co to nick:Zurek95

Zapraszam Wszystkich Polaków do gildi CatGuild_PL w Grze Warrior Epic! Przyjmę Każdą Apelacje :]

JAK ZŁOŻYĆ APELACJE!!

wchodzimy na wieżyczke w prawym dolnym rogu ekranu wpisujemy nazwę gildi CatGuild_PL naciskamy sarach potem 2x naciskamy na gildie która nam się wyświetliła i pojawi się nam okienko gildi z napisem APELLY i naciskamy:]

Witam wie ktoś czy ma powstać polskie forum tej gry?

Ja się skuszę będę miał nick Jofred

to jak wy to i ja .. wbije za 1234godziny&20 min? :blink:

Ja tam grałem stalkerem. 18 lvl i skasowali mi konto, gdyż zachciało im się serwery europejskie przestać obsługiwać. :angry: :angry: :angry: :angry:

Zurek, tyś 95 rocznik?

Panowie i po co odkopywać temat z datą ostatniego postu - 01 sierpnia 2009, a o wek można na pw spytać. Zamykam.

Jak zapewne wiecie WE wszedł w faze OB . Mam takie skromne pytanko , a mianowice czy ktoś z forumowiczów ma ochote pograć? Po kilku chwilach gry moge pochwalić grafike , oraz system rozwoju postaci , UWAGA : to gra roomowa