Wasza pierwsza gra mmorpg

To widać grałeś w jakieś słabe MMO. W Questach w Lineage 2 już na początku poznajemy historię świata, problemy mieszkańców, dostajemy przedmioty niedostępne w inny sposób. W tibii nie trzeba nawet porozmawiać z NPC żeby wykonać Questa... ale nie offujmy, bo to nie temat o tibii.

A moją pierwszą grą MMO był RuneScape dobiłem do 69lvl xD

Eee...? Tibia ma najlepsze zadanie ze wszystkich MMORPG w jakie grałem. Jak grasz w sposób, że wchodzisz na stronę i patrzysz gdzie masz iść to ok, zadania są nudne i po prostu głupie. Ale jak biegasz od NPC'a do NPC'a wypytując o dany przedmiot, poznając jego historię itp. to odczuwasz z tego frajdę i wielką satysfakcję jak już znajdziesz to czego szukałeś własnymi siłami.

W zupełności zgadzam się z Mr. Hania. Każdy mmorpg może sprawiać zajebistą frajdę pod warunkiem w jaki sposób w niego gramy. Co innego gra polegająca na "biciu" lvl i skili jak maszyna, korzystanie z tutoriali, a zupełnie co innego granie wspólnie grupą przyjaciół, eksploracja mapy, wspólne wyprawy, rozwiązywanie zagadek.

Na tym polega role play! Na wczuciu się w atmosferę gry... lvl i skille to tylko "dodatek" do samej gry. Wiele ludzi (95% tibijczyków) zapomina o tym, dlatego właśnie gra w Tibię nie jest dla mnie ciekawa. Tam wszyscy oceniają Cię po lvl i kumplach jakich masz. Nie gram w mmorpg ponieważ nikt nie ma do gry podejścia takiego jak ja :-P Tak jak wyżej napisałem zawsze było i będzie, a ten post to zwykła walka z wiatrakami :mrgreen:

Moją pierwszą grą był Metin2 na samym początku jak powstał byłem mistrzem gry ale oddałem koledze konto za konto w TOP. Konto w Metinie 48lvl zamieniłam na konto TOP 40lvl ale się opłacało, jeszcze gram w TOP mam obecnie 62lvl. PS. W Metina, Tibie oraz L2 tagże gram, niestety w Metinie mam dopiero 34lvl. :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!:

Oczywiście Tibia ;-)

Tak to były czasy.. Moja pierwsza postać miała z 70+ dedów ale wtedy mnie to nie obchodziło liczyła się frajda z gry...

Gdy zaczełem się dowiadywać więcej o skillach itp. gra stała sie nie frajda lecz nałogiem. Zrobiłem kolejną postać ( Knighta ) zaczełem maniaczyć.. skillowałem i skillowałem gdy wbiłem 47 Knightem 80/80 zorientowałem się, że to już nie jest przyjemność tylko nałóg.

Sprzedałem konto i rozpoczełem poszukiwanie innych gier...

No moja tez tibia...nie wiem czemu toz bylo sporo gier tego typu a internet mam dopiero 3 lata dobiwszy 107 lvl przestalem grac

A moja pierwsza tego typu gierka to byla... KalOnline 61lvl i acc sold :P

moja pierwsza gra... hmmm niech pomysle... czyżby tibia? nieee coś innego... runescape tak pierwsza to runescape :->

Maximus sie po małpował :P A co do gry to tylko Lineage 2 i bez sprzeczni proszę ! :evil:

Moją pierwszą gierką była...hmmmm...zastanówmy się nie runescape (jesli dobrze pamiętam) to była Tibia. :roll: Ojejku ale mi sie podobała grafa w Tales of Pirates, jak zaczełam w nią grać.Kiedys Tibia to była spoko gierka. :mrgreen:

Do gustu przypadła mi także giera Nightwood.Hodowla smoków.Jeśli ktoś ma ochotę to proszę:

www.smoki.nightwood.net

moją też tibia

A moją pierwszą grą MMORPG był FlyFF. Do którego obecnie powróciłem. :mrgreen:

niestety moja 1 gra mmo to byłą :-/ tibia :evil:

[ Dodano: 2008-06-07, 19:56 ]

moja to tibia ale w tedy ją lubiłem

Mu Online! Pamietam jeszcze czasy webzenu :D Ale bylo fajnie w devias stalo full pt i na elite yetti bez elf buffera xD itd to byly czasy

Jak spora część tu zebranych... Tibia. Niedawno wróciłem, a potem znowu grać przestałem...

Mu Online ... grałem na globalu dość długo po aż 2 lata znudziło mi sie i przeszyłem na WoW'a ale za słaby komp nie chciało mi się grać to wróciłem do Mu ale nie na globcu tylko na prive :roll:

MU :) ale szybkooo przeszedłem do starego dobrego SupremeDestiny ;) to były czasy, no a teraz WYD

Stare Poczciwe Diablo II, najpierw Classic potem Expansion ^^ To były czasy jak z qmplami się do Uber latało albo na klona Diablo ^^

Moja pierwsza gra to tibia ale ... TERAZ JUŻ W NIĄ NIE GRAM ONA ...(piszcie na priv wyjaśnię)

teraz gram w Metina2 i Margonem ( www.margonem.pl )

moja pierwsza gra to... Tibia ;] nie gram juz ale nie ze to gowno itp itd po prostu mi sie niechce ;p;p wole WYDa