Wasza pierwsza gra mmorpg

moją pierwszą grą była niestety tibia po 2 latach mi sie znudziła obecnie nie szukam nowej gry :mrgreen:

Ultima Online, znów w nią gram :}

Perfect World

niepamiętam dokładnie albo plemiona albo www.arthic.pl ;-)

Moje pierwsze MMO to był LastChaos w który do dzisiaj gram tzn. rok czasu, W LC zacząłem grać w ten sam dzień w którym dostałem internet, więc amator byłem niesamowity ;-)

World of Warcraft

Moja pierwsza gra byl silkroad online , gralem do czasu az zaczelo sie botowanie i przepelnine serwery , wtedy zrezygnowalem , ale teraz kiedy joymax regularnie botuje zaczynam grac w silka na nowo .

//Gracze botowali to Joymax przeszedł na ich stronę - jak nie możesz z kimś wygrać, przyłącz się do niego. Ot prosta filozofia! - Mr. Hania

moją pierwszą grą mmorpg był gladiatus

http://s4.gladiatus.onet.pl

wchocie codziennie i odpowiedzcie na którym serwerze jesteście ja na 4 8-)

Jeśli dobrze pamiętam to MU Online na globalu,dostałem od jakiegoś gracza 200k,patrzałem na cziterów i w zasadzie długo nie pograłem.

Moja pierwsza gra byl Fly For Fun (Flyff). Gralem prawie rok (rok z przerwami ^^).

Jak prawie wszyscy TIBIA :D Miałem wtedy hmm z 12 lat gdy uslyszałem o niej jak kumpel grał ale właczylem YT ... WTF!!?? ...Po 2 latach... Wszyscy chłopacy z klasy ( ok. 5-7 osóB) zaczelismy grac w tibie na landhoria.pl...To był serwer marzen po 150osob online i mój mag :/ Niestety serwer sie ... Usuneli go :( Ale to była jazda jak z kumplami jechalismy wszyscy na pk etc. :D Dobre czasy :)

Mam ss chyba jeszcze z przelewów czekajcie :D

:

http://img8.imageshack.us/f/tibia2c.png/

Byłem najlepszy w skill magical czy cos tego ze z magi bo druidem grałem :)

ps. sorka za takie az odświeżenie ale nie mogłem sie powstrzymac :)

Wszyscy chłopacy z klasy

Jesteście pedałami? Fuuuuj...

Moją pierwszą grą była Tibia, do tej pory sobie z kumplami wspominamy jak do siebie dzwoniliśmy i się pytaliśmy jak użyć liny itd:P

Albo co to było jak ktoś różdżką atakował a my biegaliśmy sorcami z mieczami :D

warn_ico.png
Nie używamy tutaj takiego słownictwa, szczególnie do innych użytkowników. - Salek

jaki id... a co dziewczyny miały grac w tibie... wes pomyśl ,a potem pisz

jaki id...

Widzę, że dalej średnio kumasz :D

Nie ma czegoś takiego jak chłopacy, no chyba, że naprawdę jesteś pedałem, gejem, ale w to nie chcę wnikać :)

I nazywaj kogoś idiotą jak sam nim nie będziesz oki?

Naćpałes sie czegos? Wytłumacz mi w czym popełniłem bład...

Naćpałes sie czegos? Wytłumacz mi w czym popełniłem bład...

nie ma czegos takiego jak chłopacy ? lol ?

sorry za 2 posty :)

wes

Choćby...

PACMAN, spokojnie, to taki forumowy troll, niegroźny jak go zignorujesz.

Moim pierwszym MMO była tibia, i bardzo się z tego ciesze, grałem jakiś czas, ale potem team się rozpadł... Potem wracałem do tibi, ale solo to nie to samo... Potem miałem różne ekipy, ale jakoś nigdy nie było tak fajnie jak 1 raz :)

Ogólnie dobrze że odświeżyłeś, temacik ciekawy, a po co drugi zakładać.

Edit. Sam sobie zasłużyłeś na miano trola kolego :)

PACMAN, spokojnie, to taki forumowy troll, niegroźny jak go zignorujesz.

Podłapałes tekścik i go będziesz wszędzie powtarzać? Trolla może w domu znajdziesz. Ja wypraszam sobie wyzywanie mnie...

Moim pierwszym mmo był Metin2.

Ahhhh, pamiętam te czasy gdy chodziło się z kolegami na pustynie i grzmociło się po 100 potworków. :D