Wasza pierwsza gra mmorpg

Moim pierwszym mmo był Metin2. Moim zdaniem wtedy gra była całkiem przyzwoita. Dlaczego? Było 3 serwery i 0 polaczków proszących o kasę albo expienie ich. Teraz w Metina nawet boje się zagrać.

Znalazłem zdjecia z OTS o mamo :D

http://img705.imageshack.us/g/wymiatam.png/

Moją 1 grą mmorpg był WoW :D

Mój 1 MMORPG to był metin2 ;D

Matko Archeolodzy!

A co do pierwszej gry mmo to MU Online.

Pierwsza to i MU i Tibia. Pograłem dwa dni i popłynęło w niepamięć. Mój kolega zachęca mnie do zagrania jeszcze raz, ale będę twardy i nie zagram :P

Później było tylko zainteresowanie życiem NINJA :ph34r:

PS.:

Jestem ninją wysłanym przez Xardiusa IX z planety Jaszczuroludzi :):ph34r::)

Tibia :)

Wbiłem 9 lvl, po czym w ciągu 2 dni umarłem 11 razy :P

A potem zacząłem grać w Twelve Sky, do którego po dziś czuję największy sentyment ze wszystkich granych przeze mnie gier.

Moją pierwsza grą MMO Było MU ONLINE mialem 8 lat Nastepnie Last Chaos

u mnie pierwszym mmo był Conquer online, potem przerzuciłem się ze znajomymi do Ragnaroka

Pierwsza w kafejce internetowej to Mu online, wtedy nie miałem jeszcze komputera za to pierwsza w domu to 2moons.

Pierwszą grą online w jaką zagrałem był Dragon Ball Heroes United na byond.com hehe wbiłem 15xxxx lvl >.< potem zobaczyłem na stronce reklamę gry Angels Online od igg wbiłem 31 lvl magiem i przerzuciłem się na Tales of Pirates hehe to dopiero była gra wtedy lubiłem miecze które miały takiego glowa że nie widziałeś swojej postaci hehe... co jakiś czas się zaglądało na dobre azure isle ;p

Moja pierwsze mmo to Metin2 gram nadal na priv.

moim 1 mmorpg było MU online

Pierwsza gra ? Ragnarok Online :)

a moja :D Conquer Online xd

Pierwsze i ostatnie zarazem MMO - Cabal Online.

1 mmo- tibia :F

Moim pierwszym mmo była Tibia.To było jeszcze w czasie najlepszych lat tibi, nie to co teraz z tibią zrobili...

P.S. Jeśli ktoś chciałby zagrać na oldschoolowym serwerzy z rl-mapką to zapraszam na pewien ots (wersja 7.4), który zwie się tibianic- http://www.tibianic.org .Zapraszam!

Moim pierwszym MMORPG też był Mu Online :D koledy mnie zachęcili, potem zacząłem w Silkroad. Było to jakieś 6 lat temu.

Ultima Online