Tipja bodajże. Albo My Fantasy, już nie pamiętam dokładnie.
Wasza pierwsza gra mmorpg
Kal Online
Guild Wars
Hmm... Chyba Metin2
Oczywiście, że Tibia. Ahh to były czasy...
Moją pierwszą grą MMORPG było My Fantasy http://www.my-fantasy.net/start2/ . Grałem w nią kiedy jeszcze nie miałem neta w domu, chodziłem do szkoły na zajęcia komputerowe i przesiadywałem nad tą grą całe 3 godz. tygodniowo Stare dobre czasy xD
pierwsze mmo = Tibia
pierwsze www=MonsterGame
ogolnie milo wspominam ^^
tibia wtedy koksila a nie to co teraz z kumplami biegalismy na rookgardzie i dragon questy robilismy^^
a ja kumpla uje^^lem to w szkole jazdy byly xDD
Tibia jak miałem 7 lat to expiłem bratowi, a w wieku 8 miałem internet i zrobiłem własną postać, na której wbiłem 40+ lvl druidem zhackowali mnie, wbiłem 30 knightem też zhackowali, wbiłem 76 knightem zhackowali i koniec, a drugie mmo to metin2.
3 już nie pamiętam wiem tylko, że je znalazłem na tej stronie ;D.
Pierwsze mmo to Mu-online to były czasy XD
Stare dobre diablo 2. Pamietam jak odpalilem pierwszy raz battle.net, zrobilem pierwszego paladyna i do rzeczywistosci wracalem tylko za potrzebami fizjologicznymi...
Pierwsza : Ultima Online absolutny klasyk, i do dzis bije na glowe klimatem wiekszosc gier.
Moja I Jak wiekszośći Ludzi to Była Tibia ^^
Moim pierwszym mmorpg był : The Empire of Martial Heroes . Zacząłem grać w ta grę gdy miałem 7 lat . Mozecie sie smiac bo 36 lvl bilem w 2 miechy ( później exp nie chcial iść ). Szkoda ze usunęli te grę bo miała niesamowity klimat
.
a ja grałem w WYD'a kto mnie przebije ?!
UO i basta.
WoW start beta EU .... to tak najpoważniej mnie wessało ...
Pierwsze MMO? Tibia. Kolega mnie namówił ale później przeżuciliśmi się na Runescape(Tibia mnie niewciągneła z czego się ciesze) w które gram i dzisiaj.
Tibia oczywiście 3 lata na niej spędziłem (158 ek, 89 ek, 38Ed z full druidem ) ^^ nie żebym się chwalił ;dd
Witam.Mój pierwszy mmorpg to: Lineage 2 (do teraz pykam)