Wasza pierwsza gra mmorpg

Tipja bodajże. Albo My Fantasy, już nie pamiętam dokładnie.

Kal Online

Guild Wars

Hmm... Chyba Metin2 :lol:

Oczywiście, że Tibia. Ahh to były czasy...

Moją pierwszą grą MMORPG było My Fantasy http://www.my-fantasy.net/start2/ . Grałem w nią kiedy jeszcze nie miałem neta w domu, chodziłem do szkoły na zajęcia komputerowe i przesiadywałem nad tą grą całe 3 godz. tygodniowo :rolleyes: Stare dobre czasy xD

pierwsze mmo = Tibia

pierwsze www=MonsterGame

ogolnie milo wspominam ^^

tibia wtedy koksila a nie to co teraz z kumplami biegalismy na rookgardzie i dragon questy robilismy^^

a ja kumpla uje^^lem to w szkole jazdy byly xDD

Tibia jak miałem 7 lat to expiłem bratowi, a w wieku 8 miałem internet i zrobiłem własną postać, na której wbiłem 40+ lvl druidem zhackowali mnie, wbiłem 30 knightem też zhackowali, wbiłem 76 knightem zhackowali i koniec, a drugie mmo to metin2.

3 już nie pamiętam wiem tylko, że je znalazłem na tej stronie ;D.

Pierwsze mmo to Mu-online to były czasy XD

Stare dobre diablo 2. Pamietam jak odpalilem pierwszy raz battle.net, zrobilem pierwszego paladyna i do rzeczywistosci wracalem tylko za potrzebami fizjologicznymi...

Pierwsza : Ultima Online absolutny klasyk, i do dzis bije na glowe klimatem wiekszosc gier.

Dawno temu i nieprawda bylo takie cos http://www.the4thcoming.com/index.php?page=thegame

Moja I Jak wiekszośći Ludzi to Była Tibia ^^

Moim pierwszym mmorpg był : The Empire of Martial Heroes . Zacząłem grać w ta grę gdy miałem 7 lat . Mozecie sie smiac bo 36 lvl bilem w 2 miechy ( później exp nie chcial iść :D ). Szkoda ze usunęli te grę bo miała niesamowity klimat :( .

a ja grałem w WYD'a kto mnie przebije ?!

UO i basta.

WoW start beta EU .... to tak najpoważniej mnie wessało ...

Pierwsze MMO? Tibia. Kolega mnie namówił ale później przeżuciliśmi się na Runescape(Tibia mnie niewciągneła z czego się ciesze) w które gram i dzisiaj.

Tibia oczywiście 3 lata na niej spędziłem (158 ek, 89 ek, 38Ed z full druidem ) ^^ nie żebym się chwalił ;dd

Witam.Mój pierwszy mmorpg to: Lineage 2 (do teraz pykam)