Wasza pierwsza gra mmorpg

Mój pierwszy mmorpg?

Endless Online. Swego czasu niezle mnie wciągnał, ale to ładne 4-5 lat temu:)

Moja rowniez byla Tibia :)

Co wam sie w Tibii nie podoba?Przeciez to najlepsza gra na swiecie xD

Moją pierwszą grą MMORPG było Diablo 2 później L2 z tego co pamiętam B) .

Moj pierwszy MMO too...

Bitefight. Pamietam jak napalony gralem po 10h dziennie. Na 13 lvlu przyjeli mnie do mocnego klanu (Akademia wilczego gniewu, tej nazwy nigdy nie zapomne). Od tamtej pory zaczalem grac nawet po 12h dziennie. Wbilem 40lvl i mi sie znudzilo. Jednak znalazlem gre gladiatus. Szybko wbilem 20lvl i znowu dostalem sie do pro klanu. Juz nie pamietam jak sie nazywal :P.

Po wbiciu 25lvla powiedzialem siostrze o tej grze. Mielismy 2 kompy wiec moglismy spokojnie expic calymi dniami. Po tygodniu dostalismy bana za multikonta... Po napisaniu "odwolania do adminow" nic sie nie stalo. Olano nas :) Jakies pol roku temu przyszedl mi email ze moje konto zostalo odblokowane. Po dwoch latach :) Ale juz w to nie gram.

Po banie na gladiatusie przerzucilem sie na metina. Pierwsza postac to byl wojownik i po wbiciu 19lvla (dla newbie to byl jakis tydzien) dostalem bana i wkurzony napisalem do GMa o odblokowanie. O dziwo zostalem odblokowany ale juz odpuscilem sobie woja. Zaczalem grac sura i po 3 miesiacach wbilem 69lvl. Postac byla tak zje..na ze sobie calkowicie odpuscilem metina. Ogolnie sama gra jest slaba. Ale mimo tego to byl pierwszy prawdziwy mmorpg w ktory gralem i nie ma drugiej takiej gry ktory by mnie tak wciagnela. Chcialbym zagrac w inna gre z takim napaleniem jak wczesniej w metina.

Dla hardkorow, ktorzy tutaj dotrwali dodam, ze nigdy nie mialem Tibii na komputerze! Cud?

Diablo2 battlenet a taka zwykła to mu online.

Moja pierwsza gra MMORPG to zdecydowanie był Metin2... troche w tym siedziałem ale teraz bym już nie wrócił..

Moim pierwszym MMO było Priston Tale . Do gry wciągnął mnie mój kuzyn który wciągnął mnie w świat gier(może i niestety). Było to jeszcze jak ta gra była darmowa do 39lvla. Po wbiciu 40lvl konto było blokowane co uniemożliwiało dalszą grę - trzeba by było płacić(a że byłem wtedy szczeniak to nie miałem jak płacić , rodzice oczywiście by się nie zgodzili).Grałem pikemanem. Byłem wtedy trochę zawiedziony. Naszczęście po kilku miesiącach (chyba- nie pamiętam za dobrze.) Priston Tale zostało grą kompletnie darmową z item shopem. Zrobiłem wtedy nową postać , bo niestety tamtą wbiłem 40lvl i konto zostało zablokowane + nie mogłem jakoś przenieść postaci później. Więc zrobiłem ponownie tą samą klasę - pikemana o nicku Narutix. Ta gra jako jedyna mnie wciągnęła na bardzo długo , razem ze mną grała czasami nawet starsza siostra - na mojej postaci. Bardzo byłem wciągnięty i nakręcony na tą grę , wbiłem tam 80 lvl - wtedy było sporo polaków , gildii itd. Najbardziej zapamiętałem Melmax'a i ChAoSpEaR'a niestety nie mam z nimi już kontaktu a ja jak i oni nie gramy już od kilku dobrych lat. Ostatnio nawet byłem w tej grze ale powoli już upada. Coraz mniej ludzi itd , polaków w sumie się nie widzi. Chętnie bym jeszcze w tą super grę pograł lecz nie ma chętnych zapewne + w grze już same koxy z wysokimi lvlami , gdzies 120lvle nawet już mają. Ale no cóż , przeżyłem tam wielee miłych wspomnień których napewno nie zapomnę.

Rok 2005, Tibia, server Azura, nick Yaurys Jide, profa Sorcerer, max lvl 24 potem z nudów zrockowany : )

moim pierwszym mmo też była tibia. Wtedy jeszcze pc nie miałem i wydałem sporo kasy za zarwane nocki w kawiarence internetowej.

hmm

pierwszą grą MMORPG w którą grałem to było Mu Online :)

Moje chyba..., albo tibia, albo Marial Empires, chociaż chyba to drugie.

Oczywiście że pierwszym moim mmo był L2

mą pierwszą grą był metin2 :D podobała mi się ona ale już to jest troszkę kijowe xd

Moim pierwszym MMO było MuOnline, 2003r. Psychic-Doom :)

To były czasy, miałem wtedy 8 latek :D

Moja pierwsza gra to Lajnejdź 2 (lineage 2) Wiek:9 Aktualnie:14 :D

Moim pierwszym MMO była tibia. To było coś koło 2004 , to były czasy :)

Moim pierwszym MMORPG był Knight Online... Długo tam nie przesiedziałem, ale w końcu dopiero zaczynałem =D

1-sze Knights Online to było z 7 lat temu :D

2-gie Martial Heroes

Moim pierwszym MMO takze bylo MU online a potem L2 C1(8 lat temu mialem 15 lat) na offie

Lineage 2 C5 Graveland. Miłe wspomnienia i oddałbym wszystko by cofnąć się te 5 lat wstecz ;/

@up tylko l2 ma 7 lat ...