Wasza pierwsza kupiona gra na pc?

Czeeeeść. Tak mnie coś ciągnęło do tego tematu, może chęć poznania nowych gier, może zwykła ciekawość, mniejsza. Tutaj pytanie, jaka była wasza pierwsza KUPIONA gra? Ja pamiętam jak tata kupił mi Sniper Elite <3 Jedna z lepszych gier, w które kiedykolwiek grałem. A wy pamiętacie?

Jeśli zły temat, to prosiłbym o przeniesienie.

Nie jestem pewny, ale chyba Icewind Dale, Twierdza albo D2 ^^

Oh, pierwsza gra którą kupiłem na PC'ta... Matko boska, nie pamiętam :o! Z tego co pamiętam, to chyba Sacred 1.

Worms 3D z Ekstra Klasyki, co i tak chyba 2 miesiące później miałem w Click!, który zbierałem ;)

Warcraft III :D

Oj nie pamietam,ale było to albo DII albo Warcraft III.....i byly jakies jeszcze jakies tytuły ale te gry były by już świadomie kupowane :P

Pierwszą i ostatnią grą jaką kupiłem były Heroes III.

Heroes III albo Warcraft III, moje pierwsze i zarazem ulubione gry. To najlepsze klasyki ever.

Planescape Torment i to było lata temu. Jeszcze w kartonowym pudełku :)

Kurcze, gdzieś koło 2000, kupiłem Settlersy 3, a potem chyba Age of Empires Edycja Kolekcjonerska(kosztowała fortune, było to wydania 1 + dodatek i 2 + dodatek ^^ mam do dziś )

Bodajże Delta Force Extreme ;P

To było Speedway Grand Pix czy cóś takiego

Alien shoter wraz z masą demówek na płycie cd :D

Majesty-mac-boxart.jpg Wyszła w 2000 jakoś, ale sam kupiłem ją w 2001. Do dzisiaj uważam najlepszy RTS w historii typu fantasy. Jest jeszcze dodatek, który miałem z CDA chyba i także jest mega.

Diablo II :)

Moją było Spell Force: Zakon Świtu. 20 zł to majątek nie był.

Diabolo 1 albo SC 1 w tym samym czasie jakoś kupiłem ~~ tfu dostałem w prezencie :P

@Down w dobrych czasach żyłeś :) za moich piraty hity jak quake 2 były po 50 zl :D zapomnij o ściaganiu z neta bo był limitowany z transferem o zastraszającej prędkości 1-10 kb/s :P

Cod jedynka(100zł) z oryginałów a z piratów warcraft 3(10zł).

Moją pierwszą grą był Gothic <3

Pudełkowa, ze sklepu na PC: Gothic2 ^^.

Moja to Deus (1996r.) oraz Andretti Racing