Wasza pierwsza kupiona gra na pc?

W3 + Frozen Throne na polskiej premierze

pierwsza gra kupiona za własną kasę

World Cup 98 :D

Pierwsza gra jaka sam kupilem za wlasne pieniadze to byl guild wars.

Pierwsza gra, hmm...była to gra z jakiejś gazetki o grach-Cyber Mycha.

A taka prawdziwa...SpeelForce 1 z dodatkami w intermarche za 20zł

moją pierwszą grą był Tom Clancy's Ghost Recon Advenced Warfighter :D ale już nie moge pograć bo mi jakiś błąd z renderingiem map coś się zwaliło :/

Fable: Zapomniane Opowieści <3 do dzisiaj chyba najcieplej wspominana przeze mnie gra.Ukończyłem ją około 7 razy.

Hover Ace. 22 listopada 2002 ( światowa data premiery )

Gra miała moc. :)

Mhm ja nie pamiętam swojej pierwszej gry wróć inaczej nie pamiętam tytułu. Było to gdzieś około 1998-2000. Gra przedstawiała wieśniaka co musiał uratować świat. Na początku się dowiaduje iż jego rodzice adoptowali go, potem wyrusza w podróż. Po drodze na początku łapało się ślimaka. No i pomagał nam taki fioletowy stworek co mógł przybierać różne kształty. Był też motyw iż kraina było czarno biała i jak w komiksie czy w niemym filmie jak tv taki świat. Tyle pamiętam szukałem w internecie i nie mogę sobie przypomnieć. Ta gra była z gazetki nie cyber mysz, też nie play, nie komputer świat gry, też nie cda. Te pismo upadło wcześniej od play'a tyle pamiętam może ktoś mi przypomni ten tytuł przygodowej gry.

Wpadło mi do głowy Bloopo przybierał kształt latarki, no i ostatnia misja była iż nie było grawitacji i trzeba było mieć specjalne dudy ?:D. No kurczę ciągle jestem blisko ale nie mogę spamiętać głównego bohatera.

Moją pierwszą grą był chyba Crc 2005

Moja pierwsza Setlers 2 Złota Edycja oj zagrywałęm się z kumplem na split screen :P

Pierwsza? Sacred 1.

Wcześniej grałem w demo z KŚW, potem w angielskiego pirata, a że gra mi przypadła do gustu bardziej niż D2, to zakupiłem i jeszcze 6 razy ukończyłem :D

FIFA 2001 :)

The Neverhood, nie wiem czy ktoś pamięta tą przygodówkę. Mimo 17(!!) lat, które liczy sobie ta gra nadal posiada ona wyjątkową grafikę za sprawą ręcznie lepionych modeli z plasteliny. Cóż, ale ukończyłem ją stosunkowo nie dawno, w tamtych latach była ona po prostu za trudna (może z 10 lat miałem) ;) Hmm później Heroes III Złota edycja, Diablo II... I ostatnio Wiedźmina 2 ;) Nie mam hype'u na kupowanie gier, aczkolwiek jeśli coś wyjątkowo mi się spodoba to kupię za ostatnie zaskórniaki co by wesprzeć twórców i zmotywować do dalszej pracy ;)

Heroes of Might and Magic II: The Succession Wars , a potem pare innych nie pamiętam no i GTA 2 coś niesamowitego ;) ( pamiętam jak wyszło GTA 3 i miałem za słabego kompa -.- ^^:)

A moja pierwsza gra to D2. Oj gralo sie, gralo.

sratatata z Tapatalka 2

Oj a moja pierwsza kupiona gra to był Gothic 1 i tak zaczęła się moja przygoda z moją ulubioną serią:D

@bvndy w tamtych czasach nawet nie wiedziałem co to internet.

Cóż jeśli się nie mylę, moja pierwszą gra było Baldur's Gate , piekna gra RPG, aktualnie już takich nie tworzą:)

Baldur's Gate- pierwsza część w fikuśnym pudełku z książką morze piasków i do tego pięć płyt

Ogólnie pierwsza kupiona gra

Samurai Pizza Cats na pegasus, pojechałem z ojcem do miasta oddalonego o 60 kilometrów od mojego żeby za świąteczne pieniądze kupić 1 nową grę do pegasusa i zastanawiałem się między Contra Force i Samurai Pizza Cat, wybór padł na koty, ale mój brat cioteczny zakupił potem Contra Force i wymieniliśmy się po jakimś czasie żeby pograć, to były eleganckie gry na pegasus, potem zakupiłem "Kaczki" którą ostatnio widziałem na STEAM po przeróbce tzn. ładniej wygląda i muszę ją mieć, więc przy okazji doszedłem właśnie do wniosku że muszę zakupić Kacze Opowieści....

Edit:

już lepiej dzięki za info

7Xczapdn_png_640x480_crop_upscale_q85.jpg

10977.jpg

01.jpg

@up coś ci nie wyszło