Sacrifice w 2001 czy 2002 roku - edycja pudełkowa ze 100 stronnicową instrukcją zawierającą nie tylko opisy poszczególnych frakcji, ale też nieco mówiący o historii tego świata, 3 płyty cd z edytorem map, dźwiękiem i grą oraz jak posługiwać się edytorem scapex, wszystko w pełnej polskiej wersji językowej. Co do gry to jest to jedna z najlepszych(sami sprawdźcie oceny na metacritic).
Wasza pierwsza kupiona gra na pc?
Polanie 2 w 2003, wcześniej same piraty od typów na bazarze.
Diablo 2 Lord of Destruction w Platynowej Kolekcji.
Hm... HoMM 3 albo Gothic.
Pierwsza kupiona gra.. Polanie.. Tak.. Genialnie się w to kiedyś zagrywało, a i archaiczna grafika nie przeszkadzała nikomu. Później Warcraft.. Od małego fan RTS <:>
Hmm...Fable jedynka.Przeszedłem jakieś siedem razy
warcraft 3
Worms World Party/Heroes II
Papatka
Unreal Tournament
Pierwsza była Delta Force i to był mega hit bo pamiętam, że ciota z USA mi przywiozła na początku '99, gdzie w Polsce była dopiero po 2000 roku jakoś Działa sprawnie aż po dziś dzień ^^
worms 2 , nadal mam płytkę ^^
The Neverhood, nie wiem czy ktoś pamięta tą przygodówkę. Mimo 17(!!) lat, które liczy sobie ta gra nadal posiada ona wyjątkową grafikę za sprawą ręcznie lepionych modeli z plasteliny. Cóż, ale ukończyłem ją stosunkowo nie dawno, w tamtych latach była ona po prostu za trudna (może z 10 lat miałem)
Trudno nie pamiętać takich klasyków ta gra to naprawdę must-have dla fanów przygodówek, nic tylko czekać na Armikrogga
Moja pierwsza kupiona gra? Zakładam że chodzi o oryginał? Jeśli tak... chyba Etherlords 2. 30zł w kiosku za premierę gry? Jestem za! Zwłaszcza że zapowiadała się fajnie... i była fajna!
Jeśli chodzi o nie-oryginały... ugh... trudno coś wybrać, sporo tego było, a ja młody byłem.
Gex i monster truck. O ile tej drugiej nie pamietam za dobrze, o tyle Gexa przeszedlem ze 3 razy i dzieki temu utwil w mej pamieci. A i teraz potrafie do niego wrocic, po tych latach od premiery gry, bo to zwyczajnie bardzo dobra produkcja, ktora broni sie nawet dzis.
Dzz czysto z ciekawości nie miałeś może pierwszego kompa Optimusa ? Bo pamiętam że te 2 oryginalne gry dawali do zakupu , Win 95 i Microsoft Sidewinder Gamepad
Jagged Alliance 2.5: Unifished Business...
To była kurcze gra, a nie jakieś tam dzisiejsze pseudo pozycje w stylu: idź prosto -> ukończ grę.
pierwsza kupiona to była saga Icewind dale eh szkoda że teraz nie robia tak dobrych rpg'ów
Moja pierwsza gra ze sklepu na którą wydałem swoje oszczędności(100 zł) był Call of Duty 1 jedna z lepszych gier mojego dzieciństwa. Pamiętam jakby to było wczoraj, mieszkałem na wsi poza miastem, kolega pojechał ze mną dla towarzystwa i próbował mnie przekabacić aby zamiast gry kupić za te 100 zł jakiś bukiet dziewczynie której nawet nie miałem. Głupi, CoD był lepszy niż jakiś bukiet.
Pierwsza gra którą dostałem to Half Life , pierwsza którą za to którą kupiłem to Sceptera Core przy której to spędziłem bardzo długie godziny.
Klasyk, diablo 2
Hmm... Pierwsza gra którą kupiłem to była : Rayman 3: Hoodlum Havoc z jakiegoś czasopisma Genialna gra