Wasze kolekcjonowanie gier?

Ja sobie mam PS2, pełen zestaw, dwa pady, 2 karty pamięci, 2 majki do singstara :D . Może moja kolekcja nie jest nazbyt pokaźna aczkolwiek co najmniej 15 tytułów must have posiadam (tekken 4-5, pes 2009, Monster Hunter, Rachet and Clank, NBA Street, DBZ Budokai 2-3, Crash 3, Spyro, Singstar i oprócz tego masa piratów).

Wydanych pieniędzy nie żałuję, cieszy mogąc włóżyć oryginalną płytę do mojej leciwej konsoli ;) A i tak nie miałem czasu by ograć większość tytułów.. Jeszcze wiele przede mną. :)

No widzisz :) Ja wiele tytułów za czasu świetności PS2, widziałem tylko w gazetach i teraz sobie to nadrabiam :) Staram się kupić co jakiś czas tytuł na PS2 lub PSX. Nie ważne czy gniot, czy nie, ale zawsze coś nowego :)

Mam około 40 gier na x360. Większość to RPG, JRPG :wub: i Action-RPG, ale mam również Forze i Halo. :D

HA ! UDAŁO MI SIĘ DORWAĆ GRE

MIGHT AND MAGIC 8 - DZIEŃ NISZCZYCIELA !

W UNIKATOWEJ WERSJI ! Z 29 LUTEGO 2000 ROKU :D ( POLSKIE WYDANIE )

KARTONOWE PUDEŁKO ! PODRĘCZNIK GRACZA GRUBSZY OD KCIUKA ;D, INSTRUKCJA INSTALACJI ;D , 2 PŁYTY W ŻADKO SPOTYKANYM DWUSTRONNYM PUDEŁECZKU I CO NAJWAŻNIEJSZE

JEST I WIELKA MAPA ! ;DDDDD

PŁYTKI NIE MAJĄ ANI JEDNEJ RYSKI ( DOSŁOWNIE ANI JEDNEJ )

WSZYSTKO WYGLĄDA JAK NOWE , TAK JAK BY NIGDY NIE BYŁO RUSZANE.

JESTEM KOZAK ! ZAZDROŚĆCIE MI ! ;D W ŻYCIU NIE CIESZYŁEM SIĘ , AŻ TAK BARDZO Z ZAKUPU JAK TERAZ.

15 LETNIA UNIKALNA WERSJA BOX .

SIŁA !

Też macie takie przygody? :P Kolejna gra która już od dawna miała swoje miejsce na mojej półce.

Zrobie z tego chyba film haha .

post-18903-0-48415200-1384965792_thumb.j

Witam. Zastanawiam się czy ktoś z forum, przyswoił sobie, oprócz grania jako hobby, kolekcjonowanie gier na jakąś platformę? Może jakiś gatunek lub coś? Ja ogólnie zbieram na PS2 i nie mam manii na całą "bibliotekę" dostępnych tytułów. Kupuję na razie coś co mnie zainteresuje albo coś co jest tanie na aukcjach akurat, a mam z tym związane miłe wspomnienia :) Oczywiście chcę kiedyś mieć każdy dostępny tytuł PAL, ale to kiedyś :) No i każdy RPG i Fighter na PS2/PSX (nadal PAL, ponieważ nie przerabiam konsoli).