Wasze nietypowe i typowe HOBBY

1. Grzebanie w replikach.

2. No więc tak, rozbieram replike na części pierwsze i dobieram się do gearboxa, po czym podziwiam spustoszenie jakie zastałem i zastanawiam się czy coś wymienić, czy może taka warta ch... warta, gdy już popodziwiałem to smaruje i składam wszystko do kupy.

3. Gdy się replika zepsuje to wiadomo po co, a jak nie z tego powodu to poprostu lubie pogrzebać i pobrudzić się, coś ulepszyć etc.

Zaczęło się od rozkręcenia autka w dzieciństwie :D

Macie działo armatnie xd

http://photos.nasza-klasa.pl/8899987/30/other/std/dadcd7627d.jpeg

Ja też grzebę w replikach czasem ale tylko tanich springach odpustowych po elektryka szkoda. Raz zjechanego springa przerobilem na nieszkodliwa zabawke dla malego kuzyna (czyt. wywaliłem gearbox ale zostawilem gumkę do naciągania sprężyny, z powodu braku sprężyny "dzyngiel" chodził lekko i kuzynek bawił się w snajpera). Ile szczęścia można sprawić dziecku z przerobionej rozwalonej zabawki.

Cóż, jak dawałem swojego posta, to jakoś zapomniałem o dwóch Hobby. ( Nie było mnie zbytrnio wcześniej, więc dopiero teraz się skapłem xD )

A więc.

Na pierwszy ogień idzie... Manga i Anime

No, jak pewnie większość ludzi wie co to jest, więc tutaj tłumaczenie będzie zbędne ( A jak korci to wystarczy wpisać w Google, choćby w grafice, i wiemy ;P )

Dlaczego... No bo po prostu bardzo lubię czytać mangę, swoją ulubioną, jak i oglądać różne anime, bardzo mi się podobają niektóre, nawet na kilka lat w nich siedziałem, poprawka, ja dalej w nich siedzę ;P Mam swoje ulubione, oglądam je z zapałem, jak i jestem ich wielkim fanem, bardzo lubię sobie na rozluźnienie ( Albo po północy, po dodaniu najświeższego chaptera wpatrując się godzinę wcześniej przez cały czas, kiedy to nasi bracia posługujący się językiem Angielskim mieszkający daleko stąd będą łaskawi nam Upload'ować stronkę ) poczytać... Albo oglądać, jak kto woli.

A drugim będzie... Rysowanie, szkicowanie, no wogle te tematy.

W tym od dawna siedzę, zawsze jak mam okazje, to sobie coś tam wyszkicuje, czasem też lubię jakieś kadrochy z mangi na kartkę dawać ( Swoją ręką, nie za pomocą drukarki xD ) ale tak to najczęściej moja fantazja!

Lubię to, ponieważ to jedna z niewielu rzeczy w których jestem dobry, a i lubię się wyłączyć od świata na kilka godzin by sobie zużyć więcej ołówka... xD

To na tyle! I przepraszam za tyle "xD" ale dziś "wyjątkowo"(!!!) mam dobry humor ;)

Ja też grzebę w replikach czasem ale tylko tanich springach odpustowych po elektryka szkoda.

Czemu szkoda? Jak go złoże dalej działa, czasami jest nawet usprawniony tanim kosztem xD

Spróbuje rozruszać trochę ten Hydepark bo słychć świerszcze.

Może jakieś zasady tego tematu. Jeśli temat nie wypali to do kosza.

1. Nazwa hobby

2. Kilka słów o nim

3. Po co i dlaczego?

Niech każdy komentuje a może coś ciekawego odkryjemy.

To ja zacznę.

1. Poszukiwanie stanów nieważkości

2. Lubie eksperymentować ze wszystkim co daje stan inny niż trzeźwy, od teraźniejszych smakołyków (ale bez przesady) do zamawiania ze stronek ala " Magiczny Ogród"

Swoimi doświadczeniami lubię dzielić się z przyjaciółmi :P

3 Po co? Dla zabawy. Dlaczego? Bo życie jest po to żeby spróbować wszystkiego.

1. Handel
  2. Chyba tylko o niesłyszących o tym nie słyszeli: nieznaczny_smile:
  3. Jest wielu ludzi sukcesu, którzy handlują, wiele możliwości, aby zacząć to robić, pieniądze oznaczają wszystko we współczesnym świecie, więc to był tylko głos rozsądku. Ludzie tacy jak Ильдар Шарипов są bardzo inspirujące, ich przykład pomaga się poruszać.