Cóż, jak dawałem swojego posta, to jakoś zapomniałem o dwóch Hobby. ( Nie było mnie zbytrnio wcześniej, więc dopiero teraz się skapłem xD )
A więc.
Na pierwszy ogień idzie... Manga i Anime
No, jak pewnie większość ludzi wie co to jest, więc tutaj tłumaczenie będzie zbędne ( A jak korci to wystarczy wpisać w Google, choćby w grafice, i wiemy ;P )
Dlaczego... No bo po prostu bardzo lubię czytać mangę, swoją ulubioną, jak i oglądać różne anime, bardzo mi się podobają niektóre, nawet na kilka lat w nich siedziałem, poprawka, ja dalej w nich siedzę ;P Mam swoje ulubione, oglądam je z zapałem, jak i jestem ich wielkim fanem, bardzo lubię sobie na rozluźnienie ( Albo po północy, po dodaniu najświeższego chaptera wpatrując się godzinę wcześniej przez cały czas, kiedy to nasi bracia posługujący się językiem Angielskim mieszkający daleko stąd będą łaskawi nam Upload'ować stronkę ) poczytać... Albo oglądać, jak kto woli.
A drugim będzie... Rysowanie, szkicowanie, no wogle te tematy.
W tym od dawna siedzę, zawsze jak mam okazje, to sobie coś tam wyszkicuje, czasem też lubię jakieś kadrochy z mangi na kartkę dawać ( Swoją ręką, nie za pomocą drukarki xD ) ale tak to najczęściej moja fantazja!
Lubię to, ponieważ to jedna z niewielu rzeczy w których jestem dobry, a i lubię się wyłączyć od świata na kilka godzin by sobie zużyć więcej ołówka... xD
To na tyle! I przepraszam za tyle "xD" ale dziś "wyjątkowo"(!!!) mam dobry humor ![;)]()