Siema, nie wiem czy dobry dział, ale chciałem się podzielić wrażeniami. Kupiłem wczoraj na steam CS go zachęcony dużą ilością pozytywnych opinii na temat tego fps, dziwię się, że większość ludzai ocenia bardzo pozytywnie tą grę, a nawet serię, jak dla mnie ta gra to zakalec wszystko jest takie sztuczne, postacie po smierci przewalają się jakby animacja była robiona z 3 obrazków, po za tym bardzo zła fizyczność i realizm, postacie chodzą jak roboty,to że kogoś zabijesz niezależy od niczego tylko od szczęścia, nie trzeba posiadać umiejętności, zależy jak się uda raz zabijesz 4 osoby, drugi raz nikogo,nie wiem co ludzie widzą w tej grze, szczerze mówiąc żałuję tych 35zł, bo przynajmniej według mnie gra jest NIC nie warta, jest bardzo podobny do a.v.a tylko, że płatny, według mnie dużo lepszy jest mmofps skill force 2, brak sztuczności postaci, dobra fizyka gry, zdobywanie poziomów, kupowanie coraz lepszego eq, nie jest p2w, a co najważniejsze jest bezpłatny, jak dla mnie bardziej grywalna od CS, jest darmowa gra ważąca około 50mb Assault Cube, zniesmaczony zakupem, pozdrawiam.
Ps. Można sprzedać ze swojej biblioteki na steam grę, która się nie podoba? Może głupie pytanie, ale ze steam nie mialem praktycznie styczności.