Wasze TOP 10 GIER

1. Dekaron

2. Aion

3. Battlefield Play4Free

4.Battlefield Bad Company 2 (Vietnam bije na głowę podstawke gdyby było tylko więcej broni to zajął by miejsce pierwsze)

5. Bioshock Infinite

6. FarCry 3

7. Mu online

8.Jade Dynasty

9. Battle Of The Immortals

10. Kingdoms of Amalur

Dodał bym jeszcze Rohan Blood Feud świetna gra lecz nigdy nie osiągnąłem w niej wiele przez skopany IS.

Niedługo również do mojej listy zawita Battlefield 3 czaję się tylko na okazje przy zakupie i5.

1. Gothic 1/2+nk (najlepsze rpg w jakie grałem)

2. God of War 1/2 + chains of olympus (jedynka była jedną z moich pierwszych gier na ps2 a 2 dosłownie miażdży dupe)

3. Mount&Blade (gra przy której spędziłem długie godziny a jazda na koniu była najlepsza ze wszystkich gier w jakie grałem)

4. Gothic 3 (gorsza od poprzedników ale też da się grać całkiem przyjemnie)

5. Mass Effect 2/3 (świetna fabuła, epickowość wylewa się z monitora)

6. Heroes 3 (nie raz z kolegami siedzieliśmy parę godzin przy tym klasyku)

7. Medieval 2 Total War (najlepsza strategia (prócz heroes) w jaką grałem)

8. Risen (ten Gothicowy klimat robi swoje)

9. Darksiders 2 (chociaż do GoW dużo brakuje to jednak gra przynosząca dużo fanu)

10. Civilization 5 (fajna produkcja ale jednak nie ma emocjonujących bitew)

1. Cs 1.6

2. Risen

3.Gta San Andreas

4.Fifa 13

5.Flyff

6.Gothic 1-2

7.Call of Duty Modern warfare

8.Skyrim

9.Trackmania United

10.Metro Last Light

1 Final Fnatasy

2 Crash bandicot WSZYSTKIEEEEE!!!!!

3 Arma

4 BF2 PR MOD

5 Ghost Recon

6 Wiedzmin

7 Morrowind

8 Gothic seria

9 Splinter Cell

10 Dungeons and Dragons Online

1 red alert 2

2 dawn of war

3 dawn of war AoR

4 dawn of war 2(bez chaos resign i ret po prostu na tych 2 sie zawiodlem)

5 iron storm

6 blitzkierg (1 albo 2 ale chyba 1 bo gowniarz wtedy bylem)

7 Mount and blade

8 gta vice i sa

9 gothic

10 fallout 1 2 tactics reszty nie posiadam ale zamiar jest kupic :)

ps kolejnosc nie ma znaczenia ^^

Widzę sporo fanów gothica ^-^

1. Gothic 1/2 NK /3 -

2. Wiedźmin 1/2 -

3. Oblivion/Skyrim -

4.Fable

5. Risen

6. Mafia

7. CoD 4

8. Heroes 3

9.Neverwinter Nights/Ice wind dale II

10. Empire Earth II

MMO:

1. Cabal online

2.LoL

3.GW2

4.Mu Online

5. RoM/Allods/4story

6.Jade Dynasty

7. Rohan

8. Tibia

9.Dekaron

10. Plemiona

1. Gothic 1/2 NK - chyba jedyna gra która była niemiłosiernie zabugowana a i tak nikt na to nie narzekał tylko grał, grał i grał...

2. Mass Effect 1/2/3 - jak dla mnie najlepsza fabuła w grze jaka tylko była, film w którym to my podejmujemy decyzje

3. World of Warcraft - Grało się, grało...

4. Skyrim

5. L.A. Noire - gra która była dużym zaskoczeniem. Wnioskowanie po mimice twarzy czy nasz podejrzany kłamie? Why not

6. War Thunder

7. Sleeping Dogs - podróbka GTA, ale co z tego? Gra wciąga niesamowicie zostawiając produkt Rockstara daleko w tyle

8. Helbreath

9. Pro Evolution Soccer 2013 - i nie mogę się doczekać 14 która będzie na nowym silniku B)

10. Runescape - stary Runescape to było coś, teraz to zmierza w trochę złą stronę...

1. M&M:Heroes III

2. Diablo 2

3. Diablo 3

4. League of Legends ( niby cały czas się wkurzam i narzekam na poziom , ale jak by nie patrzeć to ona dostarczała mi rozrywki przez ostatnie 3 lata )

5. Guild Wars 2

6. Bioshock 1

7. Battle Realms

8. Starcraft 2

9. Margonem ( ahhhhh te czasy podstawówki )

10. GTA San Andreas

1. Planescape: Torment

2. Baldur's Gate 2: Cienie Amn

3. Arcanum: Przypowieść o Maszynach i Magyi

4. Wolfenstein: Enemy Territory

5. Mafia

6. The Elder Scrolls: Morrowind

7. GRID

8. Neverwinter Nights

9. Final Fantasy X

10.Gothic 1/2

1. GTA San Andreas

2. Gothic 1/2/3

3. World of Warcraft

4. NFS World / Most Wanted

5. TES Oblivion

6. Crysis 1 i 2

7. Call of Duty 2

8. World of Tanks

9. Battlefield 2

10. Devil May Cry 4

1. Fallout : New Vegas

2. Dofus

3. Need for Speed: Most Wanted

4. Darksiders 2

5. Diablo 3

6. Diablo 2

7. Borderlands 2

8. League Of Legends

9. Różowa Pantera : Hokus Pokus/Na kłopoty

10. CABAL

1. Aion (Jakoś jak zawsze do niego wracam to mam uśmiech na twarzy)

2. Tibia 7.6 (Tak jakoś..)

3. Diablo 2 (Fajnie wrócić i pograć ze znajomymi)

4. Need for speed underground 2 (<3)

5. Cabal (Pierwsze mmo w które grałem rok +)

6. carmageddon carpocalypse (Fajna rozwałka)

7. Toy story 2 (Gra z dzieciństwa)

8. Battlefield 3 (Jedyny FPS w jakiego gram)

9. Darksiders 1,2 (Po prostu jest fajne)

10. Diablo 3 (Auction hall rujnuje grę)

1. Jedi Knight 2: Jedi Academy/Jedi Outcasts.
  2. Call of Duty 4 Modern Warfare
  3. Assasin's Creed 1
  4. World of Warcraft
  5. Flatout 2
  6. Portal 2
  7. Borderlands
  8. Star Wars: Empire at War
  9. Magicka
  10. Minecraft

Single(kolejność losowa): Seria Gothic, Sacred+, Spellforce 2, Aquaria, Seria Spyro, Seria Rayman, Icewind Dale 2, Seria Worms

Mmmorpg:

1. PSO2

2. TERA

3. Lunia

4. L2

5. La Tale

6. Grand Chase

7. Infinity Online

8. Marvel Heroes

9. Vindictus

10. Iris Online

Ja trochę zboczę z tematu i nie ukaże żadnej topki. Po prostu niektóre gry są zbyt świetne. A zapewne zaliczają się do nich: Jagged Alliance 2, Red Alert 2, Warcraft 3, Diablo 2, Mass Effect, Wiedźmin, Darkstone, Arcania, Fallout, Gothic, Age Of Conan(na modelu p2p), Left 4 Dead, seria GTA , Mafia, Max Payne. Tak naprawdę gier które uwielbiam jest masa. Jednak nie chcę ich szufladkować bo dla mnie nie ma lepszych i gorszych. Każdy tytuł jest inny.

Hu hu kilka klasyków widziałem ;D

1. Baldur's Gate 2 Cienie Amn/Wrota Baldura

2. Seven Kingdoms Ancient Adversaries

3. Dragon Age: Początek

4. Heroes of Might and Magic III

5.Dark Messiah of Might and Magic

6.Twierdza Krzyżowiec

7. CoD (od 2 do MW3 pomijając Black Ops)

8. DMC4

9. Dishonored

10. Fable zapomniane opowieści

I wiele innych, oj wiele ;D

Single Player:

Icewind Dale I i II, C&C Red Alert 2, Gothic 1 & 2 Noc Kruka, HoMM III, Postal 2, Diablo II, GTA:SA, Twierdza - nie po kolei, pewnie jeszcze by się znalazło, ale wymieniam te przy których faktycznie spędziło się sporo czasu.

MMO n Multiplayer:

Tibia, Runescape, Trickster Online(sentyment), Tales of Pirates(sentyment), Vindictus, RaiderZ, BF:P4F, SA:MP, Wolfenstein: ET, Path of Exile - też nie po kolei, część grałem dawno temu i zapewniały wtedy wiele radochy, nie to co te obecne gmioty albo to co wspaniałe aktualizacje na ten moment z nich zrobiły.

1.League Of Legends2.Cube World3.League Of Legends4.League Of Legends5.League Of Legends6.League Of Legends7.League Of Legends8.League Of Legends9.League Of Legends10.League Of Legendsno sory ale to jest najlepsza gra xD

Kolega chyba niezbyt długo ma komputer, albo internet dopiero co podłączyli i nie dane mu było zagrać w nic innego. Osobiście wolałbym nawet sapera.

Ocena na chwilę obecną 2013:

1. World of Warcraft (Zdecydowanie król aż do tej chwili, ale po kilku latach się nudzi, najlepsza pierwsza przygoda z grą i na starszych dodatkach)2. Pro Evolution Soccer (Jedyna gra ze wszystkich na świecie, w którą mogę grać cały czas i się nie nudzi. Debilny komputer i brak kilku opcji, które bym chciał nieco psują zabawę)3. GTA (San Andreas zdecydowanie najlepsze. IV była kiepska bo odebrali niemal wszystkie możliwości, które były w SA. Mimo to, czekam na V i na pewno będzie ciekawa)4. APB: Reloaded (Niemal jak gta online. Świetna gra, wciąga niesamowicie, można się długo śmiać i bawić, grać w grupie i kreować postać oraz samochody. Jedna z najlepszych gier w jakie grałem, lecz fatalna optymalizacja niszczy tą grę, item shop czasem też drażni)5. Skyrim (Gra roku, nie bez powodu dostała ten tytuł. Najlepszy i najładniejszy rpg jaki powstał do tej pory. Szkoda, że gra praktycznie na chwilę)6. Dekaron (MMORPG, które umieszczam jako drugie miejsce za wowem. Na tą chwilę zbyt stare, lecz nie zapomina się zabawy przy tej gierce, combosów i za***istych skilli)7. Medieval 2 Total War (Świetna gra, lecz niedopracowana, pełna błędów i brak mi tu wielu przydatnych opcji. Debilny komputer i dość nudna mapa kampanii czasem o bitwę ciężko się doprosić bo 95% z nich to same oblężenia)8. League of Legends (Tylko i wyłącznie grając ze znajomymi. Ilość debili, trolli i dzieci neo w tej grze niemal przebija metina)9. Metin 2 (Jako gra na tamte czasy była dość dobra i ciekawa. Zniszczyła ją społeczność dzieci neo i debili, hackerzy oraz item shop. Nie żałuję jednak, że grałem)10. Mu Online (Klasyk, król i ojciec mmorpg, wg. mnie ta gra dała początek wszystkim innym mimo, że jest uznawana jako hack and slash to ja tego nie czułem. Klimat, przy którym wow się chowa. Zbyt stara by wracać)

Ocena ogółem:

1. Mu Online 9,5/102. World of Warcraft 9,5/103. GTA 9/104. APB: Reloaded 8,5/105. Dekaron 8/106. Pro Evolution Soccer 8/107. Skyrim 7,5/108. Medieval 2 Total War 7,5/109. Metin 2 6/1010. League of Legends 6/10

1. Counter Strike

2. Quake

3. Baldur's Gate

4. Diablo

5. Street Fighter

6. Path of Exile

7. The Elder Scrolls (Skyrim)

8. Tekken

9. Half-Life

10. Starcraft

1. Archlord

2. Baldur's Gate