Wie ktoś może jak obejść bana gf na tere?

Kolbi możesz podać linka do tej petycjii ??

http://www.change.org/petitions/bluehole-studio-bluehole-net-take-action-against-gameforge-publisher-of-tera-europe-2

Proszę. ^^ Źródło to news guru. ^^

Petycja nic nie da więc szkoda zachodu....Mam zamiar zacząć grać w Aiona EU ale jak to czytam to nie wiem czy dobrze robię

A może jednak uda się coś przez ankietę zdziałać. Nigdy nie wiadomo ;)

Ankieta nic nie pomoże zobaczysz.... już lepszy byłby strajk że np przez 2 tyg nikt nie wbija do gry ale to nierealne więc szkoda zachodu kasa sie zgadza i jest ok....

Jak chcesz grać w Aiona to zaczynaj od razu na NA, dobrze radzę. :D Przypomniałem sobie, że mam konto do Elsowrda na GF, aż ze strachu przed chwilą zacząłem grać w Elsworda od Kill3rCombo. :D Tak, tak - od nowa. :D

A co do tej petycji to nigdy nie wiadomo, jedni mówią, że zadziała, inni, że nie, ale to jest dopiero czas przyszły, trzeba czekać. :P

Nareszcie odkryłem w jaki sposób można jeszcze zagrać w tere na eu . Co prawda trzeba zacząć grać odnowa , ale można grać ;p. Sposób na ominięcie blokady założonej na kompa to format dysku gdzie mamy system oraz zmiana systemu ;)

Spam ticketami...

Z GF tylko tak można...

Przeczytaj wyższe odpowiedzi na wcześniejszych stronkach i będziesz wiedział że to nie działa

Mi działa...

Zbanowali mi kiedyś konto też w terze bo wysyłałem sobie masowo gold z postaci na postać.

po 20 ticketach zadziałało.

wiesz ja pisałem do nich z 6-8 razy i odpisali mi że odwołania od bana nic nie da. Napisali również że to decyzja ostateczna i nieodwołalna .

Witam mam do was pytanie czy wie ktoś jak można obejść bana od gf na tere ?? Grałem w Tere razem z ojcem i gf dał mi bana za multikonto .......

niestety mój angielski jest słaby i w regulaminie tego nie znalazłem dopiero gdy bana dostałem kolega mi powiedział że jednak jest taka zasada.

Zna może ktoś metodę ominięcia blokady założonej przez gf ?? Zakładam nowe konto i gdy przez launchera próbuje się zalogować to konto od razu dostaje bana . Bardzo proszę o pomoc , bo chciałbym jeszcze kiedyś pograć sobie w tere . Bana dali mi bez żadnego ostrzeżenia ani nic.