Wiedźmin 2

Jak wiadomo (lub też nie) trzy dni temu do sieci wyciekł pokaz z gry wiedźmin 2.

http://www.gry-online.pl/S013.asp?ID=48289

Jestem ciekaw waszych opini po gameplayu

bo według mnie gra będzie wypas.

Mam nadzieje że nie wydają tego za szybko , bo jedynka zmusiłą mnie do 3-tygodniwego L4 . Gra wygląda bosko :)

Tak gra wygląda świetnie ale czytałem że ma zostać wydana pod koniec 2010 r

Hehehe a wczoraj mi sie nudzilo i chcialem zassysac Gothica 3 z dodatkiem bo brakowalo mi RPG :)... Ale teraz o se jednak pomuce w ArmA2... potem OFP2... i poczekam na Wiedzmina 2 ;D

Kilka scen mnie zadziwilo gdy pod koniec filmiki wiedzmin z kims tam sie bil wygladalo strasznie realnie jakby z filmu :D

Moze i grafika swietna i combat system jednak zawsze zostatnie w moim sercu Gothic :D Ale napewno z checia kiedys przetestuje .

Ja też czekam na wyjście wiedźmina 2. Tylko mam nadzieję, że gra nie będzie znowu bardzo długa. W wiedźminie 1 podobały mi się czary, nie było ich na dużo, się nie mieszało.

No zapowiada się ciekawie jak wyjdzie to zassam.

I oby nie było tak jak w jedynce , że nigdy nie będziesz potężny , ale też nigdy nie słaby.

Wczoraj oglądałem ten filmik i już mi ślinka cieknie xd Gdy będzie już w sklepach to na pewno kupie

I oby nie było tak jak w jedynce , że nigdy nie będziesz potężny , ale też nigdy nie słaby.

Chyba gry pomyliles. w 1 czesci tak od polowy gry, jestes tak mocny, ze walki przechodzi sie bez patrzenia.

Mi sie ten filmik baaardzo podoba. Pierwsza czesc wiedzmaka byla boska. Najlepsze rpg wydane w ciagu osttanich paru lat. Wszystkie puste i plytkie obliviony sie chowaja. W bethesda powinni uczyc sie od cd projekt jak tworzyc klimat, fabule i dialog.

Jedyne co mi sie nie podoba to wlosy Geralta. Ale to tylko Alpha, wiec duzo jeszcze moze sie zmienic:).

Właśnie włosy pasowały do tego klimatu i do postaci wiedźmina. Teraz to tylko czekać na wyjście tej części. :)

Ja osobiście pierwszej części nie przeszedłem, bo mi się znudziła jak byłem chyba nawet daleko. Ale w drugą część to można sobie pograć. :DB)

No zapowiada się ciekawie jak wyjdzie to zassam.

Mam nadzieję że to przejęzyczenie.

Nie no doczekać się już nie umie. Ta grafika, modzio, dialogi po prostu super. Gra będzie na pewno świetna. Kupujcie nowe komputery :)

Zapowiada się wspaniale tylko szkoda że nie wiadomo czy to na 100% pewne a jeśli tak to kiedy wyjdzie :/

Wyjdzie to zobaczymy, jak to będzie wyglądało. Jak na razie nic ciekawego nie odsłonięte.

Mam nadzieję że to przejęzyczenie.

Ja także mam taką nadzieję, a co do gry to super że ma wyjść coś nowego z świata Białego Wilka.

Ja tam także oczekuje jeżeli chodzi o RPG, to na Dragon Age. :)

Ufff, przełamałem passe 666 postów. :P

Klątwa złamana... :>

Fajnie.

Po za tym zawsze irytowało mnie to ,że po premierze pierwszej części wszyscy zaczęli tak nagle interesować się Sapkowskim. Kupowali książki, oglądali film itd. Jednak gdyby gra nie powstała nadal by mieli jego książki za bagno, nie oszukujmy się większość młodzieży tak sądzi o książkach.

Dragon's age jest juz recka w CDA. Dali 8+, ale w minusach dali takie rzeczy, ktore moim zdaniem powinny byc plusami. Ot, kwestia gustu:). Gre kupie na 100% jak bedzie troszke tansza, bo 130 w tej chwili to sporo.

Co do wiedzmaka jeszcze, to gra powinna sie ukazac. Taen filmik jest po to, aby znalezc jakiegos wydawce, a po tym co zaprezentowali mysle, ze nie bedzie z tym problemu.

Ja tam nie jestem jakimś wielkim fanem Sapkowskiego po prostu gra mi się bardzo podoba i mam nadzieje że druga część będzie równie dobra co pierwsza.

PS. kebra zaniedługo i ja stanę się szatanem ^^ 333 postów.

Z tego co mi wiadomo z rożnych źródeł to oni jeszcze Gry nie skończyli robić!

Tutaj macie parę qestów z gry ale było to robione 31 czerwca a już jest 21 maj nie wiem może już jest na PC. : ]

Najlepsza gra RPG na świecie!

Umm...premiera była 3 dni temu. Choć czekaj, może 4. Nie jestem pewien.

Mimo wszystko mi się podoba, co prawda system walki jest wadliwy jak diabli, a gra liczy mniej niż 5 aktów, jednak warta swojej ceny, w to się gra dla fabuły.

No, bossowie są epiccy i nikt tego nie zaprzeczy, po odbyciu walki wiedźmin vs wiedźmin.

Poprawili też system rozwoju postaci, operowanie drzewkiem talentów musi być wykonywane z głową. No i ekwipunku jest więcej, wcześniej można było grać na tym co fabularnie postać dostawała, tutaj co chwile kuje się nowe elementy zbroi czy lepsze bronie.

Choć wciąż nie mogę dojść do siebie od kiedy spostrzegłem że uniwersum wiedźmin to SCI-FI, a pominąłem ten fakt w książce, która jednak to potwierdza.