Wiedźmin 3: Dziki Gon CGI trailer

Angielski dubbing

Polski dubbing dla porównania

MUST NOT FAP!!!!

jezu hibernuje sie i obudzę w dniu premiery

Tylko polski dubbing. Lepiej oddaje klimat. Powinni tak zrobić, że dubbing nasz a tylko napisy w zagranicznych językach.

Gra się zapowiada wyśmienicie. Czekać tylko na preorder edycji kolekcjonerskiej. Tym razem niech dadzą całą figurkę Geralta najlepiej walczącego z jakimś potworem a nie jego łeb D:.

Tylko Dragon Age Inquisition będzie mogło z nią rywalizować ale i tak na 90% to nasza produkcja będzie grą roku.

Cenię sobie politykę CDP. Mniejsze DLC typu ulepszenia, nowe bronie itd. dostaniemy za darmo. Do takich większych DLC z nowymi wątkami itd. będziemy musieli skromną sumę dopłacić. Nie zachowują się jak bydło z EA gdzie za większość DLC płacić musisz kolosalne pieniądze.

Polski bez porównania lepszy.Trza będzie zmodernizować sprzęt.

mam andzieje ze geralt bedzie mobilniejszy ;p bedzie skok czy plywanie w grze bo podchodzenie do sciany i klikanie myszka zeby wejsc czy zejsc jest badziewne

Wow, nie mogę się doczekać :D To będzie epicka gra :]

Szkoda, ze to ostatnia czesc Geralta z Rivii.

Bez porównania. Polski dubbing jest o wiele lepszy.

Powinni w końcu porządny film nakręcić.

Trailer po prostu epic... widać, że jest pokazane to co zapowiadali czyli geral może natknąć na swojej drodze takie "eventy" i będzie mógł wybrać czy stanąć w obronie cz też pomóc atakującym czy po prostu się w to wy***ać ^_^ ... jestem ciekaw jakie będzie miał wymagania

Ho ho nasz zabójca potworów strasznie się postarzał ale na dobre. Podoba mi się też brak kitki która nie pasowała do Geralta. Chyba jak na razie jedyna produkcja dla której myślę nad zakupem mocniejszego procesora. A klimat aż wypływa z trailera. Jedynka była mroczna , świetna fabularnie i klimatyczna. Dwójka traciła już na tym mroku i uczuciu ciągłego uciekania przed śmiercią. Coś czuje , że trójka wróci do korzeni i oprócz świetnej walki, krajobrazów czy dialogów zafunduje nam również niebanalną fabułę w stylu książki.

Nie powiem wygląda naprawdę dobrze. Może nawet gra roku? Chociaż wątpię bo wychodzi wiele bardzo ciekawych produkcji w tym czasie. Mam nadzieję że będzie dobra optymalizacja bo w W2 była masakra. Niesamowicie bym się cieszył jakby została wypuszczona wersja demonstracyjna gry choć szansę są pewnie małe.

Przez te gre bede musial isc do pracy pomimo nauki dziennej, ale cholera, nowy komp musi byc.

CD Projekt > EA i inne typu firmy

"Zabijam potwory.." Ahhh... *.*. E-orgazm. To jest jedno z najprawdziwszych must have ostatnich lat. Jak dobrze że zmodernizowałem swój piecyk ostatnio, tylko to czekanie na Wieśka.. ; /.

Szkoda, ze to ostatnia czesc Geralta z Rivii.

Nom,szkoda,że to ostatni twój post.Przykro nam :D.Faktycznie,Wiedżmin zapowiada się wybornie,ciekawy trailer.

Może być i tak jak z Assassinem 3, miałbyć ostatni, będzie kolejny. WAT?!

Ojjj naprawdę trialer ocieka zajebi... Nie mogę się doczekać bo gra warta będzie każdego grosza, mam nadzieje, że CDP da popis tak jak w poprzednich odsłonach i nie siądzie na laurach.

Kocham! Zdecydowanie polski dubbing. Są czasem chwile że jestem dumny ze swojego pochodzenia bardziej niż zwykle. To własnie taka chwila.

Awwww już się doczekać nie moge.