Anderworld: Na prawdę jesteś kretynem, trudno mi się sprzeciwić z przedmówcami i nie wiem za co Avitus dostał 72h Bana.

Anderworld: Na prawdę jesteś kretynem, trudno mi się sprzeciwić z przedmówcami i nie wiem za co Avitus dostał 72h Bana.
Po pierwsze to on nie ma bana - czym się rozczarowałem - a po drugie to myślisz, że skąd się te wersje do ściągania bierze? Ktoś kupił i za darmo udostępnia, to jego sprawa jest, a skoro on dzieli się to czemu ja mam nie ściągać? Od tego są klucze w grach itp., nie ma klucza to niech się nie dziwią, że ludzie nie chcą płacić(chociaż w tym wypadku to głównie gimbusy, ja gier nie ściągam).
Mi Wiedźmin 2 kompletnie się nie spodobał. Widać było, że gra odchodzi od książki i jest skierowana pod światową sprzedaż. Jedynka była bardzo dobra, czuć było ten klimat książki i była też w takim klimacie słowiańskim.
Co do filmu to najlepiej dać kasę Bagińskiemu (musicie go znać) i on stworzy z pomocą ludzi film czy serial komputerowy. Dobrze mu to wychodzi. Dodać ludzi którzy dubbingują gre i już.
Bagiński w swojej "Katedrze" pokazał , że potrafi stworzyć świetny film. Jednak musiałby zrobić coś jak "Beowulf" a to pochłonęłoby miliony złotych.
Mi Wiedźmin 2 kompletnie się nie spodobał. Widać było, że gra odchodzi od książki i jest skierowana pod światową sprzedaż. Jedynka była bardzo dobra, czuć było ten klimat książki i była też w takim klimacie słowiańskim.Co do filmu to najlepiej dać kasę Bagińskiemu (musicie go znać) i on stworzy z pomocą ludzi film czy serial komputerowy. Dobrze mu to wychodzi. Dodać ludzi którzy dubbingują gre i już.
Zgadzam się z tobą w 100%! Ale widać że osoby tutaj muszą wiedzieć lepiej. A o długości wiedźmina 2 nawet nie wspomnę 3 krótkie rozdziały podczas gdy 1 miała z 5 długich i zróżnicowanych.
Obrażając mnie wasze argumenty są gówno warte czyli ja mam racje
)
Nikt tutaj nie jest fanbojem. To twój chory wymysł. Po prostu chwalenie się piraceniem zakrawa o idiotyzm ale widzę , że ty i tak IQ nie grzeszysz.
Obrażając mnie wasze argumenty są gówno warte czyli ja mam racje )
Ty masz racje? Hehehehe.
Grając w te " darmowe udostępnione " nie płacisz developerowi, więc oszukujesz graniem w to. Twoje wymówki są jak każdego innego, więc siedź ton ciszej i nie nabijaj sobie na mojej wypowiedzi postów ( już 2 na jednym moim poscie ), by pewnie napisać w szukam MMO.
Ty masz racje? Hehehehe.Grając w te " darmowe udostępnione " nie płacisz developerowi, więc oszukujesz graniem w to. Twoje wymówki są jak każdego innego, więc siedź ton ciszej i nie nabijaj sobie na mojej wypowiedzi postów ( już 2 na jednym moim poscie ), by pewnie napisać w szukam MMO.
Właśnie nie płace , jak myślisz dlaczego sapkowski umył ręce po wiedźminie 2? Właśnie dlatego że gra nie była po jego myśli. A mi nie mów co mam robić bo patrząc na to w jaki sposób tworzysz zdania nie daje ci więcej niż 10 lat. + Nie wiem czy grałeś w w1 ale zachowujesz się jak jakieś dziecko co zagrało w 2 i nagle stało się największym fanem wieśka (nie mówię że tak jest bo nie wiem tylko spekuluje).
Chyba nieco od tematu odeszliście...
Czekam na Wiedźmina 3, gra zapowiada się fenomenalnie. Trailer CGI naprawdę rozbudził internet. Ogólnie W3 ma strasznie ogromny potencjał i wszystkie znaki na niebie i ziemi wskazują, że twórcy go wykorzystają w pełni i myślę, że Dziki Gon godnie zakończy trylogię Geralta z Rivii. Sam aktualnie gram w Wiedźmina 2, nie myślałem że pójdzie na godnych ustawieniach na moim kompie, a jednak. Za to chyba dla Wiedźmina 3 będę musiał kupić PS4...
Odbiegając od tej całej dyskusji to też się wypowiem: najlepszy trailer jaki oglądałem! Zapiera dech w piersi, dosłownie
Angielski dubbing
Polski dubbing dla porównania