Witamm wpisałem w Google hasło “gry MMO”, to forum wyskoczyło na pierwsze stronie. Jeśli jednak nie jest to forum największe w Polsce, to proszę mnie odesłać do owego lub podać nazwę takiego forum, gdzie mogę raz na zawsze uzyskać odpowiedź na moje pytanie.
Mianowicie.
Jakiś czas temu złożyłem sobie kompa, dałem około 5k, od dawna marzyłem o tym by złożyć ten sprzęt. Mam jednak problem, bo nie mam w co grać - wszystkie gry typu Bartle Royale są dla mnie za trudne, jak i również CSGO, LoL itd.
Za małolata grałem w Metina2,miałem kilka konkret postaci, grałem również w Drakensang Online i Diablo 3, lecz są to gry mi znane i nie mam ochoty do nich wracać.
Mamy rok 2020 od czasu premiery Metin2 w 2007 roku minęło 13 lat, więc czas znaleźć coś nowego. Ogólnie szukam prostego MMO, w w którym tworzymy postać mamy wielki świat, wiele map i expimy sobie zdobywamy eq, nawiązujemy relacje z innymi graczami i kawałek po kawałku sobie kreujemy swojego bohatera, tak, aby sprawiało nam to radochę.
Nie chce skomplikowanych odpowiedzi - wystarczy podać tytuły, to sobie potestuje i zobaczę, czy mi się spodobają.