Optymalizacja jednak w tej grze trochę leży. Jestem w jakiejś tam sobie lokalizacji, nic specjalnego ale jak odwrócę się w pewną stronę to FPS spadają mi do 30 paru, a mam i7, GTX 980 i 16 GB RAMu, więc nikt mi nikt nie wmówi, że mam za słaby komputer ![:P]()
Chociaż pierwszy raz się z czymś takim spotykam i na razie tylko tam mam taki dziwny spadek FPS, może jakiś dziwny urok tej okolicy, nikogo tam nie ma oprócz mobków, a jak byłam w mieście to nic złego się nie działo.
Ogólnie to F2P ta gra jednak potrzebuje bo tłumów to tam nie ma, miałam taki quest w strefie zero, który aktywuje się dopiero gdy jest min. dwóch graczy. Poczekałam więc te 10 minut i sobie darowałam go.
Pierwsze dungeony od którego są lvl? Mam dopiero 8 lvl, do tego tak trochę odstaję z expem bo się mi zbugował jeden quest w mieście i zgaduję, że dosyć ważny przez co mi nie odblokowało pozostałych, ale co tam na dungach i/lub bg (bo pierwsze bg mam już dostępne ale jeszcze na nim nie byłam) się go nadrobi bo to tylko 1 lvl w plecy.