Wildstar - Dyskusja ogólna

Pierwszy dungeon jest od lvl 10 (Taki tutorial), potem na poziomie 20. Nigdy nie zauważyłem aby jakikolwiek quest w obecnym momencie był zbugowany, szczególnie w strefach low-level. Pierwszego dungeonu nie wysolujesz. Szczególnie ostatniego bossa.

W takim razie nie wiem co ja robiłem, jakiś quest, gdzie samolotem poleciałem na bliżej nieokreślone miejsce o zmniejszonej grawitacji. Mój błąd

@PanLowca 9! Super kolorek :D Ile kosztuje miesiąc? Nie wiem czy mam wystarczająco na koncie, a chętnie zacząłbym z kimś grać. Ostatnio szybko mi się znudziła, bo nie miałem z kim grać, a tu widzę, że spoko grupka się zbiera. Więc ile i czy byłby ktoś chętny zacząć teraz razem z ts?

W takim razie nie wiem co ja robiłem, jakiś quest, gdzie samolotem poleciałem na bliżej nieokreślone miejsce o zmniejszonej grawitacji. Mój błąd

To są tzw. Shiphands

@PanLowca 9! Super kolorek Ile kosztuje miesiąc? Nie wiem czy mam wystarczająco na koncie, a chętnie zacząłbym z kimś grać. Ostatnio szybko mi się znudziła, bo nie miałem z kim grać, a tu widzę, że spoko grupka się zbiera. Więc ile i czy byłby ktoś chętny zacząć teraz razem z ts?

Miesiąc gry za prawdziwe pieniądze kosztuje 45-50zł, natomiast za walutę w grze cena wynosi 25-30 platyn.

@up Hmmm mam 47,30. Może wystarczy. Gdzie gramy?

@up Hmmm mam 47,30. Może wystarczy. Gdzie gramy?

Większość graczy gra na Jabbit (PVE).

Ja osobiście gram po Exile ale to zależy od twoich osobistych preferencji.. tak czy siak populacja się rozrośnie po przejściu na F2P tak więc, żebyś nie żałował wyglądu rasy ;).

@up Po stronie?

edit: Kurde, brakuje mi 7zł. 13 euro na miesiąc. Zanim zrobię przelew z zagranicznego konta na polskie to pieniądze wyjdą dopiero w poniedziałek, a dojdą we wtorek. Kurde tyle dni stracę.

Być może od jutra będę grać, jak do 12 mnie nie będzie to zaczynaj, znaczy jeżeli chcesz ze mną grać

Nadal mam dylemat jaką klasą grać i po której stronie. Grałem stalkerem Aurin, ale mam mieszane uczucia. Jak sądzicie, która klasa ma najciekawszą mechanikę?

Ja też nie wiem, myślę nad Esper, Stalker i Medic. Najwyżej doładuję na 15dni.

Ale z tym kupowaniem gry chodzi o to, że trzeba ją kupić do 15 czerwca by mieć te bonusy o których pisałam wcześniej. Dlatego ludzie teraz ją kupują, pograją te 30 dni a potem większość poczeka do f2p. moim zdaniem warto bo tylko dwa sloty na postacie to jak dla mnie stanowczo za mało, a dodatkowe sloty w banku lepiej mieć niż nie mieć Ja sama gram na razie na PvE serwie (Jabbit czy jakoś tak) jak będą nowe serwery to się tam najwyżej zrobi nową postać.

tak czy tak ci co beda grac beda kupowali creedy (zwykle abonament) ktory tak czy tak odblokuje wszystkoe bedzie on dostepny jak w TERZE ,archeage , aionie itp wiec nie ma co sie napalac na marne bonusy^^ za 3 tyg wychodzi cabal 2 tak wiec WS raczej poczeka ^^

tak czy tak ci co beda grac beda kupowali creedy (zwykle abonament) ktory tak czy tak odblokuje wszystkoe bedzie on dostepny jak w TERZE ,archeage , aionie itp wiec nie ma co sie napalac na marne bonusy^^ za 3 tyg wychodzi cabal 2 tak wiec WS raczej poczeka ^^

Tyle, że te bonusy są TYLKO z wersji pudełkowej, Patron ich nie zapewni ;)

Coś czuję, że będą sobie chcieli dorobić na wykupowaniu dodatkowych slotów na postacie, bo dwa to naprawdę bardzo mało, nie znam drugiej gry z tak małą ilością :P

Cabal 2 akurat marnie się prezentuje.

Ps. Co do slotów to jak kupię klucz na g2a to nie będę mieć tych dodatków?

Skąd masz ten kostium ?

Złożyłem w drogich części setu plat i med :D

@up : będziesz miał :)

ok. a teraz pytanie z innej beczki. Czy circle po stronie Exile na Jabbit posiada jakiś komunikator głosowy? Chętnie wejdę porozmawiać bo lvlowanie kolejnej postaci jest mega nudne ^^

Ok, dzięki trochę się przestraszyłem, że mogę nie mieć tych slotów :P 2 sloty na postacie to baardzo mało moim zdaniem.

Tyle, że te bonusy są TYLKO z wersji pudełkowej, Patron ich nie zapewni Coś czuję, że będą sobie chcieli dorobić na wykupowaniu dodatkowych slotów na postacie, bo dwa to naprawdę bardzo mało, nie znam drugiej gry z tak małą ilością

Archeage ma 1 slot chyba :P

@criss85 tak, posiada, nie pamietam teraz adresu ale kilku graczy ma w circle w note napisany ;p, wejdz najlepiej pod wieczór do gry to będzie więcej osób online w circle

Jestem online ale cos nie moge trafic od 3 dni na kogos z mozliwoscia rekrutacji do circle :) popisze na zone w miescie moze kogos zlapie z circle.

Podaj nick na pw to cię zaproszę

To ja też dzisiaj zacząłbym expić, tylko jak doradzacie między Stalker, Esper i Medic?

Jeżeli lubisz mega DPS to esper, tylko tyle mogę powiedzieć?

Teraz moje pytanie, czy przy nie nołlajfieniu da się zarobić na 1 abonament?