widzialem mounty po 10 golda wlasnie. Na razie uzywam tego raptora co jest na godzine.
Wildstar - Dyskusja ogólna
Ah. Przepraszam za niedokładność.
Export Oi - Exile - Jabbit
Ah. Przepraszam za niedokładność. Export Oi - Exile - Jabbit
Odezwij się w grze do Mefit Voo lub Rodon Thenner gildia Blood Wolves na pewno Cię przyjmie. Atmosfera naprawdę dobra i pomocną dłoń otrzymasz zawsze.
Tylko ja mam mega lagi cały czas?
Tylko ja mam mega lagi cały czas?
Lagi faktycznie są ale wieczorami, ale najwyraźniej jest problem u ciebie jeżeli masz lagi niezależnie od pory dnia.
Gram tylko wieczorami, więc chyba jest to zależne od pory dnia.
Dzięki, pozostaje mi grać wcześniej
Ta lagi między 16-24 zdarzają się codziennie ale już nie są tak bardzo uciążliwe
Kurczaki, to jest naprawdę dobra giera Wbiłwm już 25 i nie zamierzam przestać. No i jeszcze to PvP(gram na Luminai) dodaje jeszcze smaczku
Witam , wbiłem 50 lvl , i takie pytanie : co oferuje end game , prócz jakiś bg i dungów ;p ?
Jakieś rajdy.
PvP no chyba że grasz na serwie pve ... no to sorry
Mapryl i tu wprowadzasz ludzi w błąd bo PVP w Wildstarze w głównej mierze jest zamknięte w bg warplotach lub arenach.
a są może jakies typowo ,, casualowe " rozrywki na end game ?
a co to jest ,że ja widzę jakiegoś dużego npc przy tworzeniu postaci i nie widzę swojej bo ten npc mi ją zasłania jak to naprawić ?
Mapryl i tu wprowadzasz ludzi w błąd bo PVP w Wildstarze w głównej mierze jest zamknięte w bg warplotach lub arenach.
Piszesz o serwerze PvE,
Na serwerze PvP jest open PvP.
Gdzie tu masz wprowadzanie w błąd?
a czy w ogóle ta gra wam się ładuje?? bo nie raz mam wrażenie że ona nie działa co próbuję wejść to ten pierd***ny chomiczek biega w kółko i nic więcej..
@edit
jak ta gra to perełka wśród gier to ja jestem Jan Brzechwa

~Leman
Mapryl napisałeś tak jakby PvP można było robić tylko na serwerach PvP.
Różnice między tymi serwerami były już wypisywane z tysiąc razy...Na PvE masz wszystko co na PvP poza otwartym combatem na zonach, czyli możesz atakować graczy innych frakcji bo są zawsze oflagowani. Na PvE flaga jest wyłączona, ale można ją włączyć i bić innych z też włączoną flagą. Do tego we wrogich miastach wszyscy mogą Ciebie bić, a jeśli Ciebie zaatakują to Ty ich też.
Xefren: zależy co dla kogo jest casualowe... Dla jednych są to pierwsze bosy na DSie, dla innych pobieganie PvP czy dungów razem w grupie, dla kogoś innego urządzanie sobie domku. To ostatnie potrafi zająć dni, tygodnie czy miesiące. Ludzie organizują circle rollplayowe gdzie tworzą np. wesołe miasteczka, albo świątynię buddyjską na szczycie góry, albo jakieś lasy z domkami na drzewach. Jeśli chodzi o to, to jest to największy pożeracz czasu i pieniędzy w tej grze. Ja przez 5 dni siedziałem i robiłem dinozaura z meteorytów. Wydałem z parenaście platyn na to. A po jakimś czasie mi się znudził i go usunąłem ;__; Poczciwy Rexio
No i twierdzisz że różnic nie ma?
Ale wytlumacz mi Mapryl co daje Ci to Open PvP w Wildstar? Nie walczysz o nic, nie ma tu zamkow zone do kontrolowania czy punktow do przejmowania, nie zdobywasz zupelnie zadnych bonusow za zabijanie graczy przeciwnej frakcji. Chyba, ze satysfakcje sprawia Ci zabijanie niedogearowanych ludzi na Open PvP. Na open world 90 % ludzi biega w gearze do PvE aby szybciej zabijać mobki i wystarczy, ze Ty będziesz miał gear z PvP i juz taka walka robi sie zalosna bo jestes overgeared wobec przeciwnika. Gdzie tu zabawa i przyjemność? I widze, ze dalej nie rozumiesz, ze gra ma podzial i tym podziałem są rated battlegrounds , areny i warploty. Bo jak ktoś gra tam to własnie po to aby farmic prestige na gear PvP.
No chyba, ze drogi Maprylu lubisz gankowanie swoim 50 poziomem ludzi na low lvl mapach z 15 -20 poziomem Ale to własnie przez takich ludzi serwery PvP wymierają.
Juz raz taka sytuacja w Wildstar była i tylko czekam na kolejna.
Gra od zawsze opisywana byla przez devsow jako gra PvE i skierowana jest w stronę PvE czytaj wymagające raidy.
Na PvP nawet specjalnie nie ma balansu klas. Cos tam niby robiono w tym kierunku ale dalej jest nieudolnie.
Dodam tylko, że na serwerze pve możesz włączyć flagę pvp i bić się open pvp z przeciwną frakcją (jeżeli też ona włączy sobie flage pvp). A z doświadczenia( grałem na pvp) większość Open pvp odbywa się na daily gdy bijesz mobka masz 1/4 Hp i wchodzi ci stalker na plecy