NIe warto zaczynac bo gra jest wymarla tyle w temacie...czy to low czy high lvl . Populacja jest mniejsza niz low wiec sensu gry nie widze zadnego...99% ludzi to max lvle wygearowane , ktore chodza praktycznie na raidy jedynie. O BG mozesz zapomniec chyba ze lubisz czekac po 10h wkolejce.
Wildstar - Dyskusja ogólna
NIe warto zaczynac bo gra jest wymarla tyle w temacie...czy to low czy high lvl . Populacja jest mniejsza niz low wiec sensu gry nie widze zadnego...99% ludzi to max lvle wygearowane , ktore chodza praktycznie na raidy jedynie. O BG mozesz zapomniec chyba ze lubisz czekac po 10h wkolejce.
Nie wiem w jaką ty grę grałeś ale na pewno nie w Wildstara bo tam na max poziomie BG masz instant
idz być trollem gdzie indziej
Jakiś problem z serwrami? Nie moge sie połączyć ze steam
Chyba Ncsoft padł bo GW2 servery też są off a WildStar jest od nich.
Nie chce zakładać nowego tematu wiec zapytam tu. Czy populacja na endgame jest duża? Właśnie zacząłem grę i pustki na początkowych lokacjach trochę mnie zniechęcają.
Tak populacja na end-game jest wysoka i starczy ci na wszystko, więc nie ma się czym martwić
Nie chce zakładać nowego tematu wiec zapytam tu. Czy populacja na endgame jest duża? Właśnie zacząłem grę i pustki na początkowych lokacjach trochę mnie zniechęcają.
Trochę późno ale... pustki masz dlatego, bo nikt nie robi kontentu dla low lvl, bo prócz lore i lvl-wania ścieżki (soldier,scientist,explorer,settler) nic nie daje. Wszyscy spamuja random dungeonami jesli chcą wbic lvl-cap.
Dyskusja dotycząca owej gry. Pogawędka na temat zmian, nowości, wydarzeń (eventów), poprawek, patchów.
Odpowiedzi na nurtujące nas pytania, rozwiania wątpliwości.
Chwalcie się swoimi postaciami, opisujcie przeżycia - czyli o wszystkim i o niczym.
Zapraszam do rozmowy !