Wildstar po premierze

Kurcze, kiedy już się zdecydowałem na kupno gry wycofali grę z Keye gdzie była po 110zł. Wiecie może czy można gdzieś kupić sam klucz za taką cene?

Kurcze, kiedy już się zdecydowałem na kupno gry wycofali grę z Keye gdzie była po 110zł. Wiecie może czy można gdzieś kupić sam klucz za taką cene?

ciężko będzie w takiej cenie złapać teraz.

hej hej, ma ktoś może guest inva?

JAk chcesz 50% znizki to poczekaj do wakacji , moze troche dluzej napewno beda przeceny bo to okres w , ktorym dosc malo osob gra teoretycznie.

masz tu w pudełku za 108zł z wysyłką:

http://allegro.pl/wildstar-pc-i4337704577.html

możesz też napisać emaila do sprzedawcy z zapytaniem czy może teraz wypakować i podać ci klucz a jutro wysłać pudełko

@edit

albo u nas na stronie ktoś sprzedaje konto ważne do 10lipca // cena bardzo dobra 60zł:

http://www.mmorpg.org.pl/targ/Sprzedam/wildstar/10450

Napisze do sprzedawcy, albo kupie po prostu za 130 zł klucz, w używane konta nigdy nie wierzyłem.

Na G2A po 136~zł natomiast miła pani na suporcie z keye.pl po dłuższej rozmowie zaproponowała przejrzenie oferty w przyszłym tygodniu (jeżeli chodzi o edycję standard, mają w planach dostawę) Jestem ciekaw jak wypadnie cenowo względem konkurencji.

~EDIT
http://www.fabrykakluczy.pl/gra/wildstar-195/wildstar-standard-edition-cdkey-klucz-484.html
Taniej chyba chwilowo na ten dzień niema z zaufanego źródła ;)

Ja moge swojego wildstara opchnąć półdarmo. Gra spoko,ale jak nie ma z kim grać w tym samym czasie to expienie jest nudne.Czasu i tak nie mam żeby w to grać tylko ile bym chciał wiec szkoda zeby sie zmarnowalo

No i gra kupiona, na gamecode. Mógł by ktoś powiedzieć czy można przestawiać inne elementy UI poza chatem? Bo tylko chatem można ruszać

Przepłaciłem 2zł w porównianiu do gamecodes ;D ale przynajmniej złapałem pkt. tam gdzie już ich trochę mam ;D
86% ściągnięte od jutra rana ogień ;D

Na jakim serwerze gracie?

Ja wpadnę na Hazak do Exile tak jak pisałeś, jutr ogarnę temat z forumową gildią :)

No i gra kupiona, na gamecode. Mógł by ktoś powiedzieć czy można przestawiać inne elementy UI poza chatem? Bo tylko chatem można ruszać

Jest addon do tego ale nie pamietam nazwy poszukaj na curse.com

Ok dzięki, myślałem że wprowadzili coś takiego wbudowanego, jak większość MMO jakie wychodzą, ale jednak stare dobre addony jak w WoW-ie. Ja gram na Hazak Dominion ;]

Widzę, że dużo osób gra na Hazaku, czy w dalszym ciągu są na niego kolejki głównie w godzinach 18-20 i w weekendy?

Siedziałem teraz na ts gildii z hazaka po stronie Exile i chłopaki się cieszyli że alt + f4 i nie było kolejki więc pewnie coś w tym jeszcze jest ;]

nie ma kolejek, darmowy transfer rozwiązał problem, gildie się całe poprzenosiły także zamiast kilka serwerów full jest pełno heavy gdzie nie ma kolejek 24/24

a jest jakaś gildia którą znacie grająca na serverach pve,bo pvp nie za bardzo lubie

Na serwerze PVE Ascendancy jest kilka polskich gildii.

Jak wasze odczucia nt. nowego dodatku ?

Gramy na Hazaku (pvp), ale gildia jest głównie pve.