A czego Ty oczekujesz jak zapisujesz się przez group findera na rankedy bg, nikt nie pojdzie na ranked bg z randomami, tam większość chodzi z własną ekipą, na practice czekasz średnio 30 sekund, to samo tyczy się warplotówco do creeda to posiadam obecnie 2 i zbieram na 3, pierwszego uzbieralem z samych questow i sprzedając smieci, mam prawie 3 miesiące za free
Chyba gramy w 2 rożne gry . Ty myślisz że tam chodzą same 10 os premade? każdy gracz pvp który chce rozwijać swoją postać gearowo gra na 50 rankedy bg albo areny 2vs2(obecnie najłatwiejszy sposób na zdobycie top gear) . Practice to farmia albo gracze co maja pierwsza styczność z pvp albo goldsellerzy ( 10g za runa afk pieszo nie chodzi ) ? Po rozegraniu jakis ~30 rankedow bo sily nie mam czekać , ani jedna gra nie byla vs prawdziwe premade tylko zlepek 3-5 gildi
. Masz racje 10 os ma łatwiej się zapisać dlatego są tworzone random 10 os teamy ale i podczas tego szalu z popowaniem nie ma . 30 sec na 50lvlu???? ,,to samo sie tyczy warplotow'' ( pochwal sie ile rozegrales Ranked BG na 50 i ile warplotow bo z tym co piszesz juz powinieneś mieć na obu przynajmniej z 2000 ratio ) Mam nadzieje że grasz po stronie Dominionów , a nie wypowiadasz się z perspektywy Exile gdzie jest ich znacznie mniej ?
Już stracę dla ciebie trochę czasu i posiedzę afk w meiscie czekając na popa ... .
Masz swoje 30 sec a to jest practice sobota 17......... 10min - na rankedy masz 3x dłużej
http://postimg.org/image/an404z0d7/
Warplot nawet nie chce mi się czekać godziny by ci to udowodnić
Popytaj się kolegów z gildi jak to wygląda , zasięgnij informacji na officialnym forum gdzie jest wiecej płaczków takich jak ja ... , następnie próbuj mi udowodnić że jestem w błędzie , a to co pisze to informacje wyssane z palca . Może nasze postacie są zbugowane ? Dla tego mamy tak rzadko popy ?