Wildstar - początek przygody z grą

Jak na gre F2P to ta gra bedzie sie dobrze trzymala, patrz aion/tera. Tzn. w tym sensie, ze mozna liczyc ze pozyje z 2 lata;D

Nie ma sie czemu dziwic, byla to gra platna, z duzym budzetem, wprowadzono bardzo, bardzo duzo poprawek, obecna wersja gry powinna byla byc od startu. :) Ale coz, w kazdym razie all f2p crapy zmiata.

Konkurenci?
ArcheAge/Aion/TERA

GW2/WoW/ESO to nadal platne w jakims stopniu gry

Jest jakaś większa różnica od serwera PvP a PvE?

PvP- możesz łatać się z przeciwną frakcją praktycznie wszędzie, na PvE, nie.

Poza tym jeszcze przed f2p serwer PvP był praktycznie kompletnie pusty, a teraz nie mam pojęcia.

PvP- możesz łatać się z przeciwną frakcją praktycznie wszędzie, na PvE, nie.Poza tym jeszcze przed f2p serwer PvP był praktycznie kompletnie pusty, a teraz nie mam pojęcia.

Z tego co widzę to nie ma pustek, przynajmniej na tych mniejszych lewelach.

Oczywiście mam nadzieję że jakieś punkty się zdobywa za zabijanie drugiej frakcji na open world.

Kurde, niby wolałbym pvp ale skoro jest mało osób to szkoda iść tam chyba ;/

ja tu w żadnym razie nie zniechęcam do PvP! najlepiej wejdź na serwer, poleć do głównego miasta którejkolwiek z frakcji, i popatrz jak tam z ilością ludzi. Ja tylko mówię, że jeszcze przed f2p duża większość siedziała na PvE.

Oczywiście mam nadzieję że jakieś punkty się zdobywa za zabijanie drugiej frakcji na open world.Kurde, niby wolałbym pvp ale skoro jest mało osób to szkoda iść tam chyba ;/

Mało osób było przed F2P. wbiłem na serwer PVP i stolica jest pełna graczy, założę się że do 15:00 i na serwerze PVP pojawią się już kolejki by wbić do gry

Czy mnie straszy czy dungeon finder gdzieś znikł? Serio nie mogę go znaleźć w tym rozwijalnym menu w lewym dolnym rogu ekranu. Zmienili nazwe tego czy przenieśli go gdzieś?

UP

Jest pod N,teraz jest to ,,content finder,, czy coś w ten deseń,na początku może się wydawać lekki chaos ale wszystko po ogarnięciu staje się jasne i przejrzyste :)

EDIT: Sezon kolejek uznaje za otwarty,303 osób o dość wczesnych godzinach,ciekawe co będzie potem

Za pewnie jeszcze dzisiaj otworzą nowe serwery skoro są kolejki ;o a po miesiącu zamkną :v Gra bez Pvp to nie gra :P

Za pewnie jeszcze dzisiaj otworzą nowe serwery skoro są kolejki ;o a po miesiącu zamkną Gra bez Pvp to nie gra

Dlaczego uważasz że gra jest bez PVP ? są arenki, są battlegroundy, jest warplot, masz serwer PVP. Typowy hejt "Polskiego Janusza" byle by cokolwiek napisać

Bez PvP ? teraz po f2p na bg-ach bedzie wiecej ludzi niż kiedykolwiek,open wordl pvp może irytować gdy chcesz tylko ubić jakiegoś wordl bossa a nie masz czasu na przebijanie się przez przeciwną frakcje,sam w tej chwili gram pvp :)

Dlaczego uważasz że gra jest bez PVP ? są arenki, są battlegroundy, jest warplot, masz serwer PVP. Typowy hejt "Polskiego Janusza" byle by cokolwiek napisać

Nic nie zhejtowałem, po prostu napisałem to co ja myślę ;) a jeżeli chodzi o serwery, to w większości grach jest tak, że start jest zawsze bogaty graczy, a potem niektórzy rezygnują z danego tytułu i zazwyczaj łączą serwery :x

Jakie kolejki....wchodze za kazdym razem bez zadnej kolejki...chyba , ze osoby majace boxa wczesniej wchodza tez przed f2p .

Dla dps spellslingera soldier czy settler? PvP/PvE?

Niema znaczenia,ścieżka nie wpływa na gameplay do tego stopnia,weż sobie scienta,ten teleport bywa przydatny

Jakie kolejki....wchodze za kazdym razem bez zadnej kolejki...chyba , ze osoby majace boxa wczesniej wchodza tez przed f2p .

Nie wiem kiedy kupowałeś boxa, ale jesli niedawno to pewnie masz status Signature a dzięki niemu wbijasz praktycznie bez kolejek. Ja też mam boxa, ale kupionego w okolicach czerwca tego roku i niestety kolejki mnie nie omijają :(

Ale i tak teraz tak laguje, że w sumie nie polecam grać, a już tym bardziej robić dungeonów gdzie przegapienie czegoś przez lag zwykle prowadzi do wipe całej drużyny. Nawet na Adventures i przy zwykłym expieniu strasznie to denerwuje.

Ja poczekam chwile aż hype trochę opadnie, aż tak bardzo nie jestem napalona, zresztą akurat wypadło mi coś do roboty, więc akurat zrobię a hype opadnie trochę :P

Signature zawsze ma bedzie mial priorytet, ale tez nie przesadzajmy F2P w zasadzie jak w AIONIE, wiec warto wydac na suba na powiedzmy pierwszy miesiac, ale mozna i bez. Potem z gorki ^_^ Super

Na pvp mnóstwo osób, zapraszam do obu stron

Cześć :D

Mam parę pytań to starych wyjadaczy wildstar. Z góry dzięki za odpowiedź.

1. Jeżeli kupię teraz wildstar, to dostanę jakieś profity czy już jest za późno?

2. Czy gra się nie nudzi po wbiciu 50 lvl ?

3. Jakie ciekawe kontenta są w grze. Np. dungeony, wojny gildii itp.

4. Jest jakiś ranking gildii ?

5. Otworzą nowy serwer po premierze f2p?

6. Jakieś nowości po premierze fp2?

Nowi gracze jaki serwer wybieracie :) ?