[WILDSTAR] Powrót lub rozpoczęcie od nowa

Jak ja kocham takich ignorantow ^^ zabiliscie ile 2 bossy? i Ty mowisz, ze raidowales? takze teraz Dziekuje. Dobranoc :)

@T4l4r
Lista BiS'ów, którą podesłałeś jest już niestety nieaktualna i najlepsze itemki pochodzą już w większości z rajdów.

Silrind ale to jest lista bisow przed rajdowych ( " Complete Classes BiS & Gearing Table - PRE GA(20) " ) .

T4l4r jeszcze pare postow wyzej mowiles, ze gear z Raidow tez jest gorszy od tego z tej listy. Ja juz przestaje Ciebie rozumiec? Czy Ty masz pojecie o tej grze? Czy dalej bazujesz na starych postach Kohorty z dzialu o WS?

Panowie, jeszcze tylko jak ta gra stoi z optymalizacja?Trzeba miec potwora zeby zagrac na 60 fpsach na wysokich detalach?

Ja już ściągam i za 20 min będę miał :D szybko idzie :)\

gdzie gracie? EXLIES czy DOMINION?

To zależy co rozumiesz przez słowo "potwór". Ciężko mi stwierdzić, czy optymalizacja jest dobra, mogę tylko powiedzieć, że w porównaniu do tego co było powiedzmy w sierpniu ubiegłego roku jest widoczna poprawa.

Gramy po stronie Dominion

Nick Bloo Fire

serwer Jabbit PvE.

TS polskiej społeczności: wildstar.tspeak.pl

Optymalizacja jest dobra, gra się nie tnie, nie wiesza, nie crashuje itp... Na minimalnych wymaganiach spokojnie możesz pograć. A czy to jest potwór? nie jestem w stanie ocenić ale wydaje mi się że na dzisiejsze czasy to żaden potwór :)

Ludzie poszłoby by mi na low?

-Windows XP

-2 GB RAM

-5 GHz

-NVIDIA GeFrorce 9600GT

Jak za mało informacji to pisać :)

Gitarek amsz blad w procku 5ghz napewno nie masz . Podejrzewam ze 2.5 ? Jezeli tak to na low pojdzie moja kolezanka grala na lapku o podobej specyfikacji . Problem moze sie pojawic w miescie klatkowanie ( u nej nawet nie dalo sie wejsc do miasta bo odrazu dostawala crasha ) ale po za spokojnie .

@buckethead Nie wiem co oznacza potwor ale powiem ci tak ja na swoim i5 3.5 / r9 270x / 8 gb ramu spokojnie na max mialem 60 + fps a wedlug mnie potwro to nie jest ^^...

4gb ramu to są minimalne więc wątpię. Ale trzeba by było znaleźć kogoś kto tak próbował.

@T4l4r znaczy mam dualCore po 2.5 GHz więc napisałem od razu 5 GH, nie wiem czy to jakaś różnica ;p a co do miasta... Jest bardzo potrzebne? Bo jakbym nie mógł wejść do stolicy gdzie jest jakieś 40% questów to słabo by było ;p

Gitarek to ze masz dual core nie oznaca 5ghz :) Zawsze podawaj dokladnie ... Miasto potrzebne jest troche ze wzgledu na itemy za elder gemy ( jedne z lepszych ) oraz questy daily crafcerskie . Tak po za tym mozesz sie obejsc bez niego . No ale wiesz to ze ona miala crashe nie znaczy ze ty bedziesz mial jednak gwarancji nie ma niestety :(

Poda ktoś na PW kluczyk trial? W nocy będę pobierał więc kluczyk na pobudkę byłby świetny :D

PS. Od razu dziękuję :)

Po ile stoi CREED w grze teraz?

Trochę poszedł w górę: 17,5 platynki, ale ceny innych rzeczy też się podniosły, więc można spokojnie nazbierać.

Hmm zastanawiam się nad kupnem, gralem od wczesnej bety i potem po premierze, teraz mam spory przestój ale chyba bym sobie pograł tylko problem w tym że nie mam słuchawek z mikro :D

Jak powstanie jakaś gildia i mnie przyjmiecie to chętnie pogram :P

//edit

Ma ktoś możesz kluczyk trial ? będę bardzo wdzięczny. Zanim zakupię to wbiłbym na trialu trochę levela

Ponawiam prośbę jak Pan u góry, jutro rano już będę mieć ściągniętą gierkę i jestem ciekaw jak sprawdzą się moje 2GB RAM'u, jeżeli się nie uda to konto z trialem od razy komuś oddam :) (spokojnie za darmo :D )

Ciężko teraz będzie z tymi kluczami, bo więcej osób powraca niż przychodzi nowych, więc swoje klucze mają już rozdane.

GOOD NEWS!
We wtorek 03.02 nareszcie na serwery chodzi 4. Content Drop ;).

Guest Pass for U.S. Servers: CLO7YEEHVYZ8I5R86ATS BJNJ0E9D4TYH9LUKC7QR

wiec jesli chcecie sprawdzićczy startnie wam, sciagajcie US wersje