Poprosiłbym jednak kod na wersję EU, już 84% więc nie ma sensu znowu pobierać
[WILDSTAR] Powrót lub rozpoczęcie od nowa
W dalszym ciągu zapraszam do WS
Gramy po stronie Dominion na serwerze Jabbit (PvE).
Teraz do 15 lutego z racji ferii w pomorskim niesteyt gram dużo mniej :/ czesto w ogóle się nie loguję do gry przez cały dzień, ale po feriach zamierzam nadrobić
Ja jednak zacząłem grać po Exile - dominium jakieś takie faszystowskie mi się wydało nick Zielony Blancior.
Kupiłem, zpatchowałem i mi wywala " Client version does not match with the server version" To może być przez to że jest maintance??
Gra już działa, a na pewno masz ustawiony dobry serwer względem konta?
Kupiłem, zpatchowałem i mi wywala " Client version does not match with the server version" To może być przez to że jest maintance??
maintance
Gra działa, mam też guest passy pisać na priv jak coś. Póki co jest super!
Jakby co to najlepsze sterowniki do tej gry dla kart graficznych to 347.25 - sam sprawdziłem i naprawdę dobrze działają niż poprzednie, które ledwo co dawały 40 klatek przy low teraz gram na ustawieniach wysokie/najwyższych i jest ta płynność
Też mam g passy jeśli ktoś chce spróbować , gram jednak po dominium - podobno więcej polaków ( nick Zielony Blant ) .Gra fajna ,ale pustawo na początkowej lokacji (jestem dopiero na 1 główniejszej mapie) -b2p poprawiłoby na 100 % populację ,mam nadzieję ,że na wyższych lvl więcej ludzi jest.Jeśli jest jakaś polska gildia po dominiun proszę o info na priva.
Na facebooku gracze piszą że chyba zaczną powracać, może WS powstanie z kolan, jak dla mnie gra jest świetna ale wg. mnie powinni z premierą poczekać jeszcze z rok, dopiero teraz powoli zaczyna wszystko śmigać tak jak powinno, na high ustawieniach
11.02 kończy mi się sesja Jeśli nadal gracie, to wtedy chętnie zajrzę jak się sytuacja rozwija
Jakby ktoś ze starszych graczy kojarzył CzupaCzups to tym lepiej ;p Warrior 50 lvl, attunement prawie gotowy
Szczerze mówiąc chętnie znów bym coś pyknął gdyby było ludzi więcej
Gramy gramy... Ja osobiście do 15 lutego nie mogę za wiele grać ze względu na pracę ale później robię ostre PG Także w dalszym ciągu zapraszam na serwer PvE Jabbit, większość gra po stronie Dominion w tym i ja (lvluję warriora), ale i po stronie Exile znajdzie się kilku Polaków do wspólnej gry
Ja akurat też po Dominion mam maina Jak coś, to wbije i pomogę w progressie
może coś się urodzi z tego, bo rozkręcają się wieści że ludzie wracają do WSa
Jakby ktoś się bał, że nie ma ludzi, to podsyłam screen'a z tzw. Renown Traina, zebrał się mały raid (38 osó do biegania bo mapie
.
Populacja na serwerze Jabbit (PvE) jest aktualnie moim zdaniem prawie zadowalająca, w "godzinach szczytu" można z łatwością znaleźć randomową ekipę na battleground, czy adventure'y, o shiphandach nawet nie wspominając.
Widzę że od wrześniowego zastoju ludzie jednak powracali Szkoda że akurat nie mam CREDD'a na koncie, ale myślę że skusze się na pre-paida jak tak dalej pójdzie
A jeśli chodzi o polską populację, to nadal jest tylko jedna gildia, czy coś się rozwija?
Już jestem w grze i mimo mojego kompa to bardzo przyjemnie się gra ;p Jak ktoś chce pograć to pisać nick Scarlet Ao I Server Jabbit I lvl ok. 8 i nadal rośnie
PS. Strona Dominium (tam gdzie jest człowiek)
Hej jak ma ktoś jeszcze triala to poproszę, bo akurat waham się jaką grę kupić
Ja już rozdałem ,dobrze by było gdyby ktoś nie tylko zagrał na trialu ale i kupil grę
Za tydzień może będą 2 triale
Ja już rozdałem ,dobrze by było gdyby ktoś nie tylko zagrał na trialu ale i kupil grę
No wszystko zależy jak się gra spodoba. Graficznie dla mnie bajka, system walki też. Ale muszę sprawdzić jak śmiga i jak mi się będzie grało w PvP