[WILDSTAR] Powrót lub rozpoczęcie od nowa

PVP będzie na trialu sprawdzić dość ciężko. Czasy, gdy można było expić na samym pvp już pewnie nie wrócą :). Teraz mało ludzi bawi się w PvP na małych lvlach. Nikomu nie radzę zaczynać na serwerze PvP, bo ostatnia gildia ze strony Dominion przeszła już na PvE, server PvP jest martwy.

potwierdzam serwer PVP- ded

Ludziki w Wildstar nie lubią owartego PvP?

Hejka, ma ktoś jakiegoś trial koda na wydanie ? Chciałem sobie sprawdzić WS :)

triale, mało co dawają, jedynie jak ci chodzi gra, bo wbicie 20 lvl to kwestia 3h, a gry i tka nie posmakujecie, a może bardziej się zrazicie.

Przez trial możesz sprawdzić mechanikę gry, grafikę itp., ale jeśli chodzi o sam gameplay to gierka opiera się przede wszystkim na end-game. Od 1 do 50 lvl jest tylko robienie questów, battlegroundy (przy założeniu że nie czekasz przez godzinę).

@Sokoren
Jak Ty to robisz? Mi 20 lvl wbić to conajmniej ze 2 dni zajmowało ^^, chyba że się coś zmieniło.

Ja maxa wbiłem w 23h played, ale powiedzmy, że ja jestem weteranem wildstara ^^

Przez trial możesz sprawdzić mechanikę gry, grafikę itp., ale jeśli chodzi o sam gameplay to gierka opiera się przede wszystkim na end-game. Od 1 do 50 lvl jest tylko robienie questów, battlegroundy (przy założeniu że nie czekasz przez godzinę).

No wiadomo, przecież gierka jest po to zrobiona. Natomiast trial to bodajże 7 dni grania? To przez 7 dni spokojnie mógłbym zrobić z 30lv i poznać trochę mechaniki. No i właśnie najwazniejsze - jak będzie z fps przy dobrych ustawieniach. W każdym razie jakby kto miał to przygarnę a jak nie to trudno, póki co kupiłem GW2 i TESO ale w obydwa tytuły miałem możliwość pogrania i tutaj się jeszcze wacham

Z tym że WS ma to do siebie że gameplay na 30 lvlu nie różni się zbytnio od tego na poziomie 5 ;D Cała gama atrakcji startuje od 50 dopiero :3 no może nie licząc adventure i innych takich, ale na nie też opłaca się chodzić dopiero na 50 :3 Tak czy inaczej, nie odciągam ani nie zniechęcam Was od triala :D Sam mam zamiar niedługo wrócić do WS'a a jeśli ten trial ma być czynnikiem żeby ludzie zaczęli wracać to jak nabardziej jestem za :D

trial key pozwala wbić max 20 lvl, także na 14 lvl dochodzi się do stolicy i 20 lvl kończy się na lokalizacji za stolicą, także dużo on nie pokazuje, ale jeśli przez to mieliby ludzie zacząć grać w WS, było by spoko.

Z tym że WS ma to do siebie że gameplay na 30 lvlu nie różni się zbytnio od tego na poziomie 5 ;D Cała gama atrakcji startuje od 50 dopiero no może nie licząc adventure i innych takich, ale na nie też opłaca się chodzić dopiero na 50 Tak czy inaczej, nie odciągam ani nie zniechęcam Was od triala Sam mam zamiar niedługo wrócić do WS'a a jeśli ten trial ma być czynnikiem żeby ludzie zaczęli wracać to jak nabardziej jestem za

W Wowie obecnie gra zaczyna się na 100lv a trial jest więc jest to bardzo opłacalne bo zrobię 20lv i będzie do zrobienia 30 a nie 80 więc jak dla mnie to dobry deal żeby aktywować grę po 7 dniach triala

Jeżeli zakładamy że dana osoba przedłuży subskrypcje po 7 dniach, to jak najbardziej! :D

Czy ktoś wie może jak zdobywać C.R.E.E.D'y? Podobno na trialu nie można, ale jak zdobywa się je po zakupie?

Przy aktywnej subskrypcji masz zakładkę CREED Exchange czy jakoś tak (jest i NPC, który daje to samo) i możesz kupić CREEDa od ludzi, którzy go wystawią. Do tego, za co wystawiają doliczane jest jeszcze 5%. Aktualnie ~19 platyn + 5%. Spokojnie można zarobić na maksymalnym lvlu w tydzień, a nawet znacznie szybciej :).

Mógłby mi ktoś sprezentować triala? Chciałabym przetestować. ;)

H2H1CALBTFOZ4E8EMBWV kto pierwszy ten lepszy :) polecam serwer pve strona dominion ;)

Dzięki wielkie za kod, właśnie chciałem przetestować;)

Bloofire. Dało by sie zagrać z tobą po stronie dominion? Chciałbym zacząć swoja przygodę z WS. :)

Gram jako cassian.

Znajdziesz mnie jako Aaroon Testalsky

Kupiłem sobie WS na miesiąc, zaczynam od nowa, mogę z kimś pograć? Po jakiej stronie itd. :)