PVP będzie na trialu sprawdzić dość ciężko. Czasy, gdy można było expić na samym pvp już pewnie nie wrócą . Teraz mało ludzi bawi się w PvP na małych lvlach. Nikomu nie radzę zaczynać na serwerze PvP, bo ostatnia gildia ze strony Dominion przeszła już na PvE, server PvP jest martwy.
[WILDSTAR] Powrót lub rozpoczęcie od nowa
potwierdzam serwer PVP- ded
Ludziki w Wildstar nie lubią owartego PvP?
Hejka, ma ktoś jakiegoś trial koda na wydanie ? Chciałem sobie sprawdzić WS
triale, mało co dawają, jedynie jak ci chodzi gra, bo wbicie 20 lvl to kwestia 3h, a gry i tka nie posmakujecie, a może bardziej się zrazicie.
Przez trial możesz sprawdzić mechanikę gry, grafikę itp., ale jeśli chodzi o sam gameplay to gierka opiera się przede wszystkim na end-game. Od 1 do 50 lvl jest tylko robienie questów, battlegroundy (przy założeniu że nie czekasz przez godzinę).
@Sokoren
Jak Ty to robisz? Mi 20 lvl wbić to conajmniej ze 2 dni zajmowało ^^, chyba że się coś zmieniło.
Ja maxa wbiłem w 23h played, ale powiedzmy, że ja jestem weteranem wildstara ^^
Przez trial możesz sprawdzić mechanikę gry, grafikę itp., ale jeśli chodzi o sam gameplay to gierka opiera się przede wszystkim na end-game. Od 1 do 50 lvl jest tylko robienie questów, battlegroundy (przy założeniu że nie czekasz przez godzinę).
No wiadomo, przecież gierka jest po to zrobiona. Natomiast trial to bodajże 7 dni grania? To przez 7 dni spokojnie mógłbym zrobić z 30lv i poznać trochę mechaniki. No i właśnie najwazniejsze - jak będzie z fps przy dobrych ustawieniach. W każdym razie jakby kto miał to przygarnę a jak nie to trudno, póki co kupiłem GW2 i TESO ale w obydwa tytuły miałem możliwość pogrania i tutaj się jeszcze wacham
Z tym że WS ma to do siebie że gameplay na 30 lvlu nie różni się zbytnio od tego na poziomie 5 ;D Cała gama atrakcji startuje od 50 dopiero no może nie licząc adventure i innych takich, ale na nie też opłaca się chodzić dopiero na 50
Tak czy inaczej, nie odciągam ani nie zniechęcam Was od triala
Sam mam zamiar niedługo wrócić do WS'a a jeśli ten trial ma być czynnikiem żeby ludzie zaczęli wracać to jak nabardziej jestem za
trial key pozwala wbić max 20 lvl, także na 14 lvl dochodzi się do stolicy i 20 lvl kończy się na lokalizacji za stolicą, także dużo on nie pokazuje, ale jeśli przez to mieliby ludzie zacząć grać w WS, było by spoko.
Z tym że WS ma to do siebie że gameplay na 30 lvlu nie różni się zbytnio od tego na poziomie 5 ;D Cała gama atrakcji startuje od 50 dopiero no może nie licząc adventure i innych takich, ale na nie też opłaca się chodzić dopiero na 50 Tak czy inaczej, nie odciągam ani nie zniechęcam Was od triala Sam mam zamiar niedługo wrócić do WS'a a jeśli ten trial ma być czynnikiem żeby ludzie zaczęli wracać to jak nabardziej jestem za
W Wowie obecnie gra zaczyna się na 100lv a trial jest więc jest to bardzo opłacalne bo zrobię 20lv i będzie do zrobienia 30 a nie 80 więc jak dla mnie to dobry deal żeby aktywować grę po 7 dniach triala
Jeżeli zakładamy że dana osoba przedłuży subskrypcje po 7 dniach, to jak najbardziej!
Czy ktoś wie może jak zdobywać C.R.E.E.D'y? Podobno na trialu nie można, ale jak zdobywa się je po zakupie?
Przy aktywnej subskrypcji masz zakładkę CREED Exchange czy jakoś tak (jest i NPC, który daje to samo) i możesz kupić CREEDa od ludzi, którzy go wystawią. Do tego, za co wystawiają doliczane jest jeszcze 5%. Aktualnie ~19 platyn + 5%. Spokojnie można zarobić na maksymalnym lvlu w tydzień, a nawet znacznie szybciej .
Mógłby mi ktoś sprezentować triala? Chciałabym przetestować.
H2H1CALBTFOZ4E8EMBWV kto pierwszy ten lepszy polecam serwer pve strona dominion
Dzięki wielkie za kod, właśnie chciałem przetestować
Bloofire. Dało by sie zagrać z tobą po stronie dominion? Chciałbym zacząć swoja przygodę z WS.
Gram jako cassian.
Znajdziesz mnie jako Aaroon Testalsky
Kupiłem sobie WS na miesiąc, zaczynam od nowa, mogę z kimś pograć? Po jakiej stronie itd.