Można prosić link do launchera ? Do ściągnięcia gry logowanie niepotrzebne, a a free trial dopiero aktywuję po ściągnięciu.
[uPDATE] : już nie potrzebny znalazłem na stronie NCSoftu
Można prosić link do launchera ? Do ściągnięcia gry logowanie niepotrzebne, a a free trial dopiero aktywuję po ściągnięciu.
[uPDATE] : już nie potrzebny znalazłem na stronie NCSoftu
Dzisiaj po 18 będę grał, odezwę się.
Co do strony to polecam Dominion ze względu na większą polską populację. Dzisiaj w końcu trochę pogram
Podbijam temat i jednocześnie po raz kolejny zapraszam do wspólnej gry!
Dzisiaj wznowiłem grę po dwóch tygodniach, na swoim lvlującym wojowniku widzę że sporo ludzi testuję grę, jeżeli z rana nie miałem problemu ze znalezieniem party i robiąc questy co chwile widziałem nowe twarze to musi być dobrze
Zapraszam na stronę Dominion na serwerze Jabbit (PvE).
Moj nick to Bloo Fire i gram warriorem, aktualnie 20 lvl.
A tak wyglądam w grze
Zapraszam do wypróbowania nowej opcji 10 dniowego triala. Triala aktywujemy po założeniu konta na stronie naszego konta
Dodatkowo podaję adres TS polskiej społeczności WS: wildstar.tspeak.pl
Popraw "aktywujemy po założeniu konta na stronie naszego konta"
Polonistą nie jestem ale nie widzę tu nic do poprawy. Zakładasz konto a następnie na stronie tego kont aktywujesz klucz...
Żaden klucz... poprostu klikasz Start Free Trial w panelu użytkownika na stronie gry.
Ludzie, czepiacie się o dziwne rzeczy, to raz. Dwa, pokaż mi gdzie napisałem lub gdzie napisał T4l4r o kluczu... Mowa jest o aktywowaniu triala...
@Edit
Faktycznie w drugim poście napisałem KLUCZ. poprostu aktywujemy triala na stronie konta. Koniec tematu.
Hejka. Jak tam wygląda teraz sprawa populacji? Cos po patchu i wprowadzeniu triala się poprawiło, czy dalej jest na podobnym poziomie co np w grudniu lub styczniu?
Widać małą poprawę ale populacja nie zwiększy się zadowalająco dopóki nie wprowadzą B2P albo F2P. Mam 28 poziom, jestem w Whitevale i ze mną w tej krainie po stronie Dominion popołudniami jest do 35 osób. Nie jest już tak źle ale super też nie jest.
System powinien być F2P z premium jak w AION'ie. Gra bardzo dobra, ale specyficzny styl gry nie nadaje się na abonament.
System powinien być F2P z premium jak w AION'ie. Gra bardzo dobra, ale specyficzny styl gry nie nadaje się na abonament.
gra nie bedzie F2P bo na to nie zasługuje, trzymam kciuki za B2P z płatnymi dodatkami
Jakie są możliwości po wbiciu max lvl? Oczywiście oprócz zbierania kasy na kolejny miesiąc grania xD
po wbiciu maxa:
daily
repa
pvp - arenki i bg
pve - adventures/dungi po czym raidy
farmienie elder gemów( rózne sposoby)
craft
tak to wyglada w teorii.
W praktyce:
farmisz 120 elder gemów ( czyli wbijasz expa a exp daje ci elder gemy) -> farmisz trochę platyn(waluta) i ubierasz się z craftów kupionych na ah -> kupujesz za 120 elder gemów klucz do raidów -> wykonujesz zadania, które każe ci zrobić klucz(czyli wbicie repy, zrobienie adventures+dungi,trochę to trwa, ale można ogarnąć wszystko szybko) -> idziesz na raid, w gearze craftowanym, bo lepszego nie ma przed raidem chyba, że chcesz siębawić w world dropy, ale nie polecam( ubiłem około 2000 mobów z których leciał dany item i dalej nie ma ^^ ) -> progresujesz raid -> ubierasz się z raidu -> jesteś fajny.
pvp - grasz rated bg -. ubierasz się w gear pvp -> wbijsz raiting(aż nie bd miał dość wysokiego by kupić lepsze) -> powtarzasz, aż dobijesz 1500 raiting -> zaczynasz arenki rating -> ubierasz się -> jesteś koksem z 1700 raitingiem. ( punkt z rated bg można ominąć i przejśc do arenek, ale będziesz miał trochę trudniej)
craft- for fun i można wyrolowac lepsze staty+ sprzedać
daily - pomaga w wbiciu elder gemów + rano gdy nie ma ludzi, ma się co robić
repa - dla bonusów jak np. ability point.
to tak w skrócie, ale ostatnio zapowiedziano nowy content drop, więc może w końcu crafty nie będą takie OP w porównaniu z dropem z dungów etc.
PS. sorry za interpunkcje, spieszyłem się.
Dzięki za odpowiedź! Mam jeszcze jedno pytanie, otóż słyszałem, że wiele ludzi odchodzi z tej gry, jaki jest tego powód i czy jest to wgl prawda?
Jak już to odeszło, a nie odchodzą powód: brak progresu, np. w moim przypadku - mam wszystkie repy 3 creddy w bagu + 80 platyn, crafty potrzebne do raidowania, progresowałem 1 raid i nic po za tym nie miałem do roboty, craft mnie nie interesuje. pvp grałem, ale brak jeszcze balansu i płynności(no i często spotyka się boosterów). Nie mam po oc chodzić na dungi i adventures, a swoje już też tam przesiedziałem. Więc w moim wypadku to wyglądało na logowanie się o 19 i granie do 22, gdy był raid.
Nowy gracz da rade nazbierać platyn na creeda w pierwszym miesiącu??
zależy w jakim czasie wbijesz maxa + czy chce ci się wałkować np. mining
A w ile można wbić max lvl grając po 3-4h dziennie?? I czy trudno zarobić na tego creeda??
jeśli nie obchodzi Cię fabuła i wiesz, które questy robić(np. o 3 lvl wyższe niż twój lvl) to możesz wbić maxa w około 25h online, czyli w tydzień grając po 4h dziennie, a jeśli bd robił wszystkie questy etc to 2-3 tygodnie, max miesiąc jeśli będziesz robił wszystkie poboczne rzeczy z path questami i wyzwaniami. Czy trudno zarobić na credd hmm.. ciężko powiedzieć, ale jeśli masz determinacje i nie będziesz żygać po 3h miningu etc to nie, ale jeśli tak to troche trudno będzie ci + jeśli chcesz zarabiać platyny, nie przez mining to lepsza kasa leci gdy wbijesz tygodniowy cap elder gemów(100) wtedy zwiększa ci sie drop waluty, ale i tak mining chyb, podkreślam chyba, dalej jest najbardziej opłacalny.
Dzięki za info, mam jeszcze jedno ostatnie pytanie Skoro end game kuleje przez ten drop i crafting, to czy twoim zdaniem jest sens kupić tą grę?