Witam, orientuje sie ktos na kiedy ma byc gra wypuszczona i jak ma wygladac platnosc? czy to bedzie f2p czy b2y, instancje beda tak jak w wowie?

Witam, orientuje sie ktos na kiedy ma byc gra wypuszczona i jak ma wygladac platnosc? czy to bedzie f2p czy b2y, instancje beda tak jak w wowie?
Wyjdzie na początku kwietnia i będzie P2P.
Kupujesz grę i dostajesz 30 dni abonamentu a później dokupujesz ale dobrze zbierając golda będzie można za in-game'ową walutę kupić abonament nie tracąc prawdziwych pieniędzy.
Jaka bedzie kwota abonamentu? I czy beda instancje jak w wowie?
Podobne jak w wowie 45+ zl . Sa instacje i z relasem 2 raidy
Standard Box
$59.99
€44.99
£34.99
abonament
Subscription $ Per Month $ Total € Per Month € Total £ Per Month £ Total 1 Months 14.99 14.99 12.99 12.99 8.99 8.99 3 Months 13.99 41.97 11.99 35.97 8.49 25.47 6 Months 12.99 77.94 10.99 65.94 7.99 47.94 12 Months [Best Deal] 10.99 131.88 9.99 119.88 6.99 83.88
cytaty z http://www.wildstar-online.com/en/the-game/business-model/ jeśli kumacie angielski macie wszystko ladnie opisane co to C.R.E.D.D itp.
miłej lektury
Gdzie masz informacje o kwietniu? Nie pomyliło ci się z The Elder Scrolls Online?
Gra wyjdzie w Q2.
Jak na aktualny stan bety (aktualnie pykam) nie jest gotowa na realese w kwietniu.
Stawiałbym bardziej na początek "sezonu ogórkowego" , czyt czerwiec.
sami twórcy mówią o czerwcu, także najwcześniej wtedy będzie open beta
A jak z dzisiejszym ST ? O której startują serwery ?
o 16
15-16:00 Czasu polskiego startuje.
Dzięki Ktoś chętny w ogóle dzisiaj pograć? Jakby co pisać na PW.
Ja . Bylem napalony na tą gre jak cholera, troche P2P mnie odrzuciło, ale ten weekend chętnie wykorzystam. Gra ściągnięta, kluczyk jest- tylko czekać
.
Jeżeli macie jakies pytania co do gry to śmiało pytajcie, aktualnie stuknął mi 47 lvl ;P
Jak dla mnie gra warta abonamentu, a po za tym za in game cash można kupować subskrybcje
Serwery włączone. Pewnie juz sobie pykacie a mi drugi raz wyskoczył "blu skrin" ;> GG Pograłem sobie...
Mozna juz sie zalogowac? Mi wyskakuje blad jak probuje. Klucz wprowadzilem poprawnie sprawdzilem na koncie czy jest przypisany.
Mozna juz grac . A jaki błąd wyskakuje?
no data center permissions........
Dziala juz. Jak cos to http://support.wildstar-online.com/entries/28741417-I-m-getting-a-No-Data-Center-Permissions-error-what-does-that-mean-
Szczerze nakręciłem się na to jak cholera. Mógłbym nawet płacić kosmiczny abonament, ale pograłem godzinę i stwierdzam że to gówno jest gorsze od TESO ; / ten rok to jakiś rok faili