WildStar pytania

Witam, orientuje sie ktos na kiedy ma byc gra wypuszczona i jak ma wygladac platnosc? czy to bedzie f2p czy b2y, instancje beda tak jak w wowie?

mod_ico.png
przenoszę do innego działu ~ NS

Wyjdzie na początku kwietnia i będzie P2P.

Kupujesz grę i dostajesz 30 dni abonamentu a później dokupujesz ale dobrze zbierając golda będzie można za in-game'ową walutę kupić abonament nie tracąc prawdziwych pieniędzy.

Jaka bedzie kwota abonamentu? I czy beda instancje jak w wowie?

Podobne jak w wowie 45+ zl . Sa instacje i z relasem 2 raidy

Standard Box

$59.99

€44.99

£34.99

abonament

Subscription $ Per Month $ Total € Per Month € Total £ Per Month £ Total 1 Months 14.99 14.99 12.99 12.99 8.99 8.99 3 Months 13.99 41.97 11.99 35.97 8.49 25.47 6 Months 12.99 77.94 10.99 65.94 7.99 47.94 12 Months [Best Deal] 10.99 131.88 9.99 119.88 6.99 83.88

cytaty z http://www.wildstar-online.com/en/the-game/business-model/ jeśli kumacie angielski macie wszystko ladnie opisane co to C.R.E.D.D itp.

miłej lektury :)

Gdzie masz informacje o kwietniu? Nie pomyliło ci się z The Elder Scrolls Online?

Gra wyjdzie w Q2.

Jak na aktualny stan bety (aktualnie pykam) nie jest gotowa na realese w kwietniu.

Stawiałbym bardziej na początek "sezonu ogórkowego" , czyt czerwiec.

sami twórcy mówią o czerwcu, także najwcześniej wtedy będzie open beta

A jak z dzisiejszym ST ? O której startują serwery ?

o 16

15-16:00 Czasu polskiego startuje.

Dzięki :) Ktoś chętny w ogóle dzisiaj pograć? Jakby co pisać na PW.

Ja :3. Bylem napalony na tą gre jak cholera, troche P2P mnie odrzuciło, ale ten weekend chętnie wykorzystam. Gra ściągnięta, kluczyk jest- tylko czekać :D.

Jeżeli macie jakies pytania co do gry to śmiało pytajcie, aktualnie stuknął mi 47 lvl ;P

Jak dla mnie gra warta abonamentu, a po za tym za in game cash można kupować subskrybcje

Serwery włączone. Pewnie juz sobie pykacie a mi drugi raz wyskoczył "blu skrin" ;> GG Pograłem sobie...

Mozna juz sie zalogowac? Mi wyskakuje blad jak probuje. Klucz wprowadzilem poprawnie sprawdzilem na koncie czy jest przypisany.

Mozna juz grac ;). A jaki błąd wyskakuje?

no data center permissions........

Dziala juz. Jak cos to http://support.wildstar-online.com/entries/28741417-I-m-getting-a-No-Data-Center-Permissions-error-what-does-that-mean-

Szczerze nakręciłem się na to jak cholera. Mógłbym nawet płacić kosmiczny abonament, ale pograłem godzinę i stwierdzam że to gówno jest gorsze od TESO ; / ten rok to jakiś rok faili