WildStar pytania

Szczerze nakręciłem się na to jak cholera. Mógłbym nawet płacić kosmiczny abonament, ale pograłem godzinę i stwierdzam że to gówno jest gorsze od TESO ; / ten rok to jakiś rok faili

właśnie zwątpiłem w sens istnienia. gra której tak długo i tak bardzo pragnąłem... wgl mnie nie ruszyła o.O

Przeraziłem się jak włączyłem... grafika nie zachwyca, a w dodatku JAK ŻYJE, NIE WIDZIAŁEM GRY Z TAK SKOPANĄ OPTYMALIZACJĄ. Wszystkiego na ekranie jest zbyt dużo, jest mało czytelne, jedne rzeczy są za małe, drugie za duże. Troche się zawiodłem, mam wciąż nadzieje, że będzie lepiej. I jeszcze to cholerne 177550 wszędzie -.-. Jak narazie moja ocena tej gry to 3/5- średniak.

Pozostaje wciąż nadzieja, że przez to iż 3/4 graczy przy pytaniu: Czy zakupisz grę daje 1-2 punkty na bodajże 6 sprawi, że przejdą choćby na B2P, bo wtedy kupie na 100%.

wszyscy wiedzą że znaki wodne po premierze znikną, Ty nie wiesz ? ogarnijcie się, o takie rzeczy się czepiać, to jest BETA, gra nie była jeszcze optymalizowana więc nie liczcie że będzie śmigać elegancko. Poczekajcie na dzień premiery, potem oceniajcie optymalizacje.

Powinna być jakaś segregacja graczy wpuszczanych do BETY bo większość myśli że to gotowy produkt.

Czyli wg. Ciebie mamy siedzieć cicho i cieszyć się samym tym, że pozwolono nam zagrać? Fakt, fajnie z ich strony, że wypuścili grę w miare szybko i pozwolili zagrać praktycznie każdemu. Ja po prostu wypisałem to co mi się nie podoba. Nie mówie, że nie będę grał- ba za chwile wracam do gry. To chyba oczywiste, że znaki wodne po premierze znikną, moja wypowiedź była odnośnie bety, a nie skończonego produktu. Jak na razie, poczekacie na dzień premiery beze mnie. Nie mam ochoty płacić abonamentu.

PS: Jaka segregacja? Chcieli, to wpuścili "wszystkich".

dla mnie słabo może 3/5 bo grafika mi się podoba

a tak ogólnie to po 2 godzinach grania w WILDSTAR przestałem w nią grac a to dlatego ze ma słabą dynamikę walki, ogólnie jakieś problemy z walka bo co to ma być mobek robi mocniejszy atak stoi w miejscu jak go ładuje nawet się nie obraca do targetu wiec unikniecie go to przesuniecie się w bok spokojnym wolnym krokiem...i ogólnie na razie nudna brak jakiś śmiesznych motywów na początku a z taką grafika aż się prosi o multum komediowych wstawek. Może jutro spróbuje więcej pograć ale teraz to dla mnie przeciętniak...chyba jedynie customy będą dawać jakakolwiek zabawę.

Dominion nick Imra proszę pisać.

Jeśli wam się tak bardzo nie podoba mogłby mi ktoś na pw może przesłać passy ja z miłą chęcią wypróbuje niestety ale od początku nie dane mi było dostać klucz;/

dla mnie słabo może 3/5 bo grafika mi się podobaa tak ogólnie to po 2 godzinach grania w WILDSTAR przestałem w nią grac a to dlatego ze ma słabą dynamikę walki, ogólnie jakieś problemy z walka bo co to ma być mobek robi mocniejszy atak stoi w miejscu jak go ładuje nawet się nie obraca do targetu wiec unikniecie go to przesuniecie się w bok spokojnym wolnym krokiem...i ogólnie na razie nudna brak jakiś śmiesznych motywów na początku a z taką grafika aż się prosi o multum komediowych wstawek. Może jutro spróbuje więcej pograć ale teraz to dla mnie przeciętniak...chyba jedynie customy będą dawać jakakolwiek zabawę.

Nie oczekuj od mobow na pierwszych lvl ze beda stanowily wyzwanie . One sa tepe z zalozenia zebys poznal mechanike walki jak wbijesz 10 lvl skonczysz pierwsze 2 tutorialowe wyspy zmienisz zdanie o 180 stopni :) A dokladniej od 13 kiedy ruszasz juz na normalna mape gdzie "padanie" to norma. Szczerze to jest pierwsze mmo w ktorym musze sie meczyc , unikac zeby ubic moby o 2-3 lvl wieksze niz moj nie bojac sie o stan mojego hp ^^ Ofc mowimy o lvl 13+ . A dungi to juz wogole poezja na zerg team ukonczenie jest niemal nie mozliwe . Gram od 2 miesiecy i naprawde narazie nie narzekam ^^

dla mnie słabo może 3/5 bo grafika mi się podobaa tak ogólnie to po 2 godzinach grania w WILDSTAR przestałem w nią grac a to dlatego ze ma słabą dynamikę walki, ogólnie jakieś problemy z walka bo co to ma być mobek robi mocniejszy atak stoi w miejscu jak go ładuje nawet się nie obraca do targetu wiec unikniecie go to przesuniecie się w bok spokojnym wolnym krokiem...i ogólnie na razie nudna brak jakiś śmiesznych motywów na początku a z taką grafika aż się prosi o multum komediowych wstawek. Może jutro spróbuje więcej pograć ale teraz to dla mnie przeciętniak...chyba jedynie customy będą dawać jakakolwiek zabawę.

Wnioskuje, że nie wyszedłeś z lokacji dla rookie. Nie ma dynamiki? Nie wiem czy graliśmy w te same gry. Zobacz co się będzie działo później. Dla przykładu wejdź na battleground, będziesz miał tam tyle telemarków, że w którą stronę się nie obrócisz to nie ma szans czymś nie oberwać.

Pograsz dłużej, dobij ten 15 poziom i wtedy oceniaj. Ja mając 26 poziom padłem już mnóstwo razy i nie dlatego że nie potrafię grać(obecnie w becie biegam solo)

Wg. mnie gra nastawiona jest na party. Co do walki to nie rozumiem Twojej opinii, walka jest dynamiczna, musisz być w ciągłym ruchu i mówię tutaj o 1 mobku bo grając solo nie masz szans z 3-4 mobkami. Gra w pojedynkę jest trudna, party jest tutaj obowiązkowe.

Ja na 100% będę opłacał abonament, każdy ma swoje zdanie, jednym się spodoba, inni powiedzą że to crap

Im dłużej gram, tym bardziej wciąga. Co prawda mam dopiero 6 lvl, ale z czasem urok Wildstara przechodzi na mnie. Może i jest troche nie dociągnieć, ale mimo to gra się całkiem przyjemnie ( Niestety, na średnich ustawieniach, bo optymalizacja leży). Co do dynamiki, kolega chyba sie zatrzymałna mapie startowej, bo tam uniknięcie "silnego" ataku to jest przejście centymetr w bok. Ale już w drugiej lokacji, bez dasha nie da się uniknąć np. Promienia od robota (Gram w dominium).

Im dłużej gram, tym bardziej wciąga. Co prawda mam dopiero 6 lvl, ale z czasem urok Wildstara przechodzi na mnie. Może i jest troche nie dociągnieć, ale mimo to gra się całkiem przyjemnie ( Niestety, na średnich ustawieniach, bo optymalizacja leży). Co do dynamiki, kolega chyba sie zatrzymałna mapie startowej, bo tam uniknięcie "silnego" ataku to jest przejście centymetr w bok. Ale już w drugiej lokacji, bez dasha nie da się uniknąć np. Promienia od robota (Gram w dominium).

Pograsz dłużej i myślę że się przekonasz(jeśli lubisz trudniejszą zabawę) :)

Dungeony to już całkowity hardkor. I ten wolny exp, dawno nie grałem w mmo gdzie poziomy wbija się tak mozolnie

No długo xD. Za robienie misji 5-8 minut, dostajesz 20% expa. Przy takim Gw2, gdzie za misje się dostawało 60-80% za 4-5 minutową misje xD.

No tak, coraz bardziej mi się podoba, a w niedziele się będę musiał pożegnać ;_; .

Takie pytanie, mounty się dostaje najszybciej na jakim lvlu? (Dominion, engineer)

a Ja biedny wciąż bez klucza;/

warn_ico.png
spam by mariano

Vendor z mountami jest w stolicy, chyba około 15 poziomu będziesz w stolicy ale nie jestem pewien.

na 10 lvl dostajesz mail z deska

Server : Nexus

Nick : LuckySev3n

Lv:12

Jakby ktoś chciał pograć razem niech pisze na pw

Ta gra to jest mus do kupienia w tym roku. Nie ma obecnie nic innego co by mogło zagrozić Wildstarowi. Nie będę opisywał doznań bezpośrednio ze swojej rozgrywki, ale warto. Biorąc pod uwagę, że gra bez sterowników (bo ich jeszcze nie ma) działa na lapku z 2011 to duży szacunek. Na dodatek widziałem dzisiaj kilka wpisów na zagranicznych forach i mam takie przemyślenie. Gdy ktoś porównuje walkę TESO z Wildstar to marnuje jedynie prąd, czas i przyczynia się do efektu cieplarnianego. Tego się nie da porównać. Wszyscy wiedzą, która gra ma płynniejszą, przyjemniejszą i bardziej dynamiczną walkę.

jesli komus sie nie podoba lub ma jakis kluczyk moze sie podzielic??

Zawiodlem sie strasznie, gra jest nudna monotonna i nie warta abonamentu wbilem 15 lvl myslalem ze sie cos rozkreci ale caly czas to samo.