WildStar pytania

Zawiodlem sie strasznie, gra jest nudna monotonna i nie warta abonamentu wbilem 15 lvl myslalem ze sie cos rozkreci ale caly czas to samo.

Ty chyba żartujesz, że ta gra jest monotonna. Ona ma jedną z najbardziej dynamicznych i wymagających walk jakie widziałem w mmo. Plus content, rzeczy do robienia w gildii. wygląd instancji powoduje, że ta gra może bardzo wejść na rynek mmo i bardzo stabilnie w nim pozostać. Wydaje mi się, że na ten rok nie będzie lepszej gry od Wildstara, już na pewno lepiej kupić go niż nowy dodatek do WoW'a.

Osoby którym spodobał się Wildstar w stress testach zapraszam na PW. Proszę napisać dlaczego czekacie na grę, co was zauroczyło, ile macie lat :D

Czeka nagroda :)

Ty chyba żartujesz, że ta gra jest monotonna. Ona ma jedną z najbardziej dynamicznych i wymagających walk jakie widziałem w mmo. Plus content, rzeczy do robienia w gildii. wygląd instancji powoduje, że ta gra może bardzo wejść na rynek mmo i bardzo stabilnie w nim pozostać. Wydaje mi się, że na ten rok nie będzie lepszej gry od Wildstara, już na pewno lepiej kupić go niż nowy dodatek do WoW'a.
Dynamicznych ? To ty chyba w blade&soul nie

Grałeś... Monotonna owszem jeżeli chodzi o wybijanie lvli nie wbilem wiem jak na większym lvlu ale po zrobieniu 1 mapki już ni sie odechcialo w to grać

Pewnie dla Ciebie za wolno się leveluje, stąd ta monotonność :D

Po drugie, nawet jak B&S jest bardziej dynamiczne to i tak WS jest na drugim miejscu, w B&S zwiększyli szybkość walki i dla niektorych to jest już walka dynamiczna :D

Możecie zaprzestać tej dyskusji? Co z tego, że są boty gra się dla przyjemności, wiec jak komuś sprawia radość gdy bot zdobywa coś a nie on to jego sprawa i nie ma to nic wspólnego z jakością gry, a jak widzisz bota to go zabij i tyle. Anyway nie lepiej porozmawiać na lepsze tematy niż się kłócić? Ja chętnie bym porozmawiał o np. lore, gram w exile każdą postacią, jakoś nie ciągnie do dominion, jak tam wyglądają questy? też ciągle cośtypu exile sabotuje nasze xxx zrób z tym porządek?

Ws nie wnosi prawie nic nowego do mmo do tego jest nudny i przereklamowany napewno znajda sie osoby co bedą w to grały lecz ja spasuje zapowiadało sie ciekawie ale wyszło jak wyszło

przehypowany

A co do grafiki w WildStar

Z tym przereklamowany się nie zgodzę z Tobą. Nie miał w ogóle kampanii reklamowej poza paroma gamescomami i podobnymi eventami. W przeciwieństwie do jego tegorocznego konkurenta. Resztę wypowiedzi jestem w stanie zrozumieć, nie każdemu może się ta gra podobać.

Wybaczcie dyskusję o botach, ale @yesman nie chce mi uwierzyć. Dlatego daję mu dowody.

Co do zabijania botów nie jest to czasem dobre wyjście. Kilka razy w Lineage 2 zabiłem bota i nagle zalogował się koło mnie koleś na 80 lvl. Wiadomo co było dalej.

@Sokoren

Szczegółowa dyskusja na temat lore powyżej 15 lvl jest naruszeniem NDA. Nie wiem jak administracja tego forum patrzy na tego rodzaju zagrania.

Co do rozczarowań. Ja już niczego nie oczekuję od MMO. Jeśli jakieś równa najlepszym na rynku lub oferuje coś co mnie rozbawi/ przyciągnie na dłużej to płacę. W tym gatunku panuje jakiś marazm. Ludzie niby chcą czegoś nowego, ale jak np. pojawiło się GW2 to nagle cześć społeczności zaczęła hejcić brak trójcy.

Jeden Lucky nie zmieni obrazu WS, gra jest lepiej niż dobra :) i graczy będzie od groma :D

Usunąłem wszystkie posty dotyczące tej dyskusji o botach, bo to odbiegało już od tematu. Ten kto znowu zacznie o tym pisać dostanie prztulaśnego warna.

Pytanie do grających i niegrających. Gdzie można znaleźć najnowsze przecieki z produkcji. Oczywiście nie chodzi o Reddita i fansite wpisane na oficjalną listę.

Czy istnieje jakiś pojedynczy bloger, który np. kombinuje już z buildami lub ścieżkami pozwalającymi szybciej expić/farmić złoto?

W przyszłym tygodniu Nexus przez 5 dni będzie serwerem PVP :) szykujcie się na dobrą zabawę :)

Witam, mam pytanie może to było i ktoś już odpowiedział jednak przeglądając z grubsza nie zauważyłem.

Chodzi o sterowanie, trzymając prawy przycisk myszy mogę biegać swobodnie i tak dalej łatwiej mi się porusza niż bez tego wsad'em.

I tutaj moje pytanie da się jakoś ustawić by bez tego klawisa był ten styl poruszania "ala tera" czy coś tego typu szukałem co prawda w opcjach ale nic nie znalazłem, może jest ale moje oczy tego nie dopatrzyły.

Z góry dzięki

ps. gra może i ciekawa, ale te sterowanie mnie tak irytuje że nie mogę grać

Powiem mi ktoś jak ustawić Non targe system - taki jak w tera ?

@UP
Do tego potrzebny jest specjalny AddOn.

Z podkulonym ogonem opusczam community ArcheAge i przychodzę do was ;)

Jak tam wrażenia w Wildstar? Mam takie pytanie, nie wiem czy już padło. Pytanie kieruje do byłych/aktualnych graczy Tera Online.
Chodzi mi o kogoś kto już dłużej pograł. Robił MCHM i takie tam. Jak wygląda styl walki w Wildstar? Podobnie jak w Tera? Dynamicznie? Arcadowo?

Z podkulonym ogonem opusczam community ArcheAge i przychodzę do was Jak tam wrażenia w Wildstar? Mam takie pytanie, nie wiem czy już padło. Pytanie kieruje do byłych/aktualnych graczy Tera Online.Chodzi mi o kogoś kto już dłużej pograł. Robił MCHM i takie tam. Jak wygląda styl walki w Wildstar? Podobnie jak w Tera? Dynamicznie? Arcadowo?

Nawet lepiej, bo nie ma bloku movementu.

Optymalizacja gry jest coraz lepsza, mam 100-120 fps na medium, niekiedy spadnie do 90, płynnie śmiga :P

Możecie zalogować się do gry ? Niby o 16 miał się zacząć beta weekend, a ja dalej nie mogę lognąć

No ja właśnie też nie mogę....