Wildstar - rozwianie waszych wątpliwości

Jak tam battlegroundy, dalej boty robiące kółeczka na respie? o czasie jaki trzeba było czekać na warploty w end-gamę nie wspomnę. Kupiłem, wbilem max,creed odlozony i niepolecam może f2p coś zmieni, w okolicach lvl triala ta gra tylko "zyje"

Wiesz teraz raczej nikt nie ma czas siedzieć przed komputerem kilka godzin non stop, sam na swoim przykładzie wiem że z 10 lat temu potrafiło się siedzieć 5-6 godzin na dungeonie (już nie pamietam nazwy gry, ale dungi były tam masakryczne), teraz to maks 1-2h

jeżeli masz czas grać godzinkę dwie dziennie to raczej nie wybrał bym gry mmorpg. szybciej jakiegoś fps-a lub mobę wchodzisz na kilka partyjek i dziękuję XD

Jak tam battlegroundy, dalej boty robiące kółeczka na respie? o czasie jaki trzeba było czekać na warploty w end-gamę nie wspomnę. Kupiłem, wbilem max,creed odlozony i niepolecam może f2p coś zmieni, w okolicach lvl triala ta gra tylko "zyje"

hehe, chyba zle prawisz, ta gra żyje na endgame, nawet na warploty sobie pochodzisz dzięki kontraktom

Mi sie w miare podobala ta gra i chyba nawet sobie wykupie abonament zeby zobaczyc co tam dodali nowego i ile ludzi doszlo po ogloszeniu o f2p :) Co do grafiki to akurat jak sie ma dobry sprzet to jest niezła .

To creeda juz nie masz :) Waznosc wynosi 3 miesiace ( 90 dni liczonych od ostatniego dnia "aktywnego konta" ) jezeli w tym okresie nie zalogowales sie na kontop ( czyaj nie przedluzyles suba lub nie zuzyles creda ) zostaje skasowany z konta . Od takie male info ^^ Wiem ze dziwne ale w taki sposob chcieli wymusic "powrot graczy" .

"UNUSED C.R.E.D.D. MAY EXPIRE IF LEFT ON AN ACCOUNT THAT HAS BEEN WITHOUT AN ACTIVE SUBSCRIPTION FOR THREE MONTHS."

Siema, kupiłem 2-3 dni temu Wildstara, słyszałem że było dużo skarg na brak populacji i martwy chat.

Otóż nigdy nie słucham opinii innych zanim czegoś sam nie sprawdzę i tu zostałem pozytywnie zaskoczony.

Rozwiewam wasze wątpliwości, graczy jest bardzo dużo, co chwilę kogoś widzę, a w mieście to w ogóle są już lagi bo graczy jest masa...Tak samo niby martwy chat, gó**o prawda, piszą, dyskutują, szukają pt i o dziwo dużo rodaków gra! napisałem tylko "Hello zone" i po moim nicku "Pan Psychopatyczny" wyczaili i od razu dostałem 2 zaproszenia do 2 Polskich gildii ! mało tego, od razu dodano mnie do Cricle, na dungeona nie czekam dłużej niż 2 min, to samo z low lvl battleground.

Wildstar żyje i ma się świetnie, graczy jest masa, nie ma z niczym problemu, po obu stronach są Polskie pełne gildie oraz nasi rodacy.

Nie wierzycie mi ? śmiało ! 10 dni triala jest za darmo, wbijcie, zobaczcie ! :)

*temat powstał by rozwiać wątpliwości innych.

tutaj screen z kawałka miasta gdzie po prostu są ludzie, nie ma npc ani nikogo, ss zrobiony tak sobie gdy robiłem questy.

http://imgur.com/x930ffZ