Wildstar Stress Test

NCSoft właśnie rozesłał maile z zaproszeniami do Stress Testu który odbędzie się 14 lutego (7:00 am PST (3:00 pm UTC)) i potrwa do 16 lutego (11:59 pn PST (7:59 am UTC)).

Za udział w tym Stress Teście dostaniemy in-game'owy tytuł.

Warto też dodać, że pierwsza fala została wysłana przez pomyłkę bez keya i w miejscu w którym powinniśmy go mieć widniał jedynie napis {$serialkey}

Jakby ktoś miał zbędny kluczyk, to bardzo proszę o pw. :)

Wlasnie dostalem kluczyk na maila raczej przetestuje bo I tak maintance 14 w bns :c

NCSoft właśnie rozesłał maile z zaproszeniami do Stress Testu który odbędzie się 14 lutego (7:00 am PST (3:00 pm UTC)) i potrwa do 16 lutego (11:59 pn PST (7:59 am UTC)).Za udział w tym Stress Teście dostaniemy in-game'owy tytuł.Warto też dodać, że pierwsza fala została wysłana przez pomyłkę bez keya i w miejscu w którym powinniśmy go mieć widniał jedynie napis {$serialkey}

Hmmm. Właśnie należałem do tej fali, co mam zrobić żeby dostać normalny kluczyk ?

EDIT: Już nieważne :P

tez dostalem jeden :)

Jeżeli ma ktoś zbędny kluczyk to po proszę na priv :)

Dla wszystkich mających problemy z brakiem serial keya i samego zaproszenia. Maile wysyłane są ponownie. Jeśli nie dostaniecie to pisać do supportu. Jeśli nic nie dostałeś to nie peniaj. Będzie pewnie milion giveawayów.

ATTENTION: For everyone that received a stress test invite email, we are aware that the serial keys are missing. We will be resending these emails tonight. If you do not receive this second email by midnight PST, please contact our customer support athttp://support.wildstar-online.com/.Don’t worry if you did not receive an invite to this stress test. We will have tons more opportunities to get involved soon.

Ile gra ma GB? Bo nie wiem czy opłaca mi się ściągać :D (wolny internet)

Witam. Jeżeli ktoś ma wolny kluczyk to z chęcią go przytule : ). Oddam również kluczyk po 2 levele i itemka do Neverwintera :). PW.

gra ma okolo 16-18 gb ( jeszcze mi sie sciaga)

No i znowu nie dostałem kluczyka....
A miałem nadzieje ze przetestuje :(

P.S. Gdyby coś to wiecie do kogo pisać :P

Ok to ściągam już, jak myślicie? Trzeba PC'ta potwora by grac w tą gre, czy nie ma aż takich wymagań?

Jak ktoś ma zbędny kluczyk to bardzo proszę o podesłanie na PW jeżeli takowa osoba się znajdzie :)

Jak zawsze wśród polskiej społeczności nikt się nie podzieli kluczem. Raczej gimnazjaliści z tego forum będą go chcieli sprzedać, bądź wymienić za GW2, jak to mają w zwyczaju.

Życzę miłej gry. Oby Wam się nie spodobało.

Albo oby Wam się spodobało i byście całe wypłaty mamusi wydawali na abonament i IS.

@Nrb Płaczesz że nie dostałeś klucza, który upoważnia do gry tylko na weekend. Życzysz wszystkim najgorzej i mówisz jaka to polska społeczność jest zła... pomyś o tym, że ktoś ma tylko jeden klucz, lub ma dla kogoś bliskiego, gra jest dobra i każdy chce sprawdzić, nie obrażaj ludzi tylko dlatego że nikt nie chce oddać Ci swojego jedynego klucza... A jak już tak sam chcesz ten klucz, to zarejestruj 10 kont i nie płacz na następny raz, że ktoś ma klucz a Ty nie bo aż mi się płakać chce jak musisz to przeżywać :<

Bol d*py detected jak mnie denerwuje takie zebranie na forum wejdz sobie na jakies inne strony I pozal sie tam ze nikt sie z takim gimbusemjak jak Ty kluczem podzielic niechce.
Ps. Wolalbym ten klucz usunac niz ci go dac

warn_ico.png
offtop nie wnoszący nic do tematu poza tym nie pierwszy pozdrawiam Mariano

Jak ktoś miał by niepotrzebny kluczyk to chętnie przygarnę. Jakoś postaram się zrewanżować :)

Aha i mam pytanie, czy WS ma bardzo duże wymagania? Coś jak TESO? :) Czy większe?

Aha i mam pytanie, czy WS ma bardzo duże wymagania? Coś jak TESO? Czy większe?

Powiem Ci z własnego doświadczenia, ze wymagania póki co nie są małe wszystko zależne jest od obecnej optymalizacji , ale wydaje mi się ze jeśli TESO chodziło CI w miarę to i Wildstar pociągniesz, do premiery zostali biorąc pod pryzmat pisania i łatania gry już na prawdę nie wiele czasu ale mam na dzieje ze zrobią Panowie jeszcze coś w tym kierunku

@Mariano Dzięki za odpowiedź i mam nadzieję że będę mógł grać normalnie, a nie na najniższych detalach :)