Myślę że gra na pewno w końcowej fazie produkcji zostanie zoptymalizowana. Bo aktualnie chodzi dość słabiutko, ale o to nie ma sie co martwić, pewnie to sie zmieni. Sama gra jest fajna, może daleko nie doszedłem bo dopiero 8 lvl ;p Ale czekam na jakąś pierwszą instancje.
Wildstar Stress Test
Pierwsza jest bodajże na 20 poziomie
Miałem nadzieje że gdzieś koło 10-15 lvla zobaczę pierwszą Do 20 lvla nie będę grał, nie lubię sobie "psuć" gry przed premierą.
Latające wierzchowce zniszczyły World PvP w WoWie, dlatego prawdopodbnie nie ujrzymy ich w WSe.
A ja mam pytanie z nieco innej beczki. Czy wy też macie takie cyfry jako znaki wodne na ekranie?
@Inyenn, rozumiem, dzięki za szybką odpowiedź.
Tak, będzie miał to każdy, zabezpieczenie przed streamowaniem, wrzucaniem na YouTube itp.
W końcu NDA. Ale gra ma się naprawdę dobrze.
Ping średnio jest na poziomie 300ms i gra się znośnie. Co do fpsów to czasem dotykają granicy 18. Co najlepsze. Nawet przy 18 da się grać.
Przy moim sprzęcie na full gram na 30-40 FPSach a ping średno 220-250.
serwery tylko w stanach z tego co wiem obecnie stoją,
optymalizacji jeszcze nie ruszano i myślę, że jesto w rękach innych osób,
gra się dobrze i przyjemnie, wiel już pozmieniali i udoskonalili od czasu jak byłem na testowych betach...
wiecej ludzi na serwerach - widac to wszedzie w sumie, wszedzie ktos sie szwęda, kradnie moby itd.
jedyne na czo czekam to optymalizacja silnika gry i nie tylko, pamiętam że z GW2 też były duże problemy ale wszystko spokojnie się układało.. także jestem spokojny tym bardziej, że jeszcze nie każą płacić i nie krzyczą o dacie premiery.
Gra jest bardzo dobra. Fakt są lekkie lagi (190-280 ms) ale w sumie da się grać
Kim gracie tak z ciekawości? Ja Inżynierem Chua genialna jest ta rasa.
@UP dokładnie, Chua są super Ja gram spellslingerem
Medic. Też Chua Na 90% kupuję tą grę. Od dłuższego czasu nie grało mi się tak przyjemnie w MMO. TESO się może przy tym schować
Ja Aurinem spellslingerem
Pytanko , Kiedy jest jakas CBT? Gdzie można się na nią załapać ?
Jeśli nie można, to czy ktoś ma konto do oddania ?
Ttutaj się musisz zarejestrować
https://secure.ncsoft.com/cgi-bin/playncCreateWs.pl?language=en-gb
Co do giveaway. Jeśli będę miał jakieś info to wstawię tutaj i na blogu. Dam też info administracji mmorpg.org.pl. Im więcej z nas wejdzie i zobaczy Chua tym lepiej
z chęcią przygarnę klucz do weekendowego testu, niestety przegapiłem giveawaya przez pracę :< (chyba czas wziąć urlop ^^)
NCSoft właśnie rozesłał maile z zaproszeniami do Stress Testu który odbędzie się 14 lutego (7:00 am PST (3:00 pm UTC)) i potrwa do 16 lutego (11:59 pn PST (7:59 am UTC)).
Za udział w tym Stress Teście dostaniemy in-game'owy tytuł.
Warto też dodać, że pierwsza fala została wysłana przez pomyłkę bez keya i w miejscu w którym powinniśmy go mieć widniał jedynie napis {$serialkey}