WildStar - Untouchable PvE/PvP - Exiles

O nas

"I will tell you what I will do and what I will not do. I will not serve that in which I no longer believe, whether it call itself my home, my fatherland, or my church: and I will try to express myself in some mode of life or art as freely as I can and as wholly as I can, using for my defence the only arms I allow myself to use — silence, cunning and exile."

Witamy po stronie wygnańców. Tutaj kończy się świat jaki znałeś do tej pory, a zaczyna się batalia która naznaczy losy wielu graczy. Pośród nich znajdujemy się my, czyli gracze gildii Untouchable.

Wywodzimy się z różnych środowisk i różnych gier, ale w WildStar staramy się zjednoczyć, aby pokonać przeciwną siłę jaką jest Dominion, a nie będzie to łatwe zadanie. Wiele osób jednak zna się już z innych tytułów jak seria Guild Wars, Shaiya Online czy chociażby WoW. To gwarantuje stabilność gildii i luźną, przyjazną atmosferę podczas eksploracji nowego świata co z pewnością przyczyni się do łatwej akomodacji w naszych szeregach.

Mamy potencjał, jesteśmy zdeterminowani i gotowi na rozpoczęcie nowej przygody, wcielając się w różne klasy, oraz obierając różne ścieżki, mamy nadzieję, że Ty także. Jeśli tak, to zapraszamy do wstąpienia w nasze szeregi, gwarantujemy masę zabawy podczas wyprawy po fejm, wuadzę i wielkie pinionszki.

Kogo poszukujemy

· Osób lubiących spędzanie czasu na grze (w tym przypadku na raid’ach) oraz na zdobywaniu kolejnych osiągnięć

· Osób poprzednio raidujących w innych gildiach (np. z gry World of Warcraft) z dużym doświadczeniem.

· Poszukujemy dwóch osób na stanowisko Leadera PvE/PvP, która zajmie się daną sekcją gildii. Osoba ta musi posiadać bardzo duże doświadczenie w kierowaniu dużą grupa graczy oraz duże doświadczenie planowania taktyk.

· Social – gildia będzie posiadać sekcje „Social” dla wszystkich którzy nie mają czasu na raid’y lub uczęszczaniu na PvP, osoby takie levelują wspólnie oraz podtrzymują gildię na duchu.

Co oferujemy

· Wspólne raid’y z doświadczonymi graczami

· Wypady PvP (np. walka o War Plot, itd.)

· Miłą atmosferę na TeamSpeak

Sukces Gildii

Jako iż WildStar jest w fazie CBT a polskie community tej gry jest bardzo małe, mamy szanse zostać jedną z największych polskich gildii oraz zająć udział w czołówce rankingu, pokażmy innym że Polacy też potrafią.

Okres próbny

Każdy gracz który dołączy do gildii podejmuje się dwóch tygodni okresu próbnego. Co musi zrobić aby go zaliczyć?

Udzielanie się na forum oraz pomoc przy budowaniu więzi z innymi członkami to podstawa, dlatego też zachęcam do tego aby zaplusować u Leaderów.

Ważne (proszę przeczytać uważnie!)

Carbine ogłosiło osobną betę dla gildii posiadających skład 40-osób na raid’y, wszystkie osoby z gildii chcące wziąć udział w tego typu testach (wysokie doświadczenie oraz aktywność są wymagane) otrzymają dostęp do Beta Testów, aby wspólnie z gildią testować to co najlepsze.

Nie zwlekaj, już dziś wejdź na naszą stronę untouchable.com.pl i dołącz w nasze szeregi.

VisMali, Untouchable.

Yyy gra jeszcze nie ruszyła a nie liczni dostali zaproszenia. o czyms nie wiem ?

Edit

Doczytałem końcówkę.

Dużo ludzi chce w to zagrać nawet bez doświadczenia wiec będą wciskać kit aby się dostac:-]

Wprowadzony został okres próbny który zapobiegnie napływu tak zwanych "naciągaczy". Każdy gracz który dołączy do gildii podejmuje się dwóch tygodni okresu próbnego. Co musi zrobić aby go zaliczyć?

Udzielanie się na forum oraz pomoc przy budowaniu więzi z innymi członkami to podstawa, dlatego też zachęcam do tego aby zaplusować u Leaderów.

Pozdrawiam, VisMali.

Macie jakieś kobiety w swoim klanie ?

Heh podanie wysłane, może się uda :)

Macie jakieś kobiety w swoim klanie ?

Nie jestem pewien czy będą chciały zagrać razem z nami, nie są zbyt zainteresowane WildStar, ale postaram się zrobić co w mojej mocy... sami faceci to trochę nuda.

O. :) Fajnie , dołączam.

Poszukujemy redaktora do naszego blogu. Jakie będzie jego zadanie? Tłumaczenie oraz pisanie swoich news'ów związanych z WildStar oraz życiem Gildii.

Tym samym proszę wszystkich o zgłaszanie wszelkich błędów na forum w dziale "Sugestie".

Pozdrawiam, VisMali.

Dodaliśmy właśnie bloga, co możecie tam znaleźć? Wszelkie informacje dotyczące gry z głównej strony WildStar przetłumaczone na polski. Uważam że pomoże to większej ilości ludzi poznać lepiej tą grę.

Jak dotąd posiadamy dwa wpisy, lecz pracujemy już nad większą ilością.

Pozdrawiam, VisMali.

Jeżeli jedynie gra przypadnie mi do gustu, chętnie dołączę i zostanę żeńskim rodzynkiem w Waszej gildii :D.

Jeżeli jedynie gra przypadnie mi do gustu, chętnie dołączę i zostanę żeńskim rodzynkiem w Waszej gildii .

A co z Aionem?

Jak to co? Nadal będę grać.

Jeżeli jedynie gra przypadnie mi do gustu, chętnie dołączę i zostanę żeńskim rodzynkiem w Waszej gildii .

Bardzo serdecznie zapraszam do dołączenie do naszych rebeliantów, a co do tego pierwszego gra na pewno ponieważ oprawa graficzna została wspaniale dopasowana do reszty oraz do universum.

Błąd z niedziałającym linkiem poprawiony, dziękuję za informację.

Pozdrawiam, VisMali.

Jestem pod ogromnym wrażeniem, świetna organizacja, wszystko jest pomyślane. Niestety mój PC jest za słaby aby uciągnąć WildStar, ale mimo wszystko chciałem pochwalić :).

Jestem pod ogromnym wrażeniem, świetna organizacja, wszystko jest pomyślane. Niestety mój PC jest za słaby aby uciągnąć WildStar, ale mimo wszystko chciałem pochwalić .

Bardzo dziękuję za rekomendację naszej gildii.

a jakie Wymagania ma WildStar???

• CPU: Intel Pentium Core2 Duo 2.4 GHz, AMD Phenom X3 2.3 GHz, or better
  • RAM: 4GB
  • Graphics Card: NVIDIA GeForce 8800 GT, ATI Radeon HD 3850, or better
  • Operating Systems: Windows XP SP2 (64-bit) or later. 32-bit systems are not supported during beta

Zostały zwiększone od czasu CBT1.

WildStar zbliża się do nas wielkimi krokami a nasza gildia wciąż rośnie w siłę, obecnie posiadamy 34-ech użytkowników. Wkrótce poszukiwany będzie Leader PvE oraz PvP.

Zapraszam serdecznie wszystkich którzy pokochali tą grę i chcą grać w miłym, zorganizowanym gronie graczy.

Pozdrawiam, VisMali.

Podpisuje sie pod tymi slowami ^^

Jestem czlonkiem tej wspanialej gildii i jestem z tego powodu rad ze bede uczestniczyl w tym projekcie :)

Za nie dlugo spotkanie na ts ! zapisywac sie bo tak profesjonalnej gildii nie znajdziecie :)