Jeżeli WildStar mi się spodoba i zechcę zostać w nim najdłużej, to również z największą przyjemnością do Was wstąpię .
WildStar - Untouchable PvE/PvP - Exiles
Hmm jesli chodzi o raidy to gralem ale w vindictusa : D robi wielka roznice ?
Dziś trzeba odwiedzić forum gildii bo przez weekend afkowalem :-]
ja juz od ponad tygodnia jestem czlonkiem ale wiesz to nic pewnego
mamy range exile czyli nasza przyszlosc zalezy od aktywnosci na forum
No Niby 40 osob juz sie uzbieralo.. Trzeba bedzie czekac.
po za tym Witam na forum tak przy okazji
Szkoda, że nie można było zaznaczyć więcej niż 1 klasy i więcej niż 1 ścieżki (explorer i settler mi się podoba). Tak czy inaczej mam nadzieję na akceptację.
Rekrutacja przebiega zgodnie z planem, jak dotąd nie zaakceptowane zostało tylko jedno zgłoszenie (sądziłem że będzie tego więcej). Niestety ostatnio mam mniej czasu który mogę poświecić dla gildii, lecz staram się akceptować aplikacje co kilka godzin.
Chciałbym również ogłosić iż wkrótce otwieramy rekrutację dla leadera sekcji PvE oraz PvP, który przejmie obowiązki związane z grupami po premierze gry.
Na zachętę przygotowałem mały poster:
http://i.imgur.com/E6wISqG.jpg (podaje jako link ponieważ obrazek jest zbyt duży do umieszczenia go na forum)
Pozdrawiam, VisMali.
spokojnie jeszcze ja wysłałem
Gildia dorobiła się dzisiaj własnego loga, mam nadzieję że wam się podoba.
Na naszym blog'u pojawił się również nowy wpis - http://untouchable.com.pl/blog/m/14346264/article/1566288
Fajne logo ciesze się że moge pomóc innym zapoznać się z grą
Chyba translator, a nie Ty. ;]
WildStar będzie miał 2na2, 3na3, i 5na5 rozmiary meczy Arenowych.
Od dziś zaczynamy rekrutację dwóch leader'ów, Raid Leader oraz Taktyk, zapraszam wszystkich do dołączenia i spróbowania swoich sił.
ej dlaczego jeszcze nie zostałem rozpatrony
Kiedy ruszą te otwarte testy dla gildi? (a może już ruszyły a ja o tym nie wiem )
ej dlaczego jeszcze nie zostałem rozpatrony
Wszystkie formularze zostały rozpatrzone, jeśli nie możesz się zalogować oznacza to że formularz został odrzucony.
Kiedy ruszą te otwarte testy dla gildi? (a może już ruszyły a ja o tym nie wiem )
Jedyna informacja jaką posiadamy na ten temat to "wkrótce".
Podanie złożone czekam na rozpatrzenie.
Wszystkie formularze zostały rozpatrzone, jeśli nie możesz się zalogować oznacza to że formularz został odrzucony.
no zaje nastepnym razem będę kłamał
that's the spirit !
Wszystkie formularze zostały rozpatrzone, jeśli nie możesz się zalogować oznacza to że formularz został odrzucony.no zaje nastepnym razem będę kłamał
Proszę o podanie nicku używanego na enjin.com (czasami bywa tak że zgłoszenia do mnie nie dochodzą).
Z dniem dzisiejszym zniesiony zostaje formularz rekrutacyjny, jedyny co musicie zrobić to wcisnąć przycisk Join Website, proszę o przeczytanie news'a na naszej stronie oraz zachęcam do dołączenia.
Naprawdę przyjemna gildia. Często ktoś siedzi na TS3 i idzie w coś pograć przed premierą polecam