WildStar - Untouchable PvE/PvP - Exiles

Hej, hej!

Zarejestrowałam się do Waszej gildii ostatnio i przez kilka dni nie mogłam uczestniczyć w jej życiu (miałam sprawy do załatwienia z Divium Furor), ale teraz już jestem :). Mam jednak pytanie. Czy jest wymagane posiadanie mikrofonu na TS?

posiadanie TS obowiazkowe a mikrofonu nie koniecznie :) wazne by byc chociaz na nasluchu

Ok, zatem nie ma problemu. Pytałam, bo w godzinach wieczornych nie siedzę na mikrofonie ze względu na małe dziecko, które już śpi :).

Jest nas już 64-ech, uważam to za mały sukces (nie ma wiele gildii które osiągnęły taką liczbę osób jeszcze przed premierą gildii). Wspólnie z członkami gildii tworzymy polskie community gry.

That's right!

W przyszłym tygodniu kończą się moje problemy osobiste i zaczynam regularnie integrować się na ts3 :-D

Są jakieś wieści na temat wejściówek do bety? Jak Ci się gra VisMali? Zazdroszczę Ci:-]

Niestety lecz dalej nic nie wiadomo, developerzy wolą trzymać wszystko w tajemnicy, co zachęca ludzi to dyskusji na temat gry. Jeśli chodzi o CBT, to niestety nie mogę nic mówić, NDA...

Może to i dobrze, że nie chcą dodatkowo podkręcać atmosfery i obiecywać gruszek na wierzbie, jak to robi wielu innych wydawców. Widać, że nie spieszą się za bardzo i chcą przede wszystkim dopracować produkt.

Niestety lecz dalej nic nie wiadomo, developerzy wolą trzymać wszystko w tajemnicy, co zachęca ludzi to dyskusji na temat gry. Jeśli chodzi o CBT, to niestety nie mogę nic mówić, NDA...

On pytał o Twoje wrażenia, a nie o listę działających features... Takie rzeczy nie są objęte NDA.

Anyway nic tu po mnie, bo nie zapowiada się, żeby Wildstars specjalnie odbiegał od dziesiątek innych themeparków.

On pytał o Twoje wrażenia, a nie o listę działających features... Takie rzeczy nie są objęte NDA.Anyway nic tu po mnie, bo nie zapowiada się, żeby Wildstars specjalnie odbiegał od dziesiątek innych themeparków.

"First, this event is under NDA. That means that you aren’t supposed to talk about your experiences."

Jeśli coś źle zrozumiałem to bardzo przepraszam.

Po ostatnim newsie dotyczącym WildStar, widzę iż coraz więcej osób zainteresowanych jest tą grą, dlatego też odświeżam temat i ponownie zapraszam wszystkich do dołączenia. Jedyne co musicie zrobić to wcisnąć przycisk "Join Website", automatycznie przechodzicie na okres próbny.

Na czym ten okres próbny polega?

Na wysokiej aktywnosci na forum - ilosc postow ( z sensem ) plus aktywnosc na ts ( chociaz na nasluchu ).

Na czym ten okres próbny polega?

Tak jak już pisał Qeshua, po dołączeniu do gildii należy udzielać się na forum oraz odwiedzać nas na teamspeak'u podczas coniedzielnych spotkań o 21:00, nie wymagam micro, wystarczy słuchać.

Ogłaszam iż wydalone z gildii zostały osoby z zerową ilością postów po zakończeniu okresu próbnego. Chciałbym również poinformować iż posiadamy własny serwer teamspeak, dla każdego członka gildii znajdzie się na nim miejsce, dlatego jeśli twoja ekipa szuka gildii WildStar, lecz na razie gracie w coś innego, zapraszam do nas.

Wiem, że nie powinienem się wtrącać ale zastanawia mnie czy wszyscy zdają sobie sprawę, że gra wymaga 64-bitowej wersji systemu ;))

Oby nie było szoku na starcie

To akurat nie problem :-]

Format i instalacja to 25minut :]

Do pory wyjścia gry każdy fan zaopatrzy się w taki system :]

Nie ma co się spieszyć :]

to mam czas by sobie załatwić coś;]

myślę że w tych czasach większość osób posiada system 64-bitowy i nie będzie to problem.

Witam jak tylko będzie hajs na nowy pc nie wiem kiedy ale postaram się jak najszybciej to napewno zagram w WildStara i jak będzie miejsce jeszcze w gildii to dojdę

Dolacz juz teraz !

Nabijaj posty i udzielaj sie na ts3. Innej opcjo nie ma aby sie dostac, pozniej dzrzwi beda zamkniete.