WildStar - za tydzień HeadStart!

Toteż źle dobrany / zrobiony poziom trudności (sam co prawda tego nie doświadczyłem ale widać jest w tym coś) skoro trafia do małej / bardzo małej części graczy to co w grze można robić. Ale też gigantum ludzie przed levelem 50 poszło gdzie indziej. Bo albo walisz questy, albo walisz jedną mapkę na pvp (jeśli jesteś Dominion) - taki był case w przypadku szóstki moich znajomych.

Też bym już wszystkiego znowu nie zrzucał na wowa i jego wpływ, bo to wymówka kiepska dla źle wymierzonego targetu :P

Inna sprawa - jak myślicie co Wildstara odratuje tj. co devsi zrobią? Bo wedug danych z censusa przed zamknięciem, pierwszego lipca było >170 000 aktywnych na wszystkich serwerach (gdzie US zdecydowanie przoduje w liczbie graczy)

Bo szkoda, oj szkoda Wildstara

Dla mnie powod jest prosty ta gra nie jest dla casuali ...Wszyscy maja nawyk z wowa wystarczy znalezc grupe faceplamowac klawiature i dung zrobiony. Tu nagla trafiaja na sciane 10 wipow na trashach , 1 shot przez skil bosa , rage wracam do wowa ( mowie o dungach z poziomu veteran 50 + bo wczesniejsze to tyko "tutorial" ) . Ile juz przez to ludzi odeszlo z gildi w ktorych bylem . Solo gra praktycznie nie istnieje. Z randomami dunga na veteranie nie zrobisz a o zaliczeniu na silver + nawet nie ma co marzyć .

Polecam progresowanie raidów HC w WoWie, szczególnie jak wychodzi nowy content.

Ludzie się po prostu za bardzo przyzwyczaili do WoW'a o nie wiadomo jaka gra by wyszła i tak już nie przebije tej gry. A szkoda zapału twórców, myślałem że bedzie dużo osób grało

Zgadzam się, dla mnie Wildstar jest naprawdę bardzo dobrą grą, jedynie ta nieszczęsna optymalizacja...

Po dzisiejszym patchu nie działają mi addony, u was również tak jest ? przyznam że bez addonów czuję się strasznie zagubiony

zmienili API z 8 na 9 teraz twórcy addonów muszą to zaktualizować.

Mam prośbe do tych bardziej obeznanych w grze :) gram stalkerem, nie ukrywam że zawsze lubiłem się "chwalić" bronią jaką posiadam, w WS jest z tym problem bo gdy nie jestem w combacie to stalker chowa swoje szpony. Widziałem kilkakrotnie innych graczy stojących np: w mieście którzy mieli szpony na widoku, wie ktoś jak oni to robią ? coś trzeba kliknąć ? z góry dziękuję za odpowiedz :)

magiczny przycisk " \ " i po sprawie ^^

\

Witam :)

To znowu ja :D mam kolejny problem, ten już jest "grubszy" :P

Konto zabezpieczyłem dodatkowo Google authenticator, nigdy nie miałem z tym wcześniej problemów, postanowiłem wejść gdzieś godzinkę temu do gry, niestety nieskutecznie, za każdym razem gdy przepisuje kod z telefonu wyskakuje że login lub hasło są nieprawidłowe, dane podaję właściwe, na stronę NCSOFT loguję się bez problemu. Czy to tylko u mnie taki problem czy może google authenticator szwankuje i wszyscy tak mają ?

Mi działa normalnie, do tego wszystko działa tutaj: http://wsstatus.com/

więc problem leży po twojej stronie. spróbuj wyłączyć google aut. przez strone i zaloguj sie bez niego.

http://www.wildstar-online.com/uk/drops/2/sabotage/

Drugi zbliżający się dodatek

http://wildstar.pl/nowe-klasy-rozpiska-nadchodzacego-contentu/

Ci co piszą że w Wildstar nie ma Lore, przypominam że pierwsze fabularne questy zaczynają się gdzieś od 35 poziomu więc np: gracze którzy grali na trialu nie poznają historii Nexusa :)

Do premiery został zaledwie ponad tydzień, oraz coraz więcej informacji ukazało się na temat gry. Można było zagrać w stress testy i oczywiście Open Bete, która zakończyła się nie dawno. Mieliście okazje pograć? Jakie są wasze wrażenia?

Gra zapowiada się naprawdę miodzio. W końcu coś na miarę WoW'a nie będące WoW'em ;p Jak dla mnie bomba, chociaż fakt "Pixarowa" grafika może kogoś odstraszyć, ale na dłuższą mete idealnie wpasowuje się w humor gry - a tego tam nie brakuje :D

Sympatyczna sprawa to też addony, jakby kogoś interesowany zaawansowane wywody na ten temat to wyprodukowałam się trochę tutaj - to też zapraszam do komentowania :)