WildStar - za tydzień HeadStart!

Takie pytanko mam headstart o ktorej godzinie w sobote startuje?
Teraz tak bardzo warto kupywac delux od standard? Z tego co widzialem roznica 30-40 zl a tylko chyba tytuł dochodzi

o godzinie 9.

Ja kupuję w wtorek deluxa(za 175zł wiec mała róznica w cenie) - deska+ barwniki też fajne ^^ deska to 25golda na 25 lvl a tak to zachowasz sobie na inne wydatki ;p

A nie o 16 start czasami?

http://watchwildstar.com/countdowns

21:46+14 min = zostaje 11 godzin, które dodaje= 9 rano ;>

Mam pytanie odnosnie klas, nie gralem na becie a na forum jakos dziwnie opisuja. Chce wybrac stalkera jednak nie wyczytuje zeby byl on jakis nadzwyczajny, mam na mysli takiego typowego rogala z duzym single target dps. Na dodatek wyczytalem ze ludzie robia go na tanka. Oczekuje postaci z niezlym dpsem ale nie maga. Teraz mam metlik czy sie sugerowac tym co pisza czy poprostu grac stalkerem. Wybaczcie ale nie orientuje sie

wiesz moim zdaniem nie kieruj sie statystykami czy tam miernikami etc etc, gram tym czym lubisz, jaka mechanikę lubisz to tym graj. balans postaci będzie zawsze aktualizowany. Ale jak ci zalezy na statystykach to stalker wyciąga jeden z najwyższych single target dmg, sam będę grał stalkerem - ale ze wzgledu na mechanikę. Warrior jako dps także dobrze wypada(kumpel zamierza nim grać i widziałem to i owo), engi testowałem sam, ale nie przypadł mi do gustu.

A wiecie kiedy bedzie mozna pobrac juz gre?

wiesz moim zdaniem nie kieruj sie statystykami czy tam miernikami etc etc, gram tym czym lubisz, jaka mechanikę lubisz to tym graj. balans postaci będzie zawsze aktualizowany. Ale jak ci zalezy na statystykach to stalker wyciąga jeden z najwyższych single target dmg, sam będę grał stalkerem - ale ze wzgledu na mechanikę. Warrior jako dps także dobrze wypada(kumpel zamierza nim grać i widziałem to i owo), engi testowałem sam, ale nie przypadł mi do gustu.

Mógłbym podjąć dyskusje co do dps , a nie przypadkiem na dzień dzisiejszy Spellsinger a trochę mniejszy Esper pod pure Moxie i crt dmg ?

@Tigerforce

W tej grze nie ma single target dpsu ... taka postać nie istnieje a dlatego że 95% skilli jest aoe .

Jest robiony jak większość postaci hybryda dps/survi więc to nic nadzwyczajnego . Będziesz robił zadowalający dps więc śmiało możesz wybierać tą postać jeśli styl ci odpowiada .

@Up juz można po zakupie na koncie NC masz download

A ja mam takie pytanie, czy ktos wie jak wyglada endgame w grze ?? GW2 kupilem to niby gra fajna a odrzucily mnie nudy ktore maily byc w endgejme, jak sie ma tutaj sprawa ???

PvE masz raidy 20 , 40 os , veteran insty

PvP warploty , bg 10vs10 12vs12 , areny 2/2 3/3 4/4 z Ratingiem i opvp na mapach .

Wydaje się że jest co robić jednak zobaczymy z czasem na ile te aspekty będą potrafić utrzymać graczy i jak będą rozwijane .

Tak ja pan up napisał oni skupiają się nad end game ,ta gra będzie miała co miesiąc jakieś dodatki do contentu:nowe mapy,dungi,raidy co jakiś czas itp..

Więc gra będzie się rozwijać coraz bardziej,a czy zastąpi wowa zobaczymy za parę miesięcy.Ja pokladam duże nadzieje w tej grze obecnie na rynku nie ma nic interesującego jak w czasie no chyba że everquest next ale to czas pokaże.A jestem taki że zawsze daję szanse każdej nowej grze mmo.

Powiem to tak pierwszy raz widze gre w ktorej tworcy tak bardzo sluchaja comunity :) Ludzie chcieli new UI 2 tygodnie pozniej kabbooom new UI , chceili addony pac addony , chcieli ziwekszenie trudnosci pach . Co do pobicia wowa nie ma szans na to . Nawet sami tworcy przyznaja ze wowa moze pobic tylko wow ^^ A tak po za tym przeciez ta gra bedzie b2p po pol roku ! A ludzie siedzacy na tym forum wiedza co pisza ! Np takie GW2 miali upasc po 3 miesiacach i hmmm ..... FF14 abonament nie przejdzie i hhmmmmm ....

Zeby zarejestrowac gre na koncie koniecznoscia jest podanie karty kredytowej? Otoz mam kod i gdy go wpisuje wyskakuje mi okienko z wpisaniem kodu z pre paida lub podanie jaka chce subskrypcje wziac zeby kazdego miesiaca mi kase pobierali. Jednak nigdzie nie ma opcji zeby to ominac. Jak wy to zalatwialiscie?

NVM samo sie zrobilo :)

to fakt, że devowie słuchają community - właśnie potwierdzono długo oczekiwany Guild Housing :D - źródło

Niobe zle linka wrzuciłaś :)

Niobe zle linka wrzuciłaś
oho, chyba jednak dziś nie jest mój dzień :P dzięki, poprawiłam :)
Niobe zle linka wrzuciłaś
oho, chyba jednak dziś nie jest mój dzień :P dzięki, poprawiłam :)

O super Guild Housing będzie po premierze ja się doczekać nie mogę tej soboty,no cóż ja będę grał dopiero po 15 a inni zaczynają po 9 rano niech to.

Oglądaliście ostatni Nexus Report? Cougar mówił o przygotowaniu serwerów na headstart oraz zabezpieczeniach przeciwko botom/gold sellerom.

Ciekawi mnie czy to będzie pierwsze MMO w którym serwery nie pierdykną na starcie xD

Punktualny start moze nie byc na tyle punktualny ja daje ok 3h na ogarniecie wszystkiego