WildStar - za tydzień HeadStart!

bardziej martwi mnie ten system uwierzytelniana od NCSoft'u. Przy GW2 pamiętam, że maile potwierdzające logowanie potrafiły nie dochodzić przez kilka godzin :|

Czy na kliencie z open bety bedzie mozna grac na head start?

bardziej martwi mnie ten system uwierzytelniana od NCSoft'u. Przy GW2 pamiętam, że maile potwierdzające logowanie potrafiły nie dochodzić przez kilka godzin :|

nie mam z tym, żadnego problemu, ten system NCS ma o wielu lat i działa bezproblemowo.

Czy na kliencie z open bety bedzie mozna grac na head start?

Tak.

Mam duże obawy co do Hazaka mianowicie jest to jedyny server pvp en , a jak każdy wie z innych mmorpg spora część niemickich / francuskich gildi nie pójdzie na swoje servery tylko na ENG , należy dodać do tego resztę krajów które wątpie że będą się decydować na Progee lub Tree .

Finał tego w najgorszych prognozach :

- Masakryczne kolejki ( Welcome Aion )

- Zablokowanie tworzenia new charakterów

- Zgon Hazaka

Nie przewiduje poślizgów na innych serverach ale z Hazakiem może być źle :D , miejmy nadzieje że się prognozy nie sprawdzą .

NIkt nie wie jakie są capy serwerowe, OB serwery nie były przeludnione ale to tylko OB, obstawiam dołożenie drugiego serwera pvp jeszcze w czasie HSa, a nawet w sobotę. Jeden to mało, aleee.. wszystko zależy od tego jak oni do tego podeszli oraz jak wspomniałem jakie są capy liczbowe na serwerze i z drugiej strony się też cieszę, w sobote akuratnie dopiero po 10-11h od startu siądę do gry, ale cieszę się iż dużo ludzi pójdzie na ten serwer, jakby nie było wyludniony pvp serwer nie wygląda kolorowo :))

niobe, kiedy twoje forum będzie online? chciałem dziś wgrać sobie addony a tu bah :P

chodzi mi o to:

http://wildstar.pl/przeglad-przydatnych-ciekawych-addonow-na-start/

niobe, kiedy twoje forum będzie online? chciałem dziś wgrać sobie addony a tu bah chodzi mi o to: http://wildstar.pl/przeglad-przydatnych-ciekawych-addonow-na-start/

hej odpisałam Ci na pm :P

wieczorem powinno wszystko śmigać :)

Na keye.pl pojawiły się już prepaidy dodające 30, 60 i...15 dni dodatkowej gry http://www.keye.pl/games/product/id/20288/Wildstar-Wildstar-15-dni

Przyznam że 1 raz spotykam się z prepaidami na 15 dni :D nie wiem czy to sprawdzone info.

Jakiś tydzień temu zamówiłem sobie te 15 dni za punkty rabatowe na keye i jeszcze kodu nie otrzymałem. Trzeba będzie wykupić suba bezpośrednio z wildstar'a chyba na ten headstart.

Jeszcze jeden dzień.

Na keye.pl pojawiły się już prepaidy dodające 30, 60 i...15 dni dodatkowej gry http://www.keye.pl/games/product/id/20288/Wildstar-Wildstar-15-dni Przyznam że 1 raz spotykam się z prepaidami na 15 dni nie wiem czy to sprawdzone info.
tak, na oficjalniej stronie jest podane info o 15 dniowym abo.

Co do keye.pl cóż... osobiście nic tam więcej nigdy nie kupie :P

Ale wreszcie pojawiły się jakieś sensowne ceny za abonament, jeszcze tydzień temu za 60 dni trzeba było wywalić ponad 105 zł :)

ale to normal jest, abonamentu nie kupuje wcześniej jak 2-3 dni przed zakończeniem się okresu z poprzedniego abonamentu, tutaj pod koniec maja ceny będą już całkiem normalne.

Mam takie pytanie kupilem Delux version ale w opcjach konta pokazuje mi ze bede mogl grac dopiero od 3 czerwca a nie od head startu czy to znczy ze zakupilem zla wersje czy poprostu tak jest tam napisane i normalnie bede mogl grac na head start?

tam jest napisane, że masz suba do 3 lipca ^^

omg ale strolowalem xD

Jak nastroje przed jutrem? ;>

Dobre ciekawe czy rowno o 9 wystartuje czy moze bedzie spore opoznienie. Zmienilem frakcje po testach ale zostaje przy stalkerze chociaz troche sie obawiam ze moze byc nieco zbugowany ale zobaczymy jak to wyjdzie w praniu.

robili dużo testów odnośnie logowań wiec moze jednak :P

rano robię szybkie zakupy, wstawiam jakąś zupę co by było co zjeść koło południa i znikam dla reszty świata :D

Już widzę te tłumy w kolejkach do każdego moba w lokacjach startowych. Jednak będę grał spellslingerem szybciej się questy robi, a później w grupach przyda się kumaty dps. Jeszcze około godziny

i jedziemy z koksem :D Mniej więcej o 9 startuje ze streamem jeśli ktoś zainteresowany to zapraszam live . Co do opóźnień związanych z headstartem (link) . Może tak jakieś polskie community w grze (coś w stylu dodatkowego czatu zabezpieczonego hasłem)?