bardziej martwi mnie ten system uwierzytelniana od NCSoft'u. Przy GW2 pamiętam, że maile potwierdzające logowanie potrafiły nie dochodzić przez kilka godzin :|
WildStar - za tydzień HeadStart!
Czy na kliencie z open bety bedzie mozna grac na head start?
bardziej martwi mnie ten system uwierzytelniana od NCSoft'u. Przy GW2 pamiętam, że maile potwierdzające logowanie potrafiły nie dochodzić przez kilka godzin :|
nie mam z tym, żadnego problemu, ten system NCS ma o wielu lat i działa bezproblemowo.
Czy na kliencie z open bety bedzie mozna grac na head start?
Tak.
Mam duże obawy co do Hazaka mianowicie jest to jedyny server pvp en , a jak każdy wie z innych mmorpg spora część niemickich / francuskich gildi nie pójdzie na swoje servery tylko na ENG , należy dodać do tego resztę krajów które wątpie że będą się decydować na Progee lub Tree .
Finał tego w najgorszych prognozach :
- Masakryczne kolejki ( Welcome Aion )
- Zablokowanie tworzenia new charakterów
- Zgon Hazaka
Nie przewiduje poślizgów na innych serverach ale z Hazakiem może być źle , miejmy nadzieje że się prognozy nie sprawdzą .
NIkt nie wie jakie są capy serwerowe, OB serwery nie były przeludnione ale to tylko OB, obstawiam dołożenie drugiego serwera pvp jeszcze w czasie HSa, a nawet w sobotę. Jeden to mało, aleee.. wszystko zależy od tego jak oni do tego podeszli oraz jak wspomniałem jakie są capy liczbowe na serwerze i z drugiej strony się też cieszę, w sobote akuratnie dopiero po 10-11h od startu siądę do gry, ale cieszę się iż dużo ludzi pójdzie na ten serwer, jakby nie było wyludniony pvp serwer nie wygląda kolorowo )
niobe, kiedy twoje forum będzie online? chciałem dziś wgrać sobie addony a tu bah
chodzi mi o to:
http://wildstar.pl/przeglad-przydatnych-ciekawych-addonow-na-start/
niobe, kiedy twoje forum będzie online? chciałem dziś wgrać sobie addony a tu bah chodzi mi o to: http://wildstar.pl/przeglad-przydatnych-ciekawych-addonow-na-start/
hej odpisałam Ci na pm
wieczorem powinno wszystko śmigać
Na keye.pl pojawiły się już prepaidy dodające 30, 60 i...15 dni dodatkowej gry http://www.keye.pl/games/product/id/20288/Wildstar-Wildstar-15-dni
Przyznam że 1 raz spotykam się z prepaidami na 15 dni nie wiem czy to sprawdzone info.
Jakiś tydzień temu zamówiłem sobie te 15 dni za punkty rabatowe na keye i jeszcze kodu nie otrzymałem. Trzeba będzie wykupić suba bezpośrednio z wildstar'a chyba na ten headstart.
Jeszcze jeden dzień.
Na keye.pl pojawiły się już prepaidy dodające 30, 60 i...15 dni dodatkowej gry http://www.keye.pl/games/product/id/20288/Wildstar-Wildstar-15-dni Przyznam że 1 raz spotykam się z prepaidami na 15 dni nie wiem czy to sprawdzone info.tak, na oficjalniej stronie jest podane info o 15 dniowym abo.
Co do keye.pl cóż... osobiście nic tam więcej nigdy nie kupie
Ale wreszcie pojawiły się jakieś sensowne ceny za abonament, jeszcze tydzień temu za 60 dni trzeba było wywalić ponad 105 zł
ale to normal jest, abonamentu nie kupuje wcześniej jak 2-3 dni przed zakończeniem się okresu z poprzedniego abonamentu, tutaj pod koniec maja ceny będą już całkiem normalne.
Mam takie pytanie kupilem Delux version ale w opcjach konta pokazuje mi ze bede mogl grac dopiero od 3 czerwca a nie od head startu czy to znczy ze zakupilem zla wersje czy poprostu tak jest tam napisane i normalnie bede mogl grac na head start?
tam jest napisane, że masz suba do 3 lipca ^^
omg ale strolowalem xD
Jak nastroje przed jutrem? ;>
Dobre ciekawe czy rowno o 9 wystartuje czy moze bedzie spore opoznienie. Zmienilem frakcje po testach ale zostaje przy stalkerze chociaz troche sie obawiam ze moze byc nieco zbugowany ale zobaczymy jak to wyjdzie w praniu.
robili dużo testów odnośnie logowań wiec moze jednak
rano robię szybkie zakupy, wstawiam jakąś zupę co by było co zjeść koło południa i znikam dla reszty świata
Już widzę te tłumy w kolejkach do każdego moba w lokacjach startowych. Jednak będę grał spellslingerem szybciej się questy robi, a później w grupach przyda się kumaty dps. Jeszcze około godziny
i jedziemy z koksem Mniej więcej o 9 startuje ze streamem jeśli ktoś zainteresowany to zapraszam live . Co do opóźnień związanych z headstartem (link) . Może tak jakieś polskie community w grze (coś w stylu dodatkowego czatu zabezpieczonego hasłem)?