WildStar - za tydzień HeadStart!

Coz mialem na mysli bicie mobow o 3lv+ ktore daje insane exp. Nie mam 30 wiec ciezko mi cos napisac na ten temat. Ogladajac stream pierwszego 50lv (stalker z hazak) napisal mi ze on bieze te questy ktore daja mu najwiecej expa. Jednak na pewno w tym jest jakis myk.

zastanawiam sie nad zakupem tej gry od kilku dni, na prawde jestem fanem wowa i mysle ze ta gra jest od niego o wiele lepsza (tak mowie to jako fan wowa) takze chcialbym sprobowac juz finalnie czy gra jest dobrze zoptymalizowana i mozna pykac bez problemu bo na becie byly problemy. Bardzo bym prosil o guest passa od jakiegos milego uzytkownika, ktory posiadal wildstar w preorderze, ktos taki dostal 3 keye wiec na pewno oddanie 1 nie bedzie problemem, z gory dziekuje i czekam na pm :)

Gdzie są te klucze? Jak mi powiesz to ci dam :)

Gdzie są te klucze? Jak mi powiesz to ci dam

wysylaja na emaile, sprawdz

Na mailu powinienes miec, rozeslali rano :)

poprosilbym o jeden jak ktoś ma wolny:) pozdrawiam

Też bym prosił o jeden kluczyk na 7 dni :)

Nie aktualne. Dzięki Bvndy

dziwne, chyab będe musiał napisać do NCSOFTu, bo o dziwo nie dostałem keyów hmm

Ja też proszę o kluczyk :)

Bylby ktos tak mily i podarowal guest passa? Osobiscie nie mialem wczesniej czasu przetestowac gry, a chcialbym sprawdzic jak by to wygladalo przed zakupem :) Jezeli znajdzie sie jakas dobra duszyczka to kluczyk poprosilbym na pw ^^

Przyłączam się do sępienia!

Jeśli ktoś nie ma co zrobić z kluczem na 7 dni, chętnie pomogę rozwiązać ten problem :). Z góry dziękuję.!

dziwne, chyab będe musiał napisać do NCSOFTu, bo o dziwo nie dostałem keyów hmm

Również nie dostałem

Właśnie przeszedłem instancje (adventure), która była symulacją doty :)

Jak coś to dostałem już je, wiec może wy też.

Nie mam klucz dalej..

Też dostałem wczoraj poznym wieczorem

Ja rowniez dostalem

Moglbym kogos prosic z was o guest passa? Jak juz wczesniej napisalem na prawde czuje zajawke na te gre, tylko chce byc w pelni szczesliwy z mojego wyboru, aby sie nie pomylic tak jak z guild wars2. Przetestowalbym sobie a nawet w przyszlosci odplacil sie jakos w grze za ten podarunek 7 dni gry :) W razie gdyby ktos sie zdecydowal mi podarowac ten kod, prosze o PW.

//james007 - moze dostaniesz dzis wieczorem, albo jutro, bo to rozdaja caly czas :D

Jeżeli znajdzie się jakaś miła duszyczka która udstępni guess passa to będe mega wdzięczny. Pozdrawiam

Kluczyk dorwałem. nieaktualne ;)