Coz mialem na mysli bicie mobow o 3lv+ ktore daje insane exp. Nie mam 30 wiec ciezko mi cos napisac na ten temat. Ogladajac stream pierwszego 50lv (stalker z hazak) napisal mi ze on bieze te questy ktore daja mu najwiecej expa. Jednak na pewno w tym jest jakis myk.
WildStar - za tydzień HeadStart!
zastanawiam sie nad zakupem tej gry od kilku dni, na prawde jestem fanem wowa i mysle ze ta gra jest od niego o wiele lepsza (tak mowie to jako fan wowa) takze chcialbym sprobowac juz finalnie czy gra jest dobrze zoptymalizowana i mozna pykac bez problemu bo na becie byly problemy. Bardzo bym prosil o guest passa od jakiegos milego uzytkownika, ktory posiadal wildstar w preorderze, ktos taki dostal 3 keye wiec na pewno oddanie 1 nie bedzie problemem, z gory dziekuje i czekam na pm
Gdzie są te klucze? Jak mi powiesz to ci dam
Gdzie są te klucze? Jak mi powiesz to ci dam
wysylaja na emaile, sprawdz
Na mailu powinienes miec, rozeslali rano
poprosilbym o jeden jak ktoś ma wolny:) pozdrawiam
Też bym prosił o jeden kluczyk na 7 dni
Nie aktualne. Dzięki Bvndy
dziwne, chyab będe musiał napisać do NCSOFTu, bo o dziwo nie dostałem keyów hmm
Ja też proszę o kluczyk
Bylby ktos tak mily i podarowal guest passa? Osobiscie nie mialem wczesniej czasu przetestowac gry, a chcialbym sprawdzic jak by to wygladalo przed zakupem Jezeli znajdzie sie jakas dobra duszyczka to kluczyk poprosilbym na pw ^^
Przyłączam się do sępienia!
Jeśli ktoś nie ma co zrobić z kluczem na 7 dni, chętnie pomogę rozwiązać ten problem . Z góry dziękuję.!
dziwne, chyab będe musiał napisać do NCSOFTu, bo o dziwo nie dostałem keyów hmm
Również nie dostałem
Właśnie przeszedłem instancje (adventure), która była symulacją doty
Jak coś to dostałem już je, wiec może wy też.
Nie mam klucz dalej..
Też dostałem wczoraj poznym wieczorem
Ja rowniez dostalem
Moglbym kogos prosic z was o guest passa? Jak juz wczesniej napisalem na prawde czuje zajawke na te gre, tylko chce byc w pelni szczesliwy z mojego wyboru, aby sie nie pomylic tak jak z guild wars2. Przetestowalbym sobie a nawet w przyszlosci odplacil sie jakos w grze za ten podarunek 7 dni gry W razie gdyby ktos sie zdecydowal mi podarowac ten kod, prosze o PW.
//james007 - moze dostaniesz dzis wieczorem, albo jutro, bo to rozdaja caly czas
Jeżeli znajdzie się jakaś miła duszyczka która udstępni guess passa to będe mega wdzięczny. Pozdrawiam
Kluczyk dorwałem. nieaktualne