WildStar - za tydzień HeadStart!

Głównie chodzi mi to, czy profesje są podobne do tych z wowa. Ogólnie rzecz biorąc jestem ciekawy, czy na profesjach można zarobić większą sumę.

O zarobienu na creeda nikt ci nic nie powie bo gra wczoraj wystartowala a nikt jasnowidzem nie jest Za miesiac oczekuj odpowiedzi ... Profesja ( sciezka typu soldier, scientist itd. ) 1 na postac .

Mylicie pojęcia, profesje w Wildstar są, tak jak większość, ciężki pancerz, lekki, sredni, gotowanie, architekt, górnictwo itd. To co wymieniłeś to ścieżka, to nie jest profesja, to 2 inne rzeczy ;P

Jeśli chodzi o wybór ścieżki to masz żołnierza, badacza, budowniczego, eksplorera

Mylicie pojęcia, profesje w Wildstar są, tak jak większość, ciężki pancerz, lekki, sredni, gotowanie, architekt, górnictwo itd. To co wymieniłeś to ścieżka, to nie jest profesja, to 2 inne rzeczy ;PJeśli chodzi o wybór ścieżki to masz żołnierza, badacza, budowniczego, eksplorera

O proszę.. :)

Czyli wybranie danej ścieżki rozwoju jest połączone z profesjami, dobrze zrozumiałem?

Mógłby mi ktoś to przybliżyć/wytłumaczyć? Jeszcze bardziej mnie ta gra zaciekawiła. :)

Jak tam wasze odczucia co do WS? Ja po ok 20h grania mam 22-23lv i gra sie miodnio. Stalkerem zdejmuje moby w kilka sekund. Jeszcze nie wiem jak te typki tak szybko wbily 50lv chociaz chodzenie i zwiedzanie mapy tez jest ciekawe. Zauwazylem ze na ravenusie exile troche jest slabsze wygrywam 1 bg na 6 przegranych.

Ci ludzie co wbili max poziomy grali pewnie na becie i wiedzą co robić, żeby szybko wbić max. Ja też mam 20 godzin i 23 poziom (również stalker :D). Jak na razie jest fajnie, na 2 dungeonach byłem. Minie jeszcze trochę czasu, zanim ludzie przyzwyczają się do interupt armorów, czy unikanie telegrafów :D

Ja 20 h i 19 poziom :P w tych 20 godzinach(raptr) zaliczone stanie w kolejkach ;P

I również nie mam pojęcia jak oni wbili max level. Wydaje mi się że robiąc questy to napewno odpada bo za mało czasu by questami wbic level cap

edit//

Pewnie wbili na jakimś bugu :D

Nehez na jakim grasz serwerze ?

Gram na Ascendancy w gildii Galactus Saloon :), mój nick to Hartzwald (tak wiem, jestem noobem, który gra na PvE serwerze :D)

Również gram na PVE :P

Również gram na PVE

Ktoś mi podpowie gdzie udać się na 14 poziomie Dominion? Nie mam już nowych zadań w lokacji i nie wiem, czy mam przebic mapę do następnej czy szukać jakichś questów?

Musiałeś pominąć questa który prowadzi Cię od misji do misji :)

O wlasnie mialem sie spytac bo ja nie robie wszystich zadan. Jest tutaj jakies glowne story line quest? Czy poprostu te qesty to zone, itd quests? BO mi tez cos umknelo xd

Serwery są OFF? bo tak mi pokazuje launcher ale jak wchodze do gry to 2000 w kolecje.

Są włączone

Cześć wam:) Jeżeli ktoś byłby tak miły i podzielił się jednym guess passem to byłbym wdzięczny:) pozdrawiam i miłej gry

Dziwi mnie tylko fakt czemu te 50 biegają w itemach 2xlvl :) wczoraj w mieście spotkałem paru . Czyżby był jakiś sposób pokroju gw2 ,,crafta''

PvP po prostu.

Z PvP nie dostajesz PvE gearu więc i ludziska biegają w szmatach ^^

Nie wiem jak oni to zrobili ale co tam na zulu fajnie się gra po stronie exile.

Już mam 24 level za 2 dni 40 wbije a za tydzień już w end game.

PvP nie koniecznie bardziej obstawiam grind. Za moba dostaje sie ok 1%expa a wekszosc biegala z nich w pt wiec szybko leci.

Tigerforce na lvlu 30+ masz juz po 0,3% za moba więc tak nie kolorowo, a potem jeszcze mniej

Jeśli ktoś mógłby mi podarować 1 Guest Passa to byłbym bardzo wdzięczny. Zastanawiam się nad kupnem, ale chcę sprawdzić jak wygląda optymalizacja w finalnej wersji gry. Proszę bardzo o PM. Dziękuję Wam z góry.