Posiada ktoś jeszcze guest pass i wysłałby na PM proszę ?
WildStar - za tydzień HeadStart!
na allegro wczoraj po 10zł widziałem, wiec fortuna to to nie jest, może warto zajrzeć? ;> Bo gra warta choćby i 7dni spróbowania.
Po skończonym Guest Passie wyskakuje mi komunikat żebym kupił Creeda w grze lub przez stronę bym mógł grać dalej 30 dni. Dziwne, myślałem że gra będzie chciała najpierw żebym kupił pełną wersję. Kupiłem doładowanie na 30 dni, wpisałem w moje konto na stronie - gram dalej. Nie wiem ile ten bug potrwa ale zawsze to 100zł do przodu.
Czy mógłby ktoś potwierdzić info od kolegi powyżej ?
Wydaje mi się że gdy się dowiedzą że jest bug to zbanują takie konta
To nie bug tylko norma
tigerforce - you siur że to norma? Bo nigdzie na oficjalnych forach nie mogę takiego info dorwać. Bo i to trochę tak... dziwnie. Quest pass pozwalający oszczędzić sporo kasy z zakupu...
moze i mozna, ale bedziesz gral na "guest passowym" ograniczeniu, czyli nie dolaczysz do gildii, bedziesz mial limit zlota itp.
Napisałem do suportu zobaczymy czy to prawda czy troling
Bzdury gadasz chłopie,ale to twój wybór
Bzdury ?? Po przegraiu 300 BG zapewne sam wiesz lepiej wejdź an forum Wildstara poczytaj zakładkę pvp gdzie jest 80% tematów na temat botów , ludzi co mają podobne odczucia jak ja . Zagraj choć 1 BG bez bota
Tu sie zgodze masa botow ale to zalezy jeszcze jaki server. Ja gram po stronie exile na Ravenusie i przegrywamy 90% BG wiem ze tu i tu boty ale bez przesady. Co do botow mam nadzieje ze sie tym zajma
tigerforce jak jaki server ... przecież większość osób zapisuje się na popy międzyserverowe to nie jest problem Hazaka czy innego servera tylko całej gry .
bvndy poprawią to na 100%, co się chłopie spinasz, wez coś na uspokojenie. Mogłeś poczekać z zakupem gry, wiadomo że na początku nie wszystko będzie idealne.
Już wziąłem za dużo na uspokojenie Ja nie oczekuje że wszystko będzie idealne tylko by się w nią dało grać . Fajnie że pve content dobrze działa tylko czemu pvp jest tak spierdzielone . 1 rzecz to boty 2 to ktoś w full pvp gearze praktycznie nie ma szans z pve gearowcem ( do szczęścia potrzebne są ci tylko 4 partsy z dodatkiem pvp ) Nie spinam tylko jestem bardzo podirytowany zaistniałą sytuacją .
Już wziąłem za dużo na uspokojenie Ja nie oczekuje że wszystko będzie idealne tylko by się w nią dało grać . Fajnie że pve content dobrze działa tylko czemu pvp jest tak spierdzielone . 1 rzecz to boty 2 to ktoś w full pvp gearze praktycznie nie ma szans z pve gearowcem ( do szczęścia potrzebne są ci tylko 4 partsy z dodatkiem pvp ) Nie spinam tylko jestem bardzo podirytowany zaistniałą sytuacją .
Przeciez , od poczatku bylo wiadomo , ze wildstar to nie gra pvp wiec nie wiem o co masz pretensje gra jest nastawiona typowo na pve tak jak wow. Chcesz pvp + pve dobrego bez botow ? graj w Aiona proste.Do tego gra ma raptem tydzien ? 2 ?......pomijajac , ze boty od samego poczatku nie wroza nic dobrego - TESO
To po co zawracają sobie głowę jakimiś pierdołami typu warploty , BG , ranked arenami (w kolejnym upgrade nowy bg 12vs12) itd jak zamiast tego mogliby zrobić wam 2 dodatkowe raidy 40 osobowe .
Jakbym chciał grać w stare gry to bym nie kupował nowych . Gra p2p wiec oczekuje czegoś więcej niż w darmówkach pozostawionych samym sobie ( mam chyba do tego prawo ). Wiele ludzi przyszło tu typowo dla pvp więc strata tej 30 % populacji będzie odczuwalna również dla was graczy PVE . Wszyscy bronią że to początek ... owszem ale należy zwrócić uwagę że problem botów jak i gearu na pvp był za czasów pierwszych beta testów tylko w skali micro .
bvndy wyżal się na oficjalnym forum, devsi na pewno wezmą te skargi pod uwagę i postarają się jak najszybciej coś zrobić
Gra dopiero wystartowała, jeśli będzie regularnie poprawiana to ma szansę zadomowić się na dłużej w systemie P2P
Po co mam się żalić skoro większość tematów w dziale pvp dotyczy tych problemów ? Jedyna odpowiedz że pracują nad tym . Od 5 dni wysyłamy szczegółowe reporty na boty i nikt nie raczy coś z tym zrobić , nawet dać blocka na 1 dzień , to jak walka z wiatrakami ?
Kasa się zgadza więc jest wszystko ok jak to się mówi . O ile wcześniej nie zrezygnuje masa ludzi po pierwszym miesiącu to wtedy wezmą to pod uwage że coś jest nie tak .