WildStar - za tydzień HeadStart!

To po co zawracają sobie głowę jakimiś pierdołami typu warploty , BG , ranked arenami (w kolejnym upgrade nowy bg 12vs12) itd jak zamiast tego mogliby zrobić wam 2 dodatkowe raidy 40 osobowe .Jakbym chciał grać w stare gry to bym nie kupował nowych . Gra p2p wiec oczekuje czegoś więcej niż w darmówkach pozostawionych samym sobie ( mam chyba do tego prawo ). Wiele ludzi przyszło tu typowo dla pvp więc strata tej 30 % populacji będzie odczuwalna również dla was graczy PVE . Wszyscy bronią że to początek ... owszem ale należy zwrócić uwagę że problem botów jak i gearu na pvp był za czasów pierwszych beta testów tylko w skali micro .

Widze nie masz pojecia co to gra pvp wiec raczej dyskusja jest zamknieta w tej kwesti . PVP-open pvp a tutaj czegos takeigo poprostu nie ma zwyczajne arenk ii bg dla casuali :)

Gra p2p? ta gra to b2p tylko dla "picu" i naiwnosci wlasnie takich jak ty co mysla , ze gry "p2p" sa super uber pro:)) W grze mozna kupic credda....tak wiec gre kupujesz raz a pozniej placisz za abonament wirtualna waluta:)

Zauwazylem , ze nic ci nie odpowiada ? Skoro tak jest przestan grac proste a nie narzekaj na wszystko po 2 tyg gry:)

do wildstara ktos poszedl po pvp ? prosze cie....od poczatku gra nastawiona byla i jest na content pve sami tworcy to mowili....

GRa pvp to ArceAge na , ktorego wlasnie czekaja gracze pvp koelgo :)

bvndy Twoje wypowiedzi są idiotyczne. Myślisz że 5 dni na zastanowienie się jak wykonać to najlepiej to dużo ? do tego dodajmy pracę programistów, sprawdzenie przez testerów czy wszystko działa, nie da się robić zmian z dnia na dzień człowieku.

Ty jak idziesz do roboty to po pierwszej wypłacie też masz wszystko w du**e i się obijasz ? bo przecież kasa się zgadza to po co masz robić ?

Pisanie że zgarnęli kasę i nic nie robią są idiotyczne.

donek nie jesteś moim kolegą to po pierwsze po 2 ci co mieli grać w AA grają od dawna nie czekają jak ty na wersje eu f2p .

Nie ma i nie będzie już gier pokroju l2 , Aiona , RF online gdzie masz prawdziwe opvp powinieneś to wiedzieć , a dla czego ...? bo takich ludzi jak ja czy ty jest za mało . Łudzisz się że AA to zmieni ? Proponuje pierw pograć w tą grę potem się wypowiadać bo chyba za dużo yt . Tyle w niej opvp jak we wszystkich mmorpg z taką opcją . Nie ma grindu -> walk o spota -> nie ma opvp .

Co do C.R.E.D.D a co się stanie jeśli ci bogatsi odejdą i przestaną być sprzedawane? Dalej to będzie gra b2p ? :) Wybacz ja nie mam czasu na farmę więc dla mnie jest to gra p2p bo inaczej nie miałbym możliwości w nią zgrać .

Kolejna kwestia ,, zauważyłem że nic ci nie odpowiada '' - poruszyłem temat tylko 2 rzeczy jakimi są boty na bg i zwalony przelicznik gearu pvp a połowa osób naskakuje na mnie że krytykuje ich kochaną grę :P .

Wyobraź sobie że poszły premade 10 os , gildie typowo pod warploty ustawione , arenkowicze 2vs2 ale skąd ty możesz to wiedzieć ? Skoro to dla ciebie nie jest pvp ..

SiLuS Myślę że twórcy to debile nie znający realiów mmorpg . Każda gra robiona jest przez matołów co nie potrafią wyciągnąć wniosków ze swoich poprzedników . Owszem to nie jest tylko problem Wildstara większość p2p gier przez to przechodziła . Jakie 5 dni ? To ja się pytam po co ta cała beta była ?" Mało czasu mieli że teraz z ręką w nocniku się budzą ?

Ja tam mam spokojną głowę. Nigdy w życiu na poważnie pvp w grach MMO nie grałem, bo w 99.9% przypadków system pvp w grach to dno i metry mułu. Ja wolę pvp w real life na treningach :). Anyways, ja na razie płaczę, bo nie mam tyle czasu, żeby attunement zrobić, a jest tego sporo do ogarnięcia i to boli przy moim obecnie dostępnym czasie, no cóż, może jakoś się uda. Gra nie jest jakoś super masakrycznie rewelacyjna, tzn jest bardzo wymagająca, jeżeli chodzi o PvE (o PVP się nie wypowiadam), co jest fajne, ale nie ma tego czegoś, co by złapało za jaja.

Ja tam mam spokojną głowę. Nigdy w życiu na poważnie pvp w grach MMO nie grałem, bo w 99.9% przypadków system pvp w grach to dno i metry mułu. Ja wolę pvp w real life na treningach . Anyways, ja na razie płaczę, bo nie mam tyle czasu, żeby attunement zrobić, a jest tego sporo do ogarnięcia i to boli przy moim obecnie dostępnym czasie, no cóż, może jakoś się uda. Gra nie jest jakoś super masakrycznie rewelacyjna, tzn jest bardzo wymagająca, jeżeli chodzi o PvE (o PVP się nie wypowiadam), co jest fajne, ale nie ma tego czegoś, co by złapało za jaja.

a myslalem, ze jestem jedyny:)

znudzilem sie po 10 dniach, jest fajna, ale... wiecej przeczytacie w zblizajacej sie recenzji

Cos wiadomo na temat doladowania pre paidem guest acc?

Odp suportu . Wiec z guest acount bajka :)

As a guest you have to buy the game in the first place after using your guestpass up. With the buy you get the additional 30 days free pass and after that you will pay through GTC C.R.E.D.D. or sub.

Grafika ukazująca iż lvl 50 to nie wszystko ;] trzeba się sporo napocić zanim w ogóle będzie można siąść do rajdów :D

raid_attunement_infographic.jpg

Wszystko wyżej to banał, oprócz dungeonów...dungi veterany są w wymagające i trzeba ogarniętego party. Na gold z pugami veteran dunga się nie zrobi, ba, małe prawdopodobieństwo jest, że w ogóle nawet na bronz się ukończy :)

ważne że jest co robić ;)

No jest jest, dla graczy semi-hardcore wzwyz jest mnostwo contentu, troche lipy jest dla casuali, w sumie tylko housing i crafting, ewentualnie adventures :)

Słyszałem że jakoś niedługo z kolejnym większym patchem mają dodać nowe BG 12v12, ktoś coś słyszał ?

http://www.wildstar-online.com/en/drops/1/strain/

Czerwcowe plany w Wildstar :)

SiluS ta ma być 12vs12

http://translate.google.com/translate?sl=de&tl=en&js=n&prev=_t&hl=en&ie=UTF-8&u=http%3A%2F%2Fwww.wildstar-arkship.de%2Fnews%2Fwer-suchet-der-findet-post-launch-inhalte-in-den-spieldateien%2F7370%2F

Dodatek STRAIN już na serwerach, prawie 4gb waży aktualizacja :) grać i wygrywać ;P

Fajny dodatek tylko czemu tak zaniedbują content pvp :(

patchnote http://www.wildstar-online.com/en/patch-notes/1/

w następnym ma być nowy battleground

Zle to ująłem . Bardziej mi chodzi o naprawę obecnego opłakanego stanu pvp w tej grze :

- Warrior / Engi / SS nerfs and or changes

- PvE Gear Specials DISABLED in PvP Instances. (All of them)

- PvP Gear better than PvE Gear for PvP. Period. No mixtures. PvP Gear needs to be better, period.

- The terrible, terrible, terrible ELO system

- Queue times in BGs

- Warplots scaled down to a more practical number: (IE: 20v20)

- Aimbots / Exploits

- Overindulgence of IA

- Bots

Najgorsze jest to że dev o tym wszystkim wiedzą i jedyne co odpowiadają od miesiąca że pracują nad tym :(

Sporo graczy myślę że nie przedłuży już kolejnego miesiąca jak się deklarują na chatach/forum bo przy obecnym stanie jest niegrywalna ta produkcja .

Fakt nikt nie spisuje gry na straty bo się gra świetnie , ale chyba trza przerwę zrobić na pół roku i przeczekać aż się ogarną .

Wiesz, może faktycznie pracują nad tym tylko nie wiedzą jak to wszystko zrobić tak by gracze byli zadowoleni :)

edit//

Wie ktoś o której serwery ON ? bo forum strasznie zamula i nie mogę wyczytać

Rozumiem że balance to jest problem każdego mmorpg .. ale kolejne punkty uważam że nie powinny stanowić problemu nawet uporanie się z botami na bg wystarczy dodać głupia opcje vote kick albo wziąć przykład z f2p produkcji i wpisywanie durnego random kodu by sprawdzić czy jesteś na początku bg .

ll WildStar Realms will be brought down on July 01, 2014 at 12:00 AM PDT / 07:00 UTC for maintenance. The expected downtime is approximately 4 hours.