Wilkołaki ewolucja (sezon 6) - gra

WILKOŁAKI (s6)

2036 rok, Polska, świat po zagładzie nuklearnej. Wśród ludzi, którzy przetrwali grasuje groźna zaraza, wirus R6X , „wilkołactwo”. Wszędzie panuje ciemność, brud, wszędzie w powietrzu unosi się strach i beznadzieja. Ludzie nie ufają sobie nawzajem, ale mimo to są zmuszeni tworzyć małe społeczności - osady, inaczej nie mieli by szans przetrwać. A oto co wydarzyło się w jednej z takich osad - gdzieś na przedmieściach dawnej Warszawy...

Lista graczy

1. Azrael R.I.P LEKARZ

2. Hantus R.I.P Obywatel

3. facos14 R.I.P Obywatel

4. nesquik R.I.P SIEWCA ZARAZY

5. eddard R.I.P Obywatel

6. Koyiro R.I.P SNAJPER

7. Chiron

8. ProGmR R.I.P NAUKOWIEC

9. Xasarm

10. vanziom R.I.P Obywatel

11. Misiael R.I.P Obywatel

12. UnknownPL R.I.P WILKOŁAK

13. Niewiara R.I.P Obywatel

14. Sokyre R.I.P Obywatel

15. Balledona

16. Cosiek R.I.P EGZEKUTOR

17. Gerrt

18. kakeru R.I.P Obywatel

19. Arkaveril R.I.P Obywatel

Witam wszystkich.

Ah, smród, bród, i ubóstwo!

Witam kamratów!

Witam, witam. :)

Witam towarzysze!

Przed nami niestety ciężki dzień.Przez tą infekcje nikt z nas już nie może spać spokojnie, bo każdy jest podejrzany o nosiciela wirusa...

Witam Wszystkich. Niestety wirus który się pojawił niesie wielkie niebezpieczeństwo ale musimy to jakoś przetrwać

Witojcie, witojcie. Zgadzam, się, musimy trzymać się razem. Powoli i konsekwentnie eliminować nosicieli. Niech Bóg ma nas w swej opiece!

No tylko że trzeba się poważnie zastanowić kto tym nosicielem być może.

No tylko że trzeba się poważnie zastanowić kto tym nosicielem być może.

Randomowe oskarżenia czas zacząć? B)

Witajcie towarzysze. Jej ale to nasze miasto się zmieniło. Słyszałem że mamy problem z jakąś epidemią. Nikt nie wie co ona robi a jednak jest.Cóż, miejmy nadzieje ,że żaden z nas nie jest zarażony.

Ktos musi byc zarazony!

Każdy może być nosicielem. Prędzej czy później na pewno się ujawni.

No tylko nie popadajmy w paranoje :). "Randomowe" oskarżenia nie mają większego sensu. Tak samo jak eliminacja nieaktywnych, ponieważ mutanci wtedy zaczną się udzielać i z nami wymieszają choć z drugiej strony to może zaowocować w to iż prędzej czy później popełnią błąd.

Może i randomowe ale z psychologicznego punktu widzenia już z pierwszej wypowiedzi można wyciągnąć bardzo ważne informacje. Dzięki temu powoli zaczynam się domyślać kto może ukrywać przed nami zarazę.

Z psychologicznego punktu widzenia pierwsze wypowiedzi mogą być częściową prowokacją w którą jak dasz się złapać to się człowiek odsłoni:)(Patrząc na poprzednią odsłonę i łatwe zmanipulowanie tłumu przez Yanga :D )

Towarzysze! Mowcie cos, w tej osadzie zyje 19 osob, a nie 5! Jak mamy dowiedziec sie kto jest wilkiem jak nie przez wypowiedzi?

Chyba nikt nie jest tak głupi by udawać zarażonego prawda? Poza tym każdy chcę przetrwać.

Mysle, ze sama presja bycia wilkiem wplywa w powazny sposob na wypowiedzi, wiec z niej mozna baardzo duzo wywnioskowac.

Witajcie kamraci. Co tu dużo gadać.. W kogoś będzie trzeba strzelić, chyba że ktoś jest na tyle inteligenty, aby podpuścić futrzaki.

Witajcie ludzie. Wybaczcie, za moje ociąganie. Długi sen mnie zastał, a i drzwi do mojej chałupy się zatrzasnęły. Wie ktoś może czemu?