Wilkołaki ewolucja (sezon 6) - gra

Witajcie Towarzysze ! *Ałuuuuuuuuuuuu* Słyszeliście ? Zakażony jest blisko ... Zakażony na pewno jest wśród nas :ph34r: ...

@Kakeru- Nie trzeba było po pijanemu drzwiami trzaskać to by się nie zatrzasnęły.

No i oczywiście że zakażony a raczej powinno się rzec zakażeni są wśród nas. Tylko pozostaje kwestia kim oni są.

@Niewiara

Na pewno jacyś ludzie wśród nas ^^

A tak na poważnie, to witam Was drodzy bracia i siostry.

Dzień dobry wszystkim. Randomowe (choć nie do końca) oskarżenie, niestety, musi być. Jeśli dziś nikt nie podejmie decyzji, zarażeni będą mieli po prostu jeden dzień do przodu. Więc dziś tak czy siak trzeba kogoś skazać. Powstrzymajmy się jednak do ostatnich minut i wybierzmy jedną osobę - nie 2, czy 3. Bóg czuwa nad nami!

Niestety muszę się zgodzić z Facosem.Jeżeli nie będziemy rzucać oskarżeń, to wilki ukryją się w cieniu i będą mordować jednego po drugim aż w końcu nic z nas nie zostanie...

Hmmm . Dokładnie trzeba unikać sytuacji w których pod nóż idą więcej niż jedna osoba. Wtedy wilczki mają za łatwo.

Witajcie, witajcie... witajcie. Oddajcie glos na Xasarma nie bede zdradzal moich teorii ale, ale glosujcie na niego, niech poleje sie krew pierwszego wilkolaka - zastrzelmy, spalmy czy zgwalcmy! ZEGNAJCIE.

Sokyre, chcesz gwałcić wilkołaki? ._.

Nie wnikam w twoje upodobania.

Nie mam pomysłu na kogo można by tu głosować, nic ciekawego dziś, jak dotąd, nie widziałem. Muszę okulary wyczyścić i naprawić.

Miałby ktoś chwile wolnego czasu i gorzałkę? Trochę tak smutno samemu siedzieć kolejny dzień z rzędu...

Głosuje na Koyiro jego avatar mówi sam za siebie ...

Oh, to przecież niegroźny psiok, żaden wilkołak!

A propos głosów, jeszcze za wcześnie. Nawet wszyscy nie zdążyli się wypowiedzieć.

Psu do wilka nie daleko może to zmyła może nie ale te czerwone oczy mnie zmusiły .

Głosować na kogoś z powodu avatara?Niezbyt mądre posunięcie.Ja na oddanie głosu jeszcze trochę poczekam, bo przecież nikt ani nic mnie nie pospiesza.

Nesquik, święta racja. Też mam zamiar poczekać.

To jak, ma ktoś wolny czas i gorzałkę?

Po tych wypowiedziach mam już ukształtowane myślenie to tym kto jest wilczkiem a kto nie więc strzeżcie się!

Gorzałki nie piję bowiem patrząc na Sokyre to chyba mu zaszkodziła i to porządnie.

To już od głowy zależy... Ale żeby gwałcić? Wilkołaki...? To raczej choroba, nie zbytnie narąbanie się.

Bardziej miałem na myśli fakt iż jest święcie przekonany co do winy Xasarma.. Co do normalnych zachowań nie należy. Co do gwałtu to cóż w realiach w jakich przyszło nam żyć nic już mnie chyba nie zdziwi..

Tak czysto teoretycznie

1. Głosujemy na Xasarma okazuje się wieśniakiem. Na drugi dzień jakby nie patrzeć z automatu pod nóż idzie Sokyre

2. Ryzykujemy i głosujemy na naszego "gwałciciela" już dziś i się przekonujemy o co biega.

3. Głosujemy na obydwóch i czekamy na wynik naszej operacji

4. Nie dajemy się podpuścić i kminimy dalej. :)

(I zawsze pozostaje kwestia " A co jeżeli Sokyre miał rację"

I chyba na serio nie macie zamiaru głosować na innych z powodu ich avatarów?

Witam wszystkich. Każdy z nas może być wilczkiem więc lepiej czekać do końca bo randomowe oskarżenia mogą tylko nas osłabić.

Ludzie, wstrzymajcie się! Głos oddany przez avatar?, "nie będę zdradzał moich teorii ale, ale glosujcie na niego"? Jeśli to nie jest dziwne, co najmniej podejrzane. Nie wiem (nie sądzę) aby Ci bracia byli zarażeni, ale powściągnijcie się. Poczekajcie do wieczora, zobaczcie jak sie każdy zachowuje i dopiero snujcie spekulacje. I dzielcie się z nimi, bo najgorsze by był, gdyby każdy siedział cicho i pare minut przed głosowaniem pojawiło się 10 różnych głosów. Bóg czuwa nad roztropnymi!

I co, mamy tak czekać spokojnie aż każdy łaskawie opowie coś o sobie czy jak? Prawda jest taka, że od (prawie) ślepych strzałów się zacznie. Chociaż fakt, lepiej jeszcze poczekać i oddawać głosy jak najpóźniej.

btw widze znowu się zaczyna pisanie przez kilka stron "ah, trzeba znaleźć wilka", "tak, tak, ale kim on może być?"