Wilkołaki ewolucja (sezon 6) - gra

Zgodzę się z facosem.

Przestańcie o tym bogu, gdyby istniał, nie było by tak jak jest, czyli okropnie. Nie byłoby też tych wilkołaków...

Czy okropnie. Nawet sporo miejsca po tej zagładzie. Tylko trawy nie ma ;/

Mniejsza z trawą, o wilkołaki mi bardziej chodziło.

Nie bluźnij, Oni zostali zarażeni i Bóg nie ma z tym nic wspólnego. Poza tym Bóg się nami opiekuje, inaczej każdy z nas byłby wilkołakiem. Taka wola Boga!

To ludzie ludziom zgotowali ten los.

Gdyby nie postęp technologiczny nie stało by się to.

>_> Znowu Roleplay? Wstępnie oddaję głos na kakeru.

No jakoś trzeba podtrzymać klimat :).

Progmr czemu tak pochopnie? Nie lepiej trochę poczekać i logicznie poukładać?

Czemuż to, Progmr? uzasadnisz?

O ile mam racje i o ile nikt już dziś nie będzie głosował, straceni będą Xasarm, Koiyro i ja. Po co zabijać 3 osoby naraz? Jeśli będą to sami wieśniacy, jesteśmy mocno w plecy.

Misiael a masz moze jakies poszlaki? Mnie sie wydaje ze niestety wszystko zaczyna sie od strzalu w ciemno

Vanziomie drogi, ja podchodzę do tego psychologicznie. W każdej wypowiedzi jest ukryty ładunek emocji i łatwo wykryć kłamstwo czy to że ktoś chroni się przed czymś.Dzięki temu mam już 3 typy z czego 2 prawie pewne.

No to fajnie że mamy takiego detektywa :) o ile sam nie jesteś .."sam wiesz kim"

Gdybym był "sam wiem kim" to bym tak nie dociekał prawda?

Jest jeszcze pewna możliwość. Czytając kroniki wiele razy tak się zdarzało. Wilkołak był nr. 1 wśród nic nie wiedzących wieśniaków, którzy słuchali jego poleceń, ponieważ był taki dociekliwy i np złapał jednego ze swoich. To dawało mu pewność, że wieśniacy nic nie będą podejrzewać. Pan dał, Pan zabrał...

Oddaję głos na Sokyre. W razie czego zmienię.

Hmm nawet nie wiedziałem , że wilkołaki potrafią być tak podstępne. Mniejsza o to. Teraz ważne są typy.

Edit@- Po wstępnej analizie oddaje głos na gracza Nesquik. Dlaczego akurat on? Przestudiujcie sobie jego posty. Ja z nich wysnułem jednoznaczną teorie, że znalazłem swojego wilczka.

Niestety takie życie a w sumie gra :P nikomu nie można ufać :/

Oddaję swój głos na Cośka. Dlaczego? Gdyż kilka razy wypowiedział się i to nie na temat, za pewne tylko po to, żeby coś napisać i odciągnąć od siebie uwagę innych. Oczywiście to tylko wstępne analizy i w każdej chwili mogę zmienić swój głos. Kompletnie nie zgadzam się z jego koncepcją braku rzucania oskarżeń, bez takich oskarżeń nie zdobędziemy żadnych dowodów.

Widzę że zaczyna się typowanie.

Głosy są takie z tego co zauważyłem

Xasarm- został oskarżony przez Sokrye bez logicznego uzasadnienia

kakeru- oskarżony przez ProGmr praktycznie bezpodstawnie

Sokrye- oskarżony przez Xasarma co wydaje się uzasadnione skoro Pan Sokrye bez żadnego uzasadnienia wytypował Xasarma

Koyiro- oskarżony przez Vanzioma z powodu avatara

Nesquik- oskarżony przez Misiaela jak mniemam podstawą oskarżenia była jego bierność oraz próba wtopienia się w otoczenie

Cosiek- oskarżony przez Hantusa za próbę odbiegania od tematu

Nie wiem czemu ale prawie wszystkie głosy wydają mi się bezsensowne....

Dla mnie podejrzanymi są jak na razie Nequik, Cosiek oraz Sokrye

Tymczasem idę na spacer po jakże ponurych krajobrazach aby zastanowić się nad tym lepiej